Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Κοίτα να δεις. Η χαρά μας είναι τρελή όταν νέα μέλη θέλουν να μπουν ενεργά στην παρέα. Και αυτό θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει.

Εύχομαι να είναι αλήθεια αυτό. Όντως μερικά μέλη είναι ιδιαίτερα ευγενικά και δέχονται με χαρά νέα μέλη.

Εδώ βάλαμε πάγο και σε κολλητούς που είχαν υποψίες μόνο και μόνο για να στηρίξουμε την ένταξη σας. Είχα μια ελπίδα μπας και καταλάβετε.

Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα δεν θα λές ψέματα. Πάντως με υποψίες και μόνο δεν κρίνουμε ή "καταδικάζουμε" κάποιον.

Αλλά έπεσα έξω.

Θα διαφωνήσω εδώ. Δεν έπεσες καθόλου έξω. Απλά δεν το γνωρίζεις.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν τραβάω ζόρι. Αλλά τα ξενύχτια και την κούραση κάποιων φίλων για να στηθεί αυτή η χομπίστικη παρέα, δεν την διαπραγματεύομαι ούτε με εσένα ούτε με το θεό τον ίδιο.

Καλά κάνεις και το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Αλλά να το διαπραγματευθείς μαζί μου? Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Τι να διαπραγματευθείς?

Και επειδή έγραψε ο Βασίλης για άβατο, ξέρω πως η παρέα είναι δύσκολη και με ισχυρή προσωπικότητα.
Έτσι γουστάρουμε και έτσι θα είμαστε. Σε όποιον αρέσουμε. Είμαστε ανοικτοί και καλοδεχόμαστε τον οποιοδήποτε αλλά δεν γίνεται να μας καβαλήσετε κιόλας.

Το γεγονός ότι η παρέα είναι δύσκολη, την κάνει και ελκυστική. Πρέπει όμως να υπάρχουν και κάποια όρια. Δε νομίζεις? Τώρα το να σας καβαλήσουμε.....τι να πω? Δε γίνεται. Ίσα ίσα μάλλον το αντίθετο έχει γίνει.

Στο φινάλε όποιος έχει πρόβλημα μη γράψει. Μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Κι εγώ μαζί σου! Να μη γράψει!!

Υ.Γ. Επειδή οι απαντήσεις οι δικές μου και της Fedra είναι μαζί η μία κάτω απ' την άλλη, απλά σας ενημερώνω δεν είμαστε ένα άτομο. Είμαστε όμως μαζί τώρα.

Κακώς δεν θα πάτε, θα είναι μια ευκαιρία να αποδείξετε αυτά που έγραψες.....

με κουοτάρω και θα ήθελα μία απάντηση Μυρτώ......

δεν έχεις λόγο να μη μου απαντήσεις .....

με κουοτάρω και θα ήθελα μία απάντηση Μυρτώ......

δεν έχεις λόγο να μη μου απαντήσεις .....

Κάτσε ντε...μπερδεύτηκε...Δεν ξέρει με ποιό λογαριασμό να μπει...

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Πιάσε κόκκινο βρε Jim...
Eιναι το Σαββατοκύριακό μας...........:worshippy::2thumb22sup:

Μη τον διαβάζεις Jim, κίτρινο πιάσε εσύ....θέλει να μας μολύνει !!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πού είναι τα posts που έγραψα έστω και με pm να μου τα στείλουν?

Πρωτοτυπο !!

Επίσης αν το Δ.Σ. του σωματείου θέλει τα στοιχεία μου ( βάση του καταστατικού του και εφόσον το διαβάσω πρώτα) να τους τα δώσω και να γίνω και μέλος.

Αυτο ηταν δικη μου προτροπη, δεν εχει να κανει με καταστατικα.....αλλα μελος με το να διαβασεις το καταστατικο απλα δεν γινεσαι.....
υπαρχει μια διαδικασια.

Α !! πουσαι .....τωρα δεν σε πειραζει να μπεις στην Ελιτ??? αλλαξες αποψη μετα τας ριπας??

Υ.Γ. Είχαμε σκεφθεί να έρθουμε με τη Μυρτώ την επομενη εβδομάδα στη συγκέντρωση να γνωριστούμε ώστε να μην είμαστε απλές γραμμές σε ένα pc. και αν έχουμε πει και "δυό λόγια παραπάνω" ας τα "έπαιρνε το ποτάμι". Προφανώς το "ποτάμι δεν τα παίρνει" όποτε καλά να περάσετε. Πιείτε και ένα ποτάκι παραπάνω για μας.

Ε καλα .....μην το παιρνεις προσωπικα...:ADFADF1:

Εκτος αν βρηκες δικαιολογια......για να μην εμφανιστεις .

Μη τον διαβάζεις Jim, κίτρινο πιάσε εσύ....θέλει να μας μολύνει !!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

+1

ειναι βλαβερος για την ενωσιτικη καρδια μας αυτος jim .......πιασε την κιτρινη φοδρα του Παπα....:grinning-smiley-043

+1

ειναι βλαβερος για την ενωσιτικη καρδια μας αυτος jim .......πιασε την κιτρινη φοδρα του Παπα....:grinning-smiley-043

Προτείνω όποιος πάει το Σάββατο στην εκδήλωση, να παραγγείλει στον Kokar, Σούρλα με κιτρινόμαυρη φανέλα!!!

Ρε Σπυράκοοοοοο...
Εισαι τρέλαααααααα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Προτείνω όποιος πάει το Σάββατο στην εκδήλωση, να παραγγείλει στον Kokar, Σούρλα με κιτρινόμαυρη φανέλα!!!

Ρε Σπυράκοοοοοο...
Εισαι τρέλαααααααα...

Καλά πού μού το θύμισες.
Κομμένα τά μοντάζ απο μένα μέχρις νεωτέρας.
Ο νοών νοείτω.

Για αρχή πάρε αυτή !!!!!! έπεσε λογοκρισία !!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.