Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Βλάση, αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει για όλους ;

Γιατί ??
Εχεις κάποιο παράπονο??
Το φόρουμ δέν σέ έχει αγκαλιάσει και όλοι εμπιστευτήκαμε τίς φάτσες μας στο να φτιάχνεις πετυχημένα μοντάζ??
E,από την στιγμή πού σε εμπιστεύτηκε το φόρουμ δεν θάταν ασχημο και εσύ να εμπιστεύεσαι μερικά πράγματα πού γράφονται.

Re: Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Γιατί ??
Εχεις κάποιο παράπονο??
Το φόρουμ δέν σέ έχει αγκαλιάσει και όλοι εμπιστευτήκαμε τίς φάτσες μας στο να φτιάχνεις πετυχημένα μοντάζ??

βεβαίως και με εμπιστεύτηκε και σας ευχαριστώ όλους για αυτό αλλά στο θέμα
που με εμπιστεύτηκε ήταν καθαρά χιουμοριστικό και δεν προσέβαλε κανένα .

E,από την στιγμή πού σε εμπιστεύτηκε το φόρουμ δεν θάταν ασχημο και εσύ να εμπιστεύεσαι μερικά πράγματα πού γράφονται.

θα μου επιτρέψετε όμως σε θέμα που είναι σοβαρό να έχω και την δική μου άποψη.
Στο κάτω κάτω το μόνο που είπα είναι ότι δεν είναι καλό να λέμε πράγματα
για άτομα ( όποια και να είναι αυτά ), που να μην μπορούν να αποδειχτούν !

θα έπρεπε να παίρνω αυτά που λέτε σαν αξίωμα ;

Last edited:
Ρε Κώστα για καλή πίστη απέναντι σε γνωστά και...διαπλεκόμενα:flipout:μαζί σου πρόσωπα,έναντι...who knows,νομίζω μιλάει ο Σπύρος.Οπως και να το κάνουμε ισχύει μιλώντας για εμπιστοσύνη.
Την ίδια καλή πίστη που επιδεικνύουμε,όλα τα υποψήφια...θύματά:Banane0: σου,εμπιστευόμενοι ένα γνωστό κι αγαπητό μέλος του φόρουμ.

Last edited:
Μέσα σε 31 σελίδες, το αντικείμενο συζήτησης στο παρόν νήμα μεταβλήθηκε τουλάχιστον 5-6 φορές, από το αρχικό ζήτημα της κατάταξης του avclub μεταξύ των ελληνικών ιστοσελίδων φτάσαμε στη χρήση του νήματος περίπου δίκην chatbox.
Εδώ και πολλές σελίδες η συζήτηση κινείται επάνω στη δημοσίευση του μέλους fedra, στο εάν είναι ένα δύο ή τρία πρόσωπα κλπ κλπ
Δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί το νήμα και για άλλες τόσες σελίδες, οπότε και κλειδώνεται.

Εάν πάλι κάποιος θέλει να θίξει κάτι το ουσιαστικό από τα όσα ήδη συζητήθηκαν εδώ, θα τον παρακαλούσα να ανοίξει ένα νέο θέμα.

Status
Not open for further replies.