Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    134
Re: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Kαι για οσους ειναι καργα ερωτευμενοι με το συμπαν του SW αρχιζουν οι σοβαρες ερωτησεις.....

Ποιος ειναι ο Supreme Leader Snoke ?

Ειναι ο Darth Plagueis ο master του Palpatine ?

http://www.slashfilm.com/snoke-darth-plagueis-theories-are-wrong/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Ευκολο...
είναι ο καρπός του παράνομου έρωτα των γκόλουμ και βόλτιμορ...
στανταράκι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

mazkanatarosegilbert-163974.png

Κάποιοι καθηγητές από τα σχολικά μας χρόνια μπορούν να μας στιγματίσουν για όλη μας τη ζωή. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και με μια καθηγήτρια του διάσημου πλέον σκηνοθέτη Τζ.Τζ. Έιμπραμς, ο οποίος αποκάλυψε «έχτισε» πάνω στην δασκάλα του Ρόουζ Γκίλμπερτ την εμφάνιση της Μαζ Κανάτα του Star Wars!

Aμ δεν έχτισε μόνο πάνω στη δασκάλα... τίμησε και τον μέντορα... o υπέρτατος φελλός του γαλαξία! :violent-smiley-008:

et-600x450.jpg

Re: Απάντηση: Re: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Αν δεις Β5 τα αλλα θα τα βλεπεις μονο για παιδικα αντι για το μικρο μου πονυ και τα gi joe....

Πολλές προσδοκίες μου δημιουργείτε... Για να δούμε

Ευκολο...
είναι ο καρπός του παράνομου έρωτα των γκόλουμ και βόλτιμορ...
στανταράκι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aμ δεν έχτισε μόνο πάνω στη δασκάλα... τίμησε και τον μέντορα... o υπέρτατος φελλός του γαλαξία! :violent-smiley-008:

et-600x450.jpg

Και το ειπα οτι μου θυμησε τον ΕΤ ...
Α γεια σου :)

Λοιπον,

μετα και την δευτερη θεαση ...

αρχιζω να γινομαι πιο σιγουρος οτι επι 38 χρονια εμποτισθηκα (μεχρι τα κυτταρα μου)
με την κινηματογραφικη αντιληψη του Lucas. ΔΕΝ ειναι κακος κινηματογραφιστης ο JJ.
Απλα μου ειναι αδυνατο να ξεσυνηθισω το παλιο φαγητο που ετρωγα τοσες δεκαετιες
(ειτε σε VHS, ειτε σε DVD, ειτε σε BluRay ... δεν εχει σημασια).

Εχω παθει αυτο που παθαινει ο καμπισιος οταν ανεβαινει να ζησει σε οροπεδιο.
Σκασιλα σας ... αλλα αυτο εχω παθει !

Δεν εχω δει κανενα star wars, εκτος από το πρωτο όταν ημουν πιτσιρικας, μπορει και το 2ο.
Επειδή σκέφτομαι να δω τωρα το τελευταιο, υπαρχει καποιο λινκ με την ολη ιστορια;
Δεν θελω τιποτα αναλυσεις, απλα ένα ρεζουμε τι εγινε στα προηγουμενα 6 επεισοδια

Το είδα ξανά σήμερα σε 3D στο Ster Ήλιον, αίθουσα 6 (Sony 4K προβολέας).

Η αίθουσα σχετικά μικρή (10 σειρές με καθίσματα και ο διάδρομος στη μέση (ηλίθιο..)). Καθόμουν στην 5η σειρά διάδρομο, δηλαδή στην ιδανική θέση για τη συγκεκριμένη αίθουσα.

Δεν είναι εύκολο να συγκρίνω την εικόνα του με αυτή του Village Ρέντη λόγω 3D vs. 2D αλλά ο ήχος ήταν ξεκάθαρα υποδεέστερος. Στο Village είχε πολύ περισσότερο μπάσο και ο ήχος ήταν γενικότερα πιο καθαρός - σαν να συγκρίνεις απλό Dolby Digital με DTS-MA.

Το 3D δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.. Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στις 2 προβολές άνετα θα προτιμούσα την 2D.

Η ταινία φυσικά εξακολουθεί να είναι τρελή απόλαυση.. Τα πάντα σε σωστές δόσεις. Εξαιρετική η δουλειά του JJ Abrams.

