Star Wars on Blu Ray Official!

Δε χαμπαριάζουν τέτοιοι γιδοβοσκοί από audiofiles και κουραφέξαλα.

Γι αυτους οι ταινίες κλπ ειναι μονο λεφτάκια TM.

(εγω παντως, μια φορα το μηνα παω και νοικιαζω απο το vc μια (στην τυχη) ταινία του Σπεντζου και ξεχαρμανιάζω :p)

Φοβάμαι πως το audiophile community είναι τραγικά μικρό... Μπορούμε απλά να το κάνουμε για την τιμή των όπλων.

Χαχαχα ναι ρε παιδί μου για την τιμή των όπλων λέω. Ότι θα μας χαρακτηρίσουν τρελούς είναι σίγουρο.

Γνωρίζει κανένας αν το αγοράσω από το αμερικανό Amazon ( Region A ), αν θα παίζει στο ευρωπαϊκό PS3 μου. Αν είναι Region-free εννοώ.

Ο γέγονε, γέγονε...

Προτείνω να κοιτάξουμε στο μέλλον, παρακαλώντας τους στην επικείμενη 3D έκδοση της ταινίας εκτός από τον HD ήχο, να φροντίσουν μην ''ξεχάσουν'' και καμμιά διάσταση έξω από το δισκάκι.

εχω την εντυπωση οτι και τα ρωσικα STAR WARS εχουν DTS-ES!Βρηκα SITE που ενω γραφει οτι ο ηχος ειναι DTS-HD μεσα σε παρένθεση γραφει ότι είναι DTS-ES.Επίσης γράφει ότι δεν έχουν ελληνικά.
http://zoneland.ru/forum/viewtopic.php?t=287264
Προσωπικα το εχω κερδισει σε διαγωνισμό οπώτε θα "υποστώ" την ελληνική έκδοση.Είναι τοση μεγάλη η διαφορά του DTS-HD με το DTS-ES;Εγώ στο ίντερνετ βρήκα ότι το DTS-ES είναι για 6 ηχεία καλό...Το ΕS σημαίνει external surround και δεν είναι κάτι τραγικό!Απλώς λες αφού οι άλλοι έχουν DTS-HD(έχουν;;;; ) εμείς εδω γιατί να μην έχουμε;Αν καποιος έχει πάρει έκδοση απο έξω ας επιβεβαιώσει οτι ο ήχος ειναι DTS-HD...

Το DTS (ES κλπ) ειναι συμπιεσμένο απωλεστικά.

Το DTS-HD High Resolution ειναι συμπιεσμένο απωλεστικά (με υψηλότερο bitrate).

To DTS-HD Master Audio ειναι συμπιεσμένο ΜΗ απωλεστικά.

Επίσης ο ενισχυτής αποκωδικοποιεί διαφορετικά το dts hd ma από το dts, δοκιμάστε το στον ενισχυτή σας, σε μένα πάντως το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό

Με διαφορετική πηγή, τί περιμένες δλδ, να μην ειναι διαφορετικό το αποτέλεσμα;

Το λέω για το παιδί που ρώτησε αν υπάρχει διαφορά στο άκουσμα των 2 φορμά

Παιδιά μολις παρελαβα, δυστυχως ειχα βαλει νωρις την παραγγελία χωρις να ξερω τα περι "6.1 discrete DTS". Ωστόσο παρατηρησα το εξης: ενω το οπισθοφυλλο του boxset γραφει ξεκαθαρα σε καθε ταινια οτι το ηχητικο φορμά ειναι "6.1 discrete DTS", το καθενα απο τα δισκακια πανω του γραφει "DTS-ΗD Master Audio". Bεβαια δεν τα εβαλα ακομη στο συστημα να παιξουν, σας λεω τι γραφει επανω το κουτι και τα δισκακια. Θα σας ενημερωσω συντομως (αν και δεν νομιζω να πω κατι καινουργιο, μαλλον την ψιλοπατησαμε)

Πάντως πιο πολύ θα άξιζε τον κόπο μια επιστολή διαμαρτυρίας στην ίδια την Lucasfilm... ώστε να κατσαδιάσει αυτή την εταιρία διανομής. Αλλιώς απ'τους δικούς μας δεν περιμένω ούτε καν μια συγκαταβατική απάντηση.

Bg571.jpg

EISF4.jpg

Πολύ γέλιο :D

Φυσικά αγωνιώ να πιάσω και εγώ BRD στα χέρια μου :-)

OK, τα πραγματα ειναι οπως τα ξεραμε, ή μαλλον οπως τα μαθαμε (πολυ αργα μερικοι, σαν κι εμενα). DTS HD ΜasterAudio ειναι μονο η Γερμανικη μπαντα, η Αγγλική είναι DTS 6.1. Το αλλο σπαστικο ειναι οτι οταν επιλεξεις υποτιτλους Ελληνικά, το περιφημο εισαγωγικο (σε καθε ταινία της σειράς) κυλιομενο κειμενο ειναι γραμμενο στα Ελληνικά (!!!!) και όχι στα Αγγλικά με Ελληνικους υπότιτλους οπως το ξεραμε, μιλαμε για ξενερωμα...
Στα καλα τωρα: απο εικονα, προλαβα και ειδα μονο την Μαχη πανω απο τον Coruscant που αποτελει και την αρχή στο επεισόδιο ΙΙΙ. Η εικονα ειναι απλα απαιχτη, ανυπερβλητη, καταπληκτικη. Το ηχητικο στησιμο ειναι εξαιρετικο: το subwoofer βγαζει τα σωθικά του (οχι, δεν ακουω με τσιτωμενη ρυθμιση μπασων), η αισθηση του περιβαλλοντος ηχου ειναι μοναδική με αστροπλοια να περνανε απο και προς ολες τις κατευθυνσεις του δωματιου και με τα laser οπλα τους να σφυριζουν γυρω σου απο παντού. Ο ηχος ειναι πολυ καλος, φανταστειτε να ηταν και master audio.

Παντως δεν νομιζω η νεα φουρνια να εχει διορθωσει το προβλημα, διοτι τοτε θα αναγκαστουν να αντικαταστησουν και αυτα τα αντιτυπα που ηδη εχουν πουλησει.
Τι να σας πω, δεν μετανοιωσα εν τέλει που το πηρα, παρα την πατατιά της Odeon.
Για να ειμαι και ειλικρινης μαλιστα, για την απολαυση τετοιων ταινιών ειχα στησει το 5.1 HC μου.

Το αλλο σπαστικο ειναι οτι οταν επιλεξεις υποτιτλους Ελληνικά, το περιφημο εισαγωγικο (σε καθε ταινία της σειράς) κυλιομενο κειμενο ειναι γραμμενο στα Ελληνικά (!!!!) και όχι στα Αγγλικά με Ελληνικους υπότιτλους οπως το ξεραμε, μιλαμε για ξενερωμα...

Kαλά, μπήκαν σε τέτοια έξοδα για το localization (+ ελληνικούς υπότιτλους στα έξτρα) και έκαναν τέτοια πατάτα με τον ήχο;

Δάκτυλος της Μέρκελ μου μυρίζει... :flipout:

Kαλά, μπήκαν σε τέτοια έξοδα για το localization (+ ελληνικούς υπότιτλους στα έξτρα) και έκαναν τέτοια πατάτα με τον ήχο;

Δάκτυλος της Μέρκελ μου μυρίζει... :flipout:

Σε κανένα έξοδο δεν μπήκαν. Εισαγωγή τα γερμανικά δισκάκια κάνανε. Κυκλοφορούν στα γνωστά sites, οι γερμανικές εκδόσεις, με τις ταινίες να έχουν ελληνικούς υπότιτλους - Γερμανικό DTS-MA 5.1 - Αγγλικό DTS-ES 6.1 και τα extra δισκάκια να έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Eλληνικούς υπότιτλους και ελληνικές εισαγωγές, δεν έβαλαν οι Γερμανοί από την καλή τους την καρδιά... Συμπαραγωγή έγινε, με την Odeon να χρεώνεται ένα μέρος των εξόδων.

Eλληνικούς υπότιτλους και ελληνικές εισαγωγές, δεν έβαλαν οι Γερμανοί από την καλή τους την καρδιά... Συμπαραγωγή έγινε, με την Odeon να χρεώνεται ένα μέρος των εξόδων.

Δηλαδή πάλι μας την φόρεσαν οι Γερμανοί? Χαιβάνια όπως πάντα εμείς, εύκολο κέρδος και τα άλλα στα @@ρια μας.

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες του Star Wars,

Οι προδιαγραφές για τις εκδόσεις Star Wars για την Ελλάδα είναι προκαθορισμένες από την Lucasfilm και την 20th Century Fox, η Odeon δεν έχει επιλογή πάνω σε αυτό το θέμα , έπρεπε να φέρει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο προϊόν με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, δεν μπορούσε να προσθέσει DTS-HD γιατί δεν είχε αυτή τη δυνατότητα.
Έχουμε μεταβιβάσει τα σχόλιά σας στην Lucasfilm και την 20th Century Fox και αναμένουμε την επίσημη απάντησή τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Nαι καλα ...