Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Δηλαδη να λεμε στα μελη: Αυτος προσβαλει, αυτος ΔΕΝ ειναι καλο παιδι

Αυτο αν δεν ειναι καθοδηγηση και ελλειψη σεβασμου στην κριση ων μελων, τοτε τι ειναι?

Εσενα δηλαδη αν σου πω εγω:" Ο Αντωνης ειναι τρελλος" θα με πιστεψεις? η θα κρινεις μονος σου?

Ολοι μας κρινομεθα απο τα γραπτα μας και την εν γενει σταση μας. Αν ειμαστε τοσο σιγουροι οτι καποιοι ειναι εκτος γραμμης, αυτο θα φανει πανηγυρικα, και η απομονωση ειναι δεδομενη, αυτο πιστευω εγω

Tα πράγματα ειναι πιό απλά.
Εχω κάθε δικαιωμα να αμυνομαι στην επιθετική συκοφαντία κάποιου...
Και ως εκ τούτου απαντώ..
Αυτο συνεβη και μονον..
Φτάσαμε στο σημειο να απαγορευεται και η απάντηση ...
Υ.Γ.
Τά μέλη έχουν ιδίαν κρίση όντως για να βλέπουν και τήν ´εργολαβική προστασία´πού ανέλαβαν οι Ρομπέν...

Tα πράγματα ειναι πιό απλά.
Εχω κάθε δικαιωμα να αμυνομαι στην επιθετική συκοφαντία κάποιου...
Και ως εκ τούτου απαντώ..
Αυτο συνεβη και μονον..
Φτάσαμε στο σημειο να απαγορευεται και η απάντηση ...
Υ.Γ.
Τά μέλη έχουν ιδίαν κρίση όντως για να βλέπουν και τήν ´εργολαβική προστασία´πού ανέλαβαν οι Ρομπέν...
Σαφως και εχεις καθε δικαιωμα

Το συμπερασμα οτι απαγορευεται η απαντηση ειναι αυθαιρετο. Ο ευγενικος και πολιτισμενος τροπος απαντησης ειναι το θεμα μας..

Αυτο που ισχυριζεσαι για μενα ειναι βαρυ και δεν το δεχομαι. Απλα εχω διαφορετικο τροπο να αντιμετωπιζω καποιες καταστασεις. Ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του.

Πάντως δεν ξέρω πολλούς πού μπουκάρουν σε κατηγορίες που υπό κανονικές συνθήκες δεν πατανε το πόδι τους για να κάνουν υποδειξεις-χωρίς κανεις να τούς έχει εξουσιοδοτήσει για κατι τετοιο-περί ευγενείας..
Αυτο το θεωρώ τουλάχιστον αγενεια..

Και φυσικά πίστευε οτι θές.
Αυτά.

Το οτι δεν πατω το ποδι μου στο.. αβατο, ειναι επιλογη μου, λογω μη μουσικης συμβατοτητας μου με το υφος της κατηγοριας.

Τι σχεση εχει αυτο με την αυτονοητη αποψη μου περι σωστων τροπων και μετρημενης συμπεριφορας μεταξυ των μελων?Αυτο λες αγενεια?

Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε ...
Αλλά δεν ήξερα οτι ο λόγος ήταν το άβατο...
Φαντάζομαι μολις αναλαβεις Υπερεξουσίες μετά την´ πτώση´ τής Βαστίλλης,να την καταργήσεις με Προεδρικό διάταγμα ...
Υ.Γ.
Υποθέτω οτι τουλάχιστον ένα μέτρο στην ´ανατρεπτική ηγεσία´θάπρεπε να υπάρχει γιατί αλλοιώς η ´έκθεση´στό κοινό αποβαινει μοιραία οσο προχωράει ο καιρός.....

Θέμα οπτικής.
Τι θεωρείται εξουσία ,τι παρα-εξουσία,τι δικτατορία .............
Ολα θέμα οπτικής είναι...
Και ο Πινοσέτ όταν ανέτρεψε τον Αλιέντε δημοκρατία υποσχόταν...................-bye--bye--bye--bye--bye-

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Δηλαδη να λεμε στα μελη: Αυτος προσβαλει, αυτος ΔΕΝ ειναι καλο παιδι

Αυτο αν δεν ειναι καθοδηγηση και ελλειψη σεβασμου στην κριση ων μελων, τοτε τι ειναι?