Re: Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Δεν εχω δει κανενα star wars, εκτος από το πρωτο όταν ημουν πιτσιρικας, μπορει και το 2ο.
Επειδή σκέφτομαι να δω τωρα το τελευταιο, υπαρχει καποιο λινκ με την ολη ιστορια;
Δεν θελω τιποτα αναλυσεις, απλα ένα ρεζουμε τι εγινε στα προηγουμενα 6 επεισοδια

Δεν ειναι συνοπτικο ... αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορεσα να βρω !
http://slumz.boxden.com/f218/a-brief-summary-of-star-wars-episodes-1-6-a-2200568/

Ισως καποιος αλλος βρει κατι συνοπτικοτερο ! -bye-

Ενδιαφέρουσα εξήγηση για την Ray:

http://www.inquisitr.com/2649390/st...ims-to-know-who-she-is-and-it-will-floor-you/

Αν και κρίνοντας από το ιστορικό του JJ, η πραγματικότητα θα είναι πιο ηλίθια απ' ό,τι χειρότερο μπορέσουν να σκεφτούν οι fans... :silly:

αμ το αλλο δεν το ειπαμε.
Δραπετευει ο αλλος σα κυριος απ'το σκαφος των κακων,λες και παει βολτα στο δασος και δε φτανει αυτο,αφου τους παιρνουν χαμπαρι,δε κανουν αυτο που ειδαμε λιγο πιο μετα με το αλλο σκαφος,που το μεγαλυτερο σκαφος ακινητοποιησε το μικροτερο για πλακα.
Αλλα προσπαθουν να το χτυπησουν,ελεος ρε!

ειμαι σιγουρος οτι αν ο Αμπραμς ηταν αλλου θρησκευματος,τωρα δεν θα τον ηξερε κανεις.

Βρε αν σας χαλαει, να δείτε άλλες ταινίες και σειρές επιστημονικής φαντασίας που βασίζονται στον ρεαλισμό...

http://www.inquisitr.com/2649390/st...ims-to-know-who-she-is-and-it-will-floor-you/

Αν και κρίνοντας από το ιστορικό του JJ, η πραγματικότητα θα είναι πιο ηλίθια απ' ό,τι χειρότερο μπορέσουν να σκεφτούν οι fans... :silly:

Ενδιαφερουσα οντως αποψη.

Εγω μαλλον πιστευω οτι τελικα ειναι η αδερφη του αν και αυτη η ερμηνεια ειναι πολυ πιο γοητευτικη.

Ετσι εξηγειται και η τεραστια γνωση της και ικανοτητα ως πιλοτος ......

Re: Απάντηση: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Δεν υπαρχει τιποτα πρωτοτυπο πλεον στην επιστημονικη φαντασια που να μην εχει γινει...

40 χρονια πριν υπηρχαν περιθωρια πρωτοτυπιας τωρα πλεον ολα κατι θα μας θυμιζουν.

Ενδιαφερουσα οντως αποψη.

Εγω μαλλον πιστευω οτι τελικα ειναι η αδερφη του αν και αυτη η ερμηνεια ειναι πολυ πιο γοητευτικη.

Ετσι εξηγειται και η τεραστια γνωση της και ικανοτητα ως πιλοτος ......

Δεν θέλω καν να σκεφτομαι τέτοιο σενάριο...

I feel sorry for you. Maybe one day you’ll allow yourself to experience joy. Until then, consider spending less time trying to shit on other people’s joy.

https://medium.com/@headfoot/shut-your-gripe-hole-the-force-awakens-is-great-42a00c66db7d#.fsh16ahc0

Αφιερωμένο σε όλους που δεν την βρήκαν με το SW.

Πες τα Χρυσόστομε..

The bitchin' is strong in this thread. ;)

Πραγματικά... με τους παραλογισμούς του 7, αυτή η εξήγηση μοιάζει λογική... :P

Βρε αν σας χαλαει, να δείτε άλλες ταινίες και σειρές επιστημονικής φαντασίας που βασίζονται στον ρεαλισμό...

Πολυ σωστα ! ...

Ο πλουραλισμος δεν επαψε (στην ενοτητα του Κινηματογραφου ) ! :2thumb22sup: