Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Δεν πειραζει πουμαι εκτος τοπου αρκει που ειμαι μειοψηφια και ολοι οι αλλοι ειστε εντος. Ανακουφιστικο πραγματι.

Αν και δεν θυμαμαι τους ορους συγκλισης του σωματειου θεωρω αυτονοητο οτι καθε φρεσκια αρχη -που τοσο εχει αμφισβητηθει εκ των εσω αλλα και εκ των εξω - απαιτει μια συγκεντρωση (εικονικη η πραγματικη δεν εχει καμμια σημασια) ακομα και για επικοινωνιακους λογους.

Αν ειμαι τοσο λαθος παρακαλω συγχωρεστε με.

Προσπαθω να ενημερωνομαι απο τα υπαρχοντα μελη.

να βρε ναθ είσαι λάθος.
ΓΣ συγκαλείται εκτάκτως υπό ορισμένες συνθήκες. Αλλιώς οι τακτικές.
Η εικονική συνέβη και με το παραπάνω.

την πληρέστερη ενημέρωση ΥΚΣ την παρέχει ο πρόεδρος. Αν τώρα εσύ θέλεις έσωτερική :flipout:πληροφόρηση...μπορώ να σου υποδείξω ένα δυό ονόματα...:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

να βρε ναθ είσαι λάθος.
ΓΣ συγκαλείται εκτάκτως υπό ορισμένες συνθήκες. Αλλιώς οι τακτικές.
Η εικονική συνέβη και με το παραπάνω.

την πληρέστερη ενημέρωση ΥΚΣ την παρέχει ο πρόεδρος. Αν τώρα εσύ θέλεις έσωτερική :flipout:πληροφόρηση...μπορώ να σου υποδείξω ένα δυό ονόματα...:firstprize:

Μακαρι ναμαι λαθος. Πραγματικα μακαρι.

Τοτε ΥΚΣ περιμενουμε πληροφορηση για τα πρακτικα. Εστω και χωρις λεπτομερειες.

ΥΜΚΣ μονο μην μου υποδειξεις τον Ντοκ για πληροφοριοδοτη εκ των εσω γιατι θα με στειλει αδιαβαστο :ADFADF1:

Κατά τα αλλά όλο το θέμα ξεκίνησε για τα στατικά που έχουν αλλάξει εδώ και 2 μήνες … καλό ε ?

Ψιτ συνοδευοταν και με φατσουλα εκνευρισμου.

:flipout::flipout:

Κατά τα αλλά όλο το θέμα ξεκίνησε για τα στατικά που έχουν αλλάξει εδώ και 2 μήνες … καλό ε ?

Ψιτ συνοδευοταν και με φατσουλα εκνευρισμου.

:flipout::flipout:

για τα Στατιστικα θα εννοεις.

Μην ειρωνευεσαι σε παρακαλω το μελος Αλεξης Ακη, οχι αν δεν του εχεις μιλησει πρωτα για να δεις πως αισθανεται για το γεγονος αυτο.
Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο εκφρασης των ανυσηχιων του. Εστω και αυτο αυτο εχει να κανει με την καταταξη του φορουμ....

Και καθε κουβεντα απο καπου αρχιζει...και ολα σχετικα ειναι.
αρκει να μην αισθανομα<3C3τε οτι ειμαστε συνεχεια απο την απεναντι οχθη αλλα απο την ιδια.

Καμιά ειρωνεία προς το μέλος Αλέξης … δες το θέμα πως άρχισε , αν άρχισε γιαυτο το λόγω περί στατιστικών (που η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία και φυσικά το εκφράζει και ο ίδιος) και πως κατέληξε.

Και κάτι άλλο που αποτελεί προσωπική μου άποψη ως άτομο.

Οι κινήσεις είναι προβλέψιμες και από εδώ και από εκεί (εφόσον έτσι το βλέπουν κάποιοι).

Το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ φεύγουν ηττημένοι.

Κοsh για ποιο γεγονος μιλας το μπαν του Χρηστου η τα στατιστικα ?

Αν ειναι τα στατιστικα εγω το βλεπω ως πατημα ... και φυσικα εχω το δικαιωμα να κανω λαθος.

Last edited:
Κοsh για ποιο γεγονος μιλας το μπαν του Χρηστου η τα στατιστικα ?

Αν ειναι τα στατιστικα εγω το βλεπω ως πατημα ... και φυσικα εχω το δικαιωμα να κανω λαθος.

Οπως ειπε και ο Δ.Παναγιωτιδης....
...κανεις λαθος, πιστεψε με.

Καμιά ειρωνεία προς το μέλος Αλέξης … δες το θέμα πως άρχισε , αν άρχισε γιαυτο το λόγω περί στατιστικών (που η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία και φυσικά το εκφράζει και ο ίδιος) και πως κατέληξε.

Το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ φεύγουν ηττημένοι.[/B]

Αν δεν ειρωνευεσαι τοτε σου ζητω συγνωμη αλλα ετσι οπως εκφραστηκες αυτο βγηκε.....

Οσο για τους Ηττημενους εξαρταται απο το πως το εννοεις.
Εγω προσωπικα θεωρω οτι ολοες αυτες οι ζυμωσεις ειναι θετικες εστω και εν μεσω αντιπαραθεσεων και δυσαρεστων εξελιξεων....

Μπορει να βγω και λαθος αλλα θα το δουμε.

Πριν από περίπου 3-4 μήνες ήμασταν 7.000 μέλη .....
Τότε το AVClub ήταν στην 58 θέση της Ελληνικής κατάταξης .....

Σήμερα είμαστε 10.645 μέλη και το AVClub είναι στην 85 θέση της Ελληνικής κατάταξης .....

Γιατί άραγε??

Γιατί ενώ τα μέλη αυξήθηκαν κατά περίπου 50%, το forum έπεσε περίπου 50%???

Τι φταίει??

Οι γνωστοί "ταραξίες" ??? Η στάση συγκεκριμένων διαχειριστών σε κρίσιμα θέματα???

Θα ξαναμπώ σε μια εβδομάδα να διαβάσω τις απόψεις σας .... αν δεν σβηστούν.

Πάω να κάνω παρέα στον φίλο Χρήστο (Browser) που banαρίστικε τελείως άδικα .
..

Εδω αλλο διαβασα αλλα και παλι μπορει να κανω λαθος.

Επίσης επειδή άκουσα πάλι ότι φταίνε οι διαχειριστές να διευκρινίσω κάτι:

1) οι διαχειριστές δεν είναι ρομποτακια .. φυσικά