Εσενα δηλαδη αν σου πω εγω:" Ο Αντωνης ειναι τρελλος" θα με πιστεψεις? η θα κρινεις μονος σου?

δυστυχώς με έχει κρίνει ήδη..........η ετυμηγορία ήταν ότι είμαι για δέσιμο !!!!!:smash:

Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες για να μπω στο νόημα της συζήτησης και να γράψω τη γνώμη μου.

Είμαι υπέρ του ban σε χρήστες που θείγουν άλλους χρήστες του forum προσωπικά και χωρίς ίχνος φιλότιμου κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη.

Έχοντας πει τα παραπάνω δεν εννοώ ότι με το παραμικρό θα γίνονται ban οι χρήστες. Θα πρότινα να άνοιγε ένα thread που να έγραφε ποιοι χρήστες είναι "τιμωριμένοι" και για ποιο λόγο. Βέβαια, μπορεί κανείς να ισχυριστεί, ότι θα έβγαινε μια άσχημη εικόνα προς τα έξω. Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Θα έβγαινε μια εικόνα σοβαρότητας.

Τέλος πάντων. Επειδή γράφουν πολλά άτομα σε αυτό το site και επειδή αρκετά, φαντάζομαι, δε γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι εύκολο (να πω?) να χαρακτηρίζονται γρήγορα. Αυτό το σιχαίνομαι. Γενικά σιχαίνομαι τους "τίτλους" και πόσο μάλλον όταν αυτοί δίνονται επιπόλαια.

Αυταααά.

Υ.Γ. Πάντως, και λίγος τσακωμός δεν είναι κακός. Φανερώνει ζωντάνια. Το κακό ξεκινάει όταν "παρατραβάει" ο τσακωμός.

Εγώ εχω να πω τα παρακατω.
όταν είχαν πρωτο μπει και γράφανε ήταν όλα μια χαρά και μάλιστα είχε γίνει και ένα "παρτυ" κάποιο σαββατόβραδο σχετικά με ενα θάμα που είχε ανοίξει η Μyrtw.
Το άραγμα άρχισε να χαλάει (αν δεν με απατά η μνήμη μου) μετά το θέμα του Νοτις που άνοιξε η fedra .
από εκείνη την στιγμή και μετά έχουν ειπωθεί τα άπειρα και για τις 2.
Δέχομαι ότι έχουν ειπωθεί και χοντράδες από την μεριά της fedras και της Myrtw
αλλά μήπως αυτή η αντίδραση είναι αποτέλεσμα τις δικιάς μας απαξίωσης ??

Υ.Γ
δεν γνωριζω καμιά τους

Kokar, τώρα πρόσεξα την απάντησή σου. Κατ' αρχήν χωρίς να θέλω να σε κολακέψω, σε βρίσκω, εγώ προσωπικά πολύ σωστό.

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Παρόλες τις προσβολές που έχω ακούσει και εγώ και η Fedra (κατίνες, πικραμένες, αδελφές δηλ. gay ή και τραβεστί:flipout::flipout:, troll, αμόρφωτες, άσχετες,... και δε συμαζεύεται), δεν έχω ζητήσει να κάνουν ban σε κανέναν, εκτός του Beavis. Και αυτό γιατί χωρίς αιτία και αφορμή είχε γράψει του κόσμου τις προσβολές σε ένα θέμα δικό μου που τελικά το έκλεισαν. Βέβαια το πήρα προσωπικά τότε. Τώρα απαξιώ πλέον. Γι' αυτό και δεν απαντώ στις προσβολές.

Και πάλι προσωπικά θα απαντήσω, αν έχω παραφερθεί μερικές φορές το έχω κάνει από άμυνα.

Και ύστερα μιλάμε για επίπεδο!!

Κοίτα να δεις. Η χαρά μας είναι τρελή όταν νέα μέλη θέλουν να μπουν ενεργά στην παρέα. Και αυτό θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει.
Εδώ βάλαμε πάγο και σε κολλητούς που είχαν υποψίες μόνο και μόνο για να στηρίξουμε την ένταξη σας. Είχα μια ελπίδα μπας και καταλάβετε.
Αλλά έπεσα έξω.
Σε προσωπικό επίπεδο δεν τραβάω ζόρι. Αλλά τα ξενύχτια και την κούραση κάποιων φίλων για να στηθεί αυτή η χομπίστικη παρέα, δεν την διαπραγματεύομαι ούτε με εσένα ούτε με το θεό τον ίδιο.

