Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Τελικά με κουστουμάκι είμαι πολύ γλυκό αγόρι.:flipout:

Kαλημέρα Δημήτρη, ελπίζω να μην εμφανίστηκες έτσι ( με κουστουμάκι ), στην εκπομπή :ernaehrung004:

Last edited:
δηλαδή εγώ και η sphinx που έχουμε 2 PC στον ίδιο χώρο είμαστε το ίδιο άτομο με 2 λογαριασμούς ;
και εαν γραφτεί και η κόρη της που έχει και αυτή δικό της PC θα έχουμε
3 PC που θα βγαίνουν από το ίδιο ΙΡ !

Υ.Γ
πριν η sphinx αποκτήσει δικό της PC .... έβγαινε από το δικό μου.

Last edited:
Ηρακλή Πουαρό το κάναμε το θέμα με τις IP!! :smash:
Αυτό το θέμα τελικά έχει από όλα μέσα :bebored:

Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες για να μπω στο νόημα της συζήτησης και να γράψω τη γνώμη μου.

Είμαι υπέρ του ban σε χρήστες που θείγουν άλλους χρήστες του forum προσωπικά και χωρίς ίχνος φιλότιμου κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη.

Έχοντας πει τα παραπάνω δεν εννοώ ότι με το παραμικρό θα γίνονται ban οι χρήστες. Θα πρότινα να άνοιγε ένα thread που να έγραφε ποιοι χρήστες είναι "τιμωριμένοι" και για ποιο λόγο. Βέβαια, μπορεί κανείς να ισχυριστεί, ότι θα έβγαινε μια άσχημη εικόνα προς τα έξω. Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Θα έβγαινε μια εικόνα σοβαρότητας.

Τέλος πάντων. Επειδή γράφουν πολλά άτομα σε αυτό το site και επειδή αρκετά, φαντάζομαι, δε γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι εύκολο (να πω?) να χαρακτηρίζονται γρήγορα. Αυτό το σιχαίνομαι. Γενικά σιχαίνομαι τους "τίτλους" και πόσο μάλλον όταν αυτοί δίνονται επιπόλαια.

Αυταααά.

Υ.Γ. Πάντως, και λίγος τσακωμός δεν είναι κακός. Φανερώνει ζωντάνια. Το κακό ξεκινάει όταν "παρατραβάει" ο τσακωμός.

Διαφωνώ. Ο σκοπός του μπαναρίσματος δεν είναι ούτε το πογκρόμ, ούτε ο διασυρμός του μέλους. Ούτε είναι σκόπιμο όλα τα μέλη να γνωρίζουν ποιός είναι μπαναρισμένος και γιατί.

Το μήνυμα 202 με ενόχλησε και μένα. Και μάλιστα πολύ.

Διαφωνώ επίσης με τη θέση ότι μπορεί οποισδήποτε να γράψει κάτι που να αποτελεί λασπολογία, συκοφαντία, ή να βρίσκεται στα όρια αυτά και απλώς να μένει στην κρίση των μελών. Διότι κάποια μέλη που θα το δουν μετά από 6 μήνες ή νέα μέλη δεν θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν ότι απλώς αυτό ήταν μια λασπολογία. Θα δουν ότι αυτό γράφτηκε εκεί (στο avclub) δεν υπήρξε απάντηση, το avclub είναι φερέγγυος τόπος (τουλάχιστον για τα μέλη του), άρα η όποια κατηγορία αποκτά εγκυρότητα. Άρα το μέσο δίνει την εγκυρότητα στο μήνυμα.

Για τα παραπάνω διαφωνώ ριζικά.

Από όσο γνωρίζω, αυτός που διατυπώνει μια κατηγορία εναντίον κάποιου άλλου, αυτός έχει την υποχρέωση να αποδείξει την αλήθεια της κατηγορίας του. Επομένως αν ο κος Σωκρατίδης κατηγορεί για κάτι τον κο Ποτακίδη (θα τους σκίσω όλους), τότε ο πρώτος είναι υποχρεωμένος να αποδείξει αυτό που ισχυρίζεται και όχι ο δεύτερος ή η ΓΔ, ότι είναι αλήθεια ή ότι δεν είναι ελέφαντας.

Μήπως οι νομικοί του φόρουμ έχουν διαφορετική γνώμη;

Καλό είναι να προστατεύεται το φόρουμ, αλλά καλό είναι να μην βλέπουμε και παντού φαντάσματα.
Και με την ευκολία που χαρακτηρίζουμε κάποιον σαν troll ή σαν εγκάθετο, δίνουμε πατήματα στο να δημιουργούνται εντυπώσεις περί ελίτ κλπ

Από όσο γνωρίζω, αυτός που διατυπώνει μια κατηγορία εναντίον κάποιου άλλου, αυτός έχει την υποχρέωση να αποδείξει την αλήθεια της κατηγορίας του. Επομένως αν ο κος Σωκρατίδης κατηγορεί για κάτι τον κο Ποτακίδη (θα τους σκίσω όλους), τότε ο πρώτος είναι υποχρεωμένος να αποδείξει αυτό που ισχυρίζεται και όχι ο δεύτερος ή η ΓΔ, ότι είναι αλήθεια ή ότι δεν είναι ελέφαντας.

