Σταθεροποίηση Κάμερας - Camera gimbals and stabilizers

Re: Handheld stabilizer gimbal - προτάσεις/απόψεις

Κι εγώ απορώ για τον εαυτό μου, αλλά κάτι αξιολογήσεις του καταστήματος που διάβασα με προβλημάτισαν... :p

Έχω πάρει αρκετά από το κατάστημα κανένα θέμα και υπάρχει και το paypal από πίσω.

Αν υπάρχει διαθεσιμότητα απ' ό,τι κατάλαβα, μια χαρά είναι, όλοι ικανοποιημένοι δηλώνουν, αλλά αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορεί να φας εβδομάδες-μήνες μέχρι να παραλάβεις ή να σου επιστρέψουν τα χρήματα και δεν είμαι για τέτοια τώρα... :p

Επειδή το ζηλεύω καιρό το gimbal zhiyun Smooth Q 3. Ειδα ότι το έχει 88 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Αξίζει να το πάρω απι αυτό το μαγαζί. Ειναι απο ευρωπαϊκή αποθήκη? Δέστε λίγο την προσφορά μήπως έχει τίποτα ψιλά γράμματα που δεν τα προσέξω.

Απάντηση: Handheld stabilizer gimbal - προτάσεις/απόψεις

Ελαφρύ, με εντυπωσιακά καλή ποιότητα πλαστικού και κόστος περίπου 130 ευρώ, είναι no-brainer.
Εδώ ο Γιάννης και το θεριό:

126c8e00bff5e845c87197c3d340e2f2.jpg

Επανέρχομαι στο θέμα του Z-axis add on για το gimbal με ένα βιντεακι για να δείτε την απόδοση του.
Το footage τραβηχθηκε με την Sony 6300 με φακό zeis 24 1.8 πάνω στο Zhiyun Crane το οποιο καθόταν στο Z-axis. Αρχικό κλιπ στα 4Κ 25fps, downscaled στα 1080p 25fps, οποτε καλο είναι το μόνιτορ σας να είναι στα 50hz για πιο ομαλη κίνηση:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:

Ετσιμπήθη τελικώς, έκανα φιλότιμες προσπάθειες εγκράτειας αλλά δεν άντεξα... :laugh:

20180208_123028.jpg

20180208_123808.jpg

Απάντηση: Handheld stabilizer gimbal - προτάσεις/απόψεις

Μεγειες σύντροφε! Άντε και με ένα Z-axis add on! 😎

Ευχαριστώ παίδες, ακόμα δεν βρήκα χρόνο να το ανοίξω... :flipout:

530 πήγε Παναγιώτη...

Το ενδιάμεσο (V2)... :p

Το τελευταίο πάει 800+...

Re: Απάντηση: Handheld stabilizer gimbal - προτάσεις/απόψεις

Εξαιρετικό το βίντεο.
Για 100 ευρώ είναι σούπερ Vfm.

To βίντεο αδικεί κιόλας το smooth q.
Ήταν αρχικά τραβηγμένο στα 1080/60, και στο youtube export βγήκε 1080/30 (φταίω και εγώ που δεν το παρατήρησα).
Κάνει εξαιρετική δουλειά.

Re: Handheld stabilizer gimbal - προτάσεις?

dji ronin-S ή crane 2 με follow focus ?
εχω canon 5d mk3 και panasonic g80 me speedbooster με μαμισιους και χειροκινητους φακους ....
επιπλεον θελω να βαλω πανω και το εξωτερικο μονιτορ feelworld 279s 7" με me sony np970 battery και rode videomic stereo .
απ'οτι εχω δει σε βιντεο στο youtube το dji ειναι σαφως καλυτερο στο τελικο αποτελεσμα , αλλα ειναι θεμα το extra βαρος , 750gr περιπου παραπανω .
εχει κανει χρηση και των 2 καποιος ωστε να μου πει αν αξιζει που ασχολουμαι με το dji και αναστατωνω το νημα δεδομενου και οτι με το crane 2 θα εχω και follow focus που θα μου ειναι χρήσιμο ?