Και επειδή έγραψε ο Βασίλης για άβατο, ξέρω πως η παρέα είναι δύσκολη και με ισχυρή προσωπικότητα.
Έτσι γουστάρουμε και έτσι θα είμαστε. Σε όποιον αρέσουμε. Είμαστε ανοικτοί και καλοδεχόμαστε τον οποιοδήποτε αλλά δεν γίνεται να μας καβαλήσετε κιόλας.

Στο φινάλε όποιος έχει πρόβλημα μη γράψει. Μου είναι παντελώς αδιάφορο.

[/quote]υπάρχουν απόψεις ότι η fedra ....
α) δεν ειναι γυναικα αλλα αντρασ
β) βαλτός από άλλο site για να προκαλεί φασαρία στο avclub
γ) η fedra και η Myrtw είναι το ίδιο άτομο
δ) κ.λ.π , κ.λ.π ...........
τελικά αν δηλώσει ότι θα έρθει στα γενέθλια για να σας αποδείξει ότι
δεν ισχύουν τα παραπάνω.....πως θα αντιδρούσατε ?[/quote]

Ξέρω πολύ καλά πως οι περισσότεροι από τα μέλη έχουν σκεφτεί όλα τα παραπάνω που γράφει ο Κοκάρ.......
όμως τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Γνωρίζω είδη προσωπικά 2 μέλη από το φόρουμ πολλά χρόνια (περισσότερο το 1 μέλος ) αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχω γίνει μέλος και εγώ στο φόρουμ.
Αν το γνώριζαν σίγουρα ότι έχει ειπωθεί για μας από σας θα ήταν ανέκδοντα:flipout::flipout:
Τα ''δείγματα γραφής'' καλόβουλων μελών αρχίζουν από το πρώτο θρέντ που μου άνοιξαν μέλη του φόρουμ και όχι από την παρουσίαση του ''Νότι''.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21356
Ιδιαίτερη προσοχή να δωθεί δε, στα πόστ του θρέντ
Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;
που είναι τα εξείς έτσι για το καλοσόρισμα:
43# 48# 52# 55# 66# 71# 72# 75# 84# 85#....90#
οπου μετά αρχίζει το πανηγήρι....107# 135# 150#και πάει λέγοντας......
Από εκεί θα καταλάβετε τον σκοπό μου αν ήταν κακόβουλος ή όχι και όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε.
Γνωρίζω από μουσική γιατί έχω σπουδάσει μουσική και δεν μου αρέσει να το διατυμπανώ.
Μερικούς ίσως τους ενοχλούν κάποιες απόψεις μου η κάποια θέματα περί μουσικής που έχω γράψει κατά καιρούς αλλά δεν ευθύνομαι για αυτό.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
Έσβησαν ένα ολόκληρο θρέντ δικό μου που είχαν απαντήσει με σοβαρότητα και σεβασμό και άλλα μέλη του φόρουμ ενώ θα έπρεπε να σβήσουν μόνο τα κακόβουλα ποστς.
Αν αυτό δεν είναι έμμεσο Ban τότε τι είναι?
Πού είναι τα posts που έγραψα έστω και με pm να μου τα στείλουν?

Επίσης αν το Δ.Σ. του σωματείου θέλει τα στοιχεία μου ( βάση του καταστατικού του και εφόσον το διαβάσω πρώτα) να τους τα δώσω και να γίνω και μέλος.

Υ.Γ. Είχαμε σκεφθεί να έρθουμε με τη Μυρτώ την επομενη εβδομάδα στη συγκέντρωση να γνωριστούμε ώστε να μην είμαστε απλές γραμμές σε ένα pc. και αν έχουμε πει και "δυό λόγια παραπάνω" ας τα "έπαιρνε το ποτάμι". Προφανώς το "ποτάμι δεν τα παίρνει" όποτε καλά να περάσετε. Πιείτε και ένα ποτάκι παραπάνω για μας.

Κακώς δεν θα πάτε, θα είναι μια ευκαιρία να αποδείξετε αυτά που έγραψες.....

Status
Not open for further replies.