Οι πρωτες φωτογραφιες με τον φακο.
Το μεγεθος, το βαρος, και η αισθηση στο χερι με το Lens hood πανω ειναι πολυ σωστα.
Με χαμηλο φως λαμπας δωματιου εχθες εβγαλα αυτες.
![]()
![]()
Ειναι με ISO 800.
Δεν ειναι πολυ καθαρες, μαλλον λογω κινουμενου θεματος. Δεν ειναι οι συνθηκες για να κρινουμε την οξυτητα του φακου, που απ'οτι λενε παντως δεν ειναι και το φορτε του.
Μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το πως θολωνει το φοντο. Ειδικα στην πρωτη, τα ποδια δεν φαινονται.
Μετά από αρκετές προσπάθειες έκλεισα σήμερα τον 50/1.8 στα 50 ευρώ.
Περιμένω πως και πως να φθάσει στα χέρια μου..................resents2:
Μόλις έφτασε σε άριστη κατάσταση.
Μια βοήθεια μόνο, κάπου (στο DPGR νομίζω) λέγανε ότι για να δουλέψει στη D60 πρέπει να τον κλειδώσω στο f22.
Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες?
Ναι, φυσικά. Όλοι οι φακοί της ΝΙΚΟΝ, TAMRON, SIGMA, TOKINA με δαχτυλίδι διαφραγμάτων, πρέπει να μπουν στο πιο κλειστό (συνήθως 22, αλλά υπάρχουν και κάποιοι με 32) προκειμένου να αναλάβει η μηχανή τον έλεγχο του διαφράγματος. Αλλιώς θα εμφανιστεί στην οθόνη μήνυμα F33. Δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως.
με γειά σου. Πριν ξεκινήσεις τράβα μια σειρά καρέ από το πιο ανοιχτό στο πιο κλειστό διάφραγμα για να είσαι ήσυχος ότι δεν έχει πρόβλημα ο φακός.
Μετά από αρκετές προσπάθειες έκλεισα σήμερα τον 50/1.8 στα 50 ευρώ.
Περιμένω πως και πως να φθάσει στα χέρια μου..................resents2:
Με γειά σου.. Ο φακός ειναι πολύ καλός και τον πήρες σχεδον τζάμπα
Προσεξε να τον κλειδώσεις με το διακοπτάκι στο μεγιστο (πιο κλειστο) διαφραγμα του (f22) και μετά δώστου να καταλάβει...
Αν ειχε και is θα σκοτωνε ο φακος. Θα εκανε και ενα χιλιαρικο....
Κανενας σταθερος δεν εχει ομως, ξερει κανεις γιατι?
Υπάρχουν σταθεροί που έχουν. Απλά είναι σε μεγάλα μήκη....
Εκπληκτικές οι φωτογραφίες σου!![]()
Ναι .. και ειδικά μερικοι ..
Εγώ λιγουρεύομαι την ..cream machine της Nikon, τον AF 85 f1.4 αλλά δεν κατεβαίνει κατω από το χιλιαρικο ο ατιμος.. Βεβαια το να παιζεις με τοσο ρηχό βαθος πεδιου θελει εξασκηση και προσοχή ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.