[/quote]υπάρχουν απόψεις ότι η fedra ....
α) δεν ειναι γυναικα αλλα αντρασ
β) βαλτός από άλλο site για να προκαλεί φασαρία στο avclub
γ) η fedra και η Myrtw είναι το ίδιο άτομο
δ) κ.λ.π , κ.λ.π ...........
τελικά αν δηλώσει ότι θα έρθει στα γενέθλια για να σας αποδείξει ότι
δεν ισχύουν τα παραπάνω.....πως θα αντιδρούσατε ?[/quote]
Ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότεροι από τα μέλη έχουν σκεφτεί όλα τα παραπάνω που γράφει ο Κοκάρ.......
όμως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Γνωρίζω είδη προσωπικά 2 μέλη από το φόρουμ πολλά χρόνια (περισσότερο το 1 μέλος ) αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχω γίνει μέλος και εγώ στο φόρουμ.
Αν το γνώριζαν σίγουρα ότι έχει ειπωθεί για μας από σας θα ήταν ανέκδοντα

Τα ''δείγματα γραφής'' καλόβουλων μελών αρχίζουν από το πρώτο θρέντ που μου άνοιξαν μέλη του φόρουμ και όχι από την παρουσίαση του ''Νότι''.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21356
Ιδιαίτερη προσοχή να δωθεί δε, στα πόστ του θρέντ
Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;
που είναι τα εξείς έτσι για το καλοσόρισμα:
43# 48# 52# 55# 66# 71# 72# 75# 84# 85#....90#
οπου μετά αρχίζει το πανηγήρι....107# 135# 150#και πάει λέγοντας......
Από εκεί θα καταλάβετε τον σκοπό μου αν ήταν κακόβουλος ή όχι και όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε.
Γνωρίζω από μουσική γιατί έχω σπουδάσει μουσική και δεν μου αρέσει να το διατυμπανώ.
Μερικούς ίσως τους ενοχλούν κάποιες απόψεις μου η κάποια θέματα περί μουσικής που έχω γράψει κατά καιρούς αλλά δεν ευθύνομαι για αυτό.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
Έσβησαν ένα ολόκληρο θρέντ δικό μου που είχαν απαντήσει με σοβαρότητα και σεβασμό και άλλα μέλη του φόρουμ ενώ θα έπρεπε να σβήσουν μόνο τα κακόβουλα ποστς.
Αν αυτό δεν είναι έμμεσο Ban τότε τι είναι?
Πού είναι τα posts που έγραψα έστω και με pm να μου τα στείλουν?
Επίσης αν το Δ.Σ. του σωματείου θέλει τα στοιχεία μου ( βάση του καταστατικού του και εφόσον το διαβάσω πρώτα) να τους τα δώσω και να γίνω και μέλος.
Υ.Γ. Είχαμε σκεφθεί να έρθουμε με τη Μυρτώ την επομενη εβδομάδα στη συγκέντρωση να γνωριστούμε ώστε να μην είμαστε απλές γραμμές σε ένα pc. και αν έχουμε πει και "δυό λόγια παραπάνω" ας τα "έπαιρνε το ποτάμι". Προφανώς το "ποτάμι δεν τα παίρνει" όποτε καλά να περάσετε. Πιείτε και ένα ποτάκι παραπάνω για μας.