Μήπως οι νομικοί του φόρουμ έχουν διαφορετική γνώμη;

Βλάση, αυτό δεν θα έπρεπε να ισχύει για όλους ;

Μα για να ενοχλησει και να ανακατεψει γραφτηκε......

προμελετημενη τοποθετηση.....

εγώ αδυνατώ να δω μεγαλύτερη βαρύτητα ή δηκτικότητα από άλλα που έχουν γραφεί. Ή επειδή είναι νεώτερο μέλος δεν δύναται να λέει τα ίδια? Ή τέλος οι "παλιοί" έχουν εξ ορισμού καλές κ'αγαθές προθέσεις στα όσα γράφουν?

Διαφωνώ. Ο σκοπός του μπαναρίσματος δεν είναι ούτε το πογκρόμ, ούτε ο διασυρμός του μέλους. Ούτε είναι σκόπιμο όλα τα μέλη να γνωρίζουν ποιός είναι μπαναρισμένος και γιατί.

το μέλος Myrtw ενημερώθηκε (καταχρηστικά) από μένα γιά το ποιοί είναι τιμωρημένοι.

Βλάση το θέμα του ισχυρισμού του Β. Σωκρατίδη καλύφθηκε και απαντήθηκε από την πλευρά του σωματείου. Ελπίζω να μην δοθεί συνέχεια.

εγώ αδυνατώ να δω μεγαλύτερη βαρύτητα ή δηκτικότητα από άλλα που έχουν γραφεί. Ή επειδή είναι νεώτερο μέλος δεν δύναται να λέει τα ίδια? Ή τέλος οι "παλιοί" έχουν εξ ορισμού καλές κ'αγαθές προθέσεις στα όσα γράφουν?

Χαρακτηρισμοι τυπου "ελιτ" ,και κριτικη στο χρηματικο τοσο απαξιωτικα(που και για πολλους απο εμας μπορει να ειναι θεμα αλλα δεν το φτυνουμε με την πρωτη μας τοποθετηση, χωρις να αναλογιστουμε την αναγκη του σερβερ) για μενα ειναι απροκαλυπτη τοποθετηση για δημιουργια θεματος.......

κι αλλοι εχουν εκφραστει για το χρηματικο αλλα δεν εφτυσαν καταμουτρα αυτους που υποτιθεται οτι εκαναν την προσπαθεια να ξεκινησει κατι....(καλο η κακο θα το δειξει ο χρονος και δεν με απασχολει.)

Χαρακτηρισμοι τυπου "ελιτ" ,και κριτικη στο χρηματικο τοσο απαξιωτικα(που και για πολλους απο εμας μπορει να ειναι θεμα αλλα δεν το φτυνουμε με την πρωτη μας τοποθετηση, χωρις να αναλογιστουμε την αναγκη του σερβερ) για μενα ειναι απροκαλυπτη τοποθετηση για δημιουργια θεματος.......

κι αλλοι εχουν εκφραστει για το χρηματικο αλλα δεν εφτυσαν καταμουτρα αυτους που υποτιθεται οτι εκαναν την προσπαθεια να ξεκινησει κατι....(καλο η κακο θα το δειξει ο χρονος και δεν με απασχολει.)

Νομίζω ανάγεσαι στις προθέσεις, εν τέλει, του καθενός.

Εγώ πάλι έχω ...εκπαιδευτεί να εξετάζω πρώτα τα αντικειμενικά δεδομένα και στο τέλος την υποκειμενική υπόσταση μίας πράξης, και αντικειμενικώς δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφοροποίηση.

Εγώ πάλι έχω ...εκπαιδευτεί να εξετάζω πρώτα τα αντικειμενικά δεδομένα και στο τέλος την υποκειμενική υπόσταση μίας πράξης, και αντικειμενικώς δεν βλέπω ιδιαίτερη διαφοροποίηση.

μα οι προθεσεις ειναι που με κανουν και τα λεω....

για τοποθετησεις εν θερμω ναμαστε καλα εδω μεσα εχουμε χορτασει...αλλες δικαιως αλλες αδικως... το προσφατο παρελθον ειναι γεματο απο δαυτα.....

αλλα οι στρατηγικες τοποθετησεις ειναι ενδιαφερουσες......

Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Τάσε, ο Χωραφάς θα ήταν περήφανος για σένα!!!! :a0210::a0210:(δεν σε ειρωνεύομαι)

Για κάτι Μανωλεδάκηδες και Ανδρουλάκηδες δεν είμαι και τόσο σίγουρος....:rolleyes::rolleyes:

Status
Not open for further replies.