Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Θα σου ζητήσω συγνώμη, μόνο αν ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ

Δηλαδή με συκοφαντείς για να εκβιάσεις την επαναφορά όλων των μηνυμάτων;

Φίλτατε Δημήτρη σε ξέρω απο κοντα(σου έχω προσφέρει να πιείς απο το ουϊσκυ μου) κι απο την κατηγορία και δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά. Ειλικρινά λυπάμαι...

Άλλο το ένα άλλο το άλλο Διονύση.
Λυπάμαι που κάνω αυτό, αλλά εδώ σου μιλάω σαν διαχειριστή που έκανες κάποιο λάθος (ΙΜΟ πάντα).
Ξέρεις πολύ καλά τι άτομο είμαι και δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω. Απλά όταν ενοχλούμαι με κάτι, το λέω.
Στο ξαναλέω, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί σου και καιρός είναι να τα ξαναπούμε από κοντά και να τα πιούμε.

Και για να μην φανεί ότι εκβιάζω, σου ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ αν έγραψα κάτι λάθος, μιας και τα μηνύματα σβήστηκαν.

Ένα flame είναι ακριβώς αυτό: ένα θέμα που μας παρασύρει στους κακούς μας εαυτούς. Και θέματα όπως αυτό που σβήστηκε είναι τα μεγαλύτερά μας προβλήματα: Από τη μία πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε καθαρή συνείδηση και δεν φοβόμαστε την κριτική και από την άλλη έχουμε τη βεβαιότητα ότι το θέμα θα εξελιχθεί σε flame. Καλόυμαστε λοιπόν να επιλέξουμε πώς θα γίνει η μικρότερη ζημιά.

Με λυπεί αφάνταστα οποιαδήποτε ποινή αναγκάζομαι να επιβάλλω. Αλλά ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι οι συντάκτες αυτών των θεμάτων δεν είναι αφελείς, ούτε ανόητοι. Ξέρουν εκ των προτέρων ότι κάποια ζημιά θα γίνει, όποια και αν είναι η στάση της διαχείρισης. Το γιατί επιμένουν, ενώ ενδιαφέρονται για το avclub, είναι εντελώς έξω από την δική μου ικανότητα κατανόησης.

Λοιπόν, αν δεν έχετε κάτι παραπάνω να προσθέσετε για τα στατιστικά...

Στα δυό χρόνια που μετράει ζωή το avclub έχουν μπαναριστεί γύρω στα 10 άτομα.
Δεν λαμβάνεται υπόψη αριθμός "μελών" που είναι αποδεδειγμένα spammers.
Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα με την βαθμολογία της alexa που σε μιά νύχτα άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησής της και έφερε τα πάνω κάτω και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πιθανότατα δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε πολύ πιό μεγάλα και επαγγελματικά sites και όχι σε χομπύστικο και συμμετοχικό όπως το δικό μας.

Μέχρι εδώ καλά ?

Γιά το θέμα της αποπομπής του μέλους browser έχουν απαντήσει άλλοι πριν από μένα και το κάλυψαν υπερ επαρκώς.

Σχετικά τώρα με το τι κάνει και τι έχει καταφέρει να κάνει το σωματείο θα σας πω τα εξής:
Το σωματείο κατάφερε και σχεδόν διπλασίασε την ιδρυτική δύναμή του και σήμερα απαριθμεί 44 μέλη. (Να το πω λιανά, αντί να "σας κάνουν κουμάντο" 25 άτομα σας κάνουν 44, με την προσθήκη 19 μελών από εσάς που διαμαρτύρεστε, στα οποία 19 μέλη προφανώς δεν είστε εσείς...)
Τα μέλη νέα και παλιά ήδη έχουν συζητήσει αρκετά σοβαρά θέματα γιά το μέλλον του site, όχι σε μορφή γενικής συνέλευσης, (όπως θα γνωρίζετε στα σωματεία η ΓΣ δεν είναι κάτι που γίνεται όποτε θέλουμε - υπάρχουν σαφείς καταστατικές διατάξεις γιά κάτι τέτοιο) αλλά σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα.
Το αν και πότε τα μέλη θα δείτε τι αποφασίστηκε και θα εφαρμοστεί θα το δείτε στον κατάλληλο χρόνο. Όσοι νομίζουν ότι οι αποφάσεις σε συλλόγους και σωματεία λαμβάνονται σε λίγα λεπτά και εφαρμόζονται σε ανάλογο χρόνο ας έρθουν να γίνουν μέλη και να μας δείξουν πως γίνεται.
Επίσης στο χρονικό διάστημα αυτό μπόρεσε να διασφαλίσει την συνέχεια της παραμονής του στον provider που μας φιλοξενεί με αυξημένο κόστος και πλέον μπορούμε να είμαστε ήσυχοι γιά αρκετό διάστημα μιά και έχουμε οικονομική ανεξαρτησία.
Η συμμετοχή στις δυό εκθέσεις ήταν μιά σημαντική επίσης επιτυχία και θα ήθελα να σημειώσω ότι στις δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις πάμε πολύ καλά με τις ετήσιες πρωτοχρονιάτικες συναθροίσεις - με τα δώρα που προσφέρθηκαν, καθώς και την εκδήλωση των γενεθλίων που ακολουθεί.
Υπάρχει άλλη μιά σημαντική δραστηριότητα που δεν είναι ανακοινώσιμη επί του παρόντος.

