Αν οι τελευταίες 5-6 ταινιες σταρ τρεκ εχουν ολα τα παραπανω , πάω πασο![]()
Απλα και μονο για την ακρως προτοτυπη και βαθειά ακόμα και με σημερινα φιλοσοφικά δεδομένα προσέγγιση της μάχης μεταξύ καλού και κακού το starwars είναι κατηγορία αλλου.Η μονη κλασσική μυθοπλασία επι της οθόνης που το προσεγγίζει είναι αυτή του δοκτωρα. Και μη ρωτησετε ποιου δόκτορα...
A εσυ σiγουρα δεν εχεις δει κανενα star trek
The Motion Picture
The Wrath of Khan
The Search for Spock
The Voyage Home
The Final Frontier
The Undiscovered Country
Generations
First Contact
Insurrection
Nemesis
Ο κυριος Ζαγγογιαννης ... δεν το χει σε τιποτα να γραψει και γιαυτο εδω >
Θα γινει sticky και αυτο ?![]()
'Οταν το ανέβασες χτες ήμουνα στη δουλειά και δε μπορούσα να το δω. Λοιπόν σε πληροφορώ ότι το έχω δει όταν το έπαιξε η ΕΡΤ τη δεκαετία του '80 και το θυμάμαι πολύ καλά. Ναι, η πάλη το μακιγιάζ, τα εφέ είναι εντελώς της πλάκας, αλλά επειδή λείπουν όλα αυτά οι παραγωγοί στηρίζονται στο σενάριο για να κινήσουν το ενδιαφέρον μας: Ο Κέρκ και ο Γκορν υποχρεούνται να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου από κάποιους μυστηριώδεις παντοδύναμους εξωγήινους. Το σκάφος του χαμένου θα αφανιστεί μαζί με όλο το πλήρωμα. Ο Γκορν είναι σφίχτης και ρίχνει γερό ξύλο στον Κερκ, αλλά ο δικός μας καταφέρνει να φτιάξει κάτι σαν πιστόλι που ρίχνει διαμάντια, τραυματίζει βαριά το εξωγήινο τέρας, αρνείται όμως να του δώσει τη χαριστική βολή. Ω του θαύματος, αυτή είναι η σωστή απόφαση, ένας από τους μυστηριώδεις εξωγήινους κάνει την εμφάνισή του (φορώντας χλαμύδα) παινεύει τον Κερκ για την υψηλή ηθική του και εξαφανίζεται. Αυτά από μνήμης, πάνε 20 χρόνια που το είδα. καλά τα λέω;
Αυτά από μνήμης, πάνε 20 χρόνια που το είδα. καλά τα λέω;
Αφαιρεσε αλλα 30 χρονια ... και εισαι κοντα στην ημερα προβολης > Ιανουαριος του 67 !!!
Οι παντοδυναμοι εξωγηινοι ονομαζονται Metrons. Ουτε εγω θυμαμαι πολλα αλλα πραγματα.
Το 67 .... ημουν 1 ετους ! Το ειδα σε VHS μετα το 83-84. Και οχι ολοκληρο.
Εγώ, πρώτη φορά την ιστορία την... διάβασα (!), κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '90. Είχαν κυκλοφορήσει από τη δεκαετία του '70 δύο τομάκια με novelizations κάποιων επεισοδίων και στα ελληνικά (από τις εκδόσεις Καστανιώτη, αν δεν με απατά η μνήμη μου). Το ένα, το είχα πρωτοεντοπίσει στη δημοτική βιβλιοθήκη Σερρών... :BDGBGDB55:
Η πρώτη θέαση του επεισοδίου, έγινε το '97, από προβολή του SAT1 σε γερμανική μεταγλώττιση...![]()
![]()
Και εγώ στην ΕΡΤ το είχα δει αλλά να πω την αμαρτία μου τόσες λεπτομέρειες δεν θυμόμουν'Οταν το ανέβασες χτες ήμουνα στη δουλειά και δε μπορούσα να το δω. Λοιπόν σε πληροφορώ ότι το έχω δει όταν το έπαιξε η ΕΡΤ τη δεκαετία του '80 και το θυμάμαι πολύ καλά. Ναι, η πάλη το μακιγιάζ, τα εφέ είναι εντελώς της πλάκας, αλλά επειδή λείπουν όλα αυτά οι παραγωγοί στηρίζονται στο σενάριο για να κινήσουν το ενδιαφέρον μας: Ο Κέρκ και ο Γκορν υποχρεούνται να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου από κάποιους μυστηριώδεις παντοδύναμους εξωγήινους. Το σκάφος του χαμένου θα αφανιστεί μαζί με όλο το πλήρωμα. Ο Γκορν είναι σφίχτης και ρίχνει γερό ξύλο στον Κερκ, αλλά ο δικός μας καταφέρνει να φτιάξει κάτι σαν πιστόλι που ρίχνει διαμάντια, τραυματίζει βαριά το εξωγήινο τέρας, αρνείται όμως να του δώσει τη χαριστική βολή. Ω του θαύματος, αυτή είναι η σωστή απόφαση, ένας από τους μυστηριώδεις εξωγήινους κάνει την εμφάνισή του (φορώντας χλαμύδα) παινεύει τον Κερκ για την υψηλή ηθική του και εξαφανίζεται. Αυτά από μνήμης, πάνε 20 χρόνια που το είδα. καλά τα λέω;
Το ένα, το είχα πρωτοεντοπίσει στη δημοτική βιβλιοθήκη Σερρών... :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.