Αν και θα έπρεπε να είμαι ο πρώτος που θα είχε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί γιά τα συλλογικά, εγώ θα πω ότι κάναμε αρκετά και σημαντικά πράγματα. Θα υπενθυμίσω γιά άλλη μιά φορά το γνωστό ρητό "απ έξω απ το χορό..."

Τέλος τα όσα έχουν γραφτεί και υπονοηθεί από τον Β. Σωκρατίδη ότι λέγονται καλό είναι να αποδειχθούν κι όλας γιατί βρίσκονται στα όρια της συκοφαντίας.

Αγαπητε Δημητρη, στο ποστ #68 ζητησα να βγει καποιος να το διαψευσει..

Υποθετω οτι ο πιο επισημος να απαντησει ειναι ειτε ο Προεδρος του Δ.Σ του Σωματειου ειτε ο Γ.Δ.

Μπορει λοιπον εις εκ των 2 να τοποθετηθει επισημα και να διαβεβαιωσει οτι δεν ειναι ΠΟΥΘΕΝΑ γραμμενο στο διαδικτυακο χωρο με την επωνυμια AVclub αυτο?

Εγω αυτο ζηταω

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Αγαπητε Δημητρη, στο ποστ #68 ζητησα να βγει καποιος να το διαψευσει..

Υποθετω οτι ο πιο επισημος να απαντησει ειναι ειτε ο Προεδρος του Δ.Σ του Σωματειου ειτε ο Γ.Δ.

Μπορει λοιπον εις εκ των 2 να τοποθετηθει επισημα και να διαβεβαιωσει οτι δεν ειναι ΠΟΥΘΕΝΑ γραμμενο στο διαδικτυακο χωρο με την επωνυμια AVclub αυτο?

Εγω αυτο ζηταω

το έχεις δει εσύ πουθενά γραμμένο ?

Αυτη δεν ειναι ξεκαθαρη απαντηση.
Ξεκαθαρη απαντηση που θα βοηθουσε ειναι του τυπου:

Σε διαβεβαιωνω πως δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο στο AVCLUB αυτο που ισχυριζεται ο Browser και απαναρηγαγες και εσυ.

Αυτο θα κλεισει πολλα στοματα, μαζι και το δικο μου

Δεν απαντατε ευθεως και ειναι απιστευτα απλο να το κανετε

Εμπρος λοιπον...

Βασίλη επειδή θίγεις κάτι που έμμεσα παίρνει 'σβάρνα' και όλους εμάς, τους διαχειριστές εννοώ λόγω 'σιωπής', μήπως θα μπορούσες να μας πεις που αναγράφηκε?

Διότι στην 'κρυφή' κατηγορία που μπαίνω εγώ και οι λοιποί απλοί συνδιαχειριστές δεν γράφηκε κάτι τέτοιο...

Βρε παιδια το εγραψε ο χρηστος και ουδεις το διεψευσε. Το αναπαραγαγω εγω και μου απαντατε με ερωτησεις και μισολογα.

ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι να ειπωθει κατι ΤΟΣΟ ξεκαθαρο?

Μπορειτε εσεις να αποδειξετε οτι ΔΕΝ εχει γραφει τιποτα?

Δεν μπαίνω σε καμιά διαδικασία.
Με ανοησίες του στυλ "είπε κάτι ο τάδε το διαψεύδεις ?" δεν θα ασχοληθώ.

Αν έχεις εσύ κάτι να πεις να το πεις.

Αν έχει κάτι άλλος να το πεί.

Βασίλη θα μας τρελάνεις...

Λες στο προηγούμενο post:

Το εχω θεσει σε καμια 10αρια ποστ εδω μεσα. Ειναι απλό...

Ας βγει επισημως η Αρχη του φορουμ και του σωματειου και ας το διαψευσει

Και τώρα:

Βρε παιδια το εγραψε ο χρηστος και ουδεις το διεψευσε. Το αναπαραγαγω εγω και μου απαντατε με ερωτησεις και μισολογα.

ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι να ειπωθει κατι ΤΟΣΟ ξεκαθαρο?

Μπορειτε εσεις να αποδειξετε οτι ΔΕΝ εχει γραφει τιποτα?

Δηλαδή δεν θα σου έφθανε η τοποθέτηση της Γ.Δ. ή Δ.Σ. αλλά θα ήθελες και αποδείξεις...

Εσύ που αναφέρεις αυτή τη 'βολή' έχεις αποδείξεις?

Και αν ΝΑΙ σου ζήτησα ειλικρινά να τις θέσεις γιατί εγώ προσωπικά δεν διάβασα κάτι τέτοιο πουθενά.

Τόσο απλά...

Status
Not open for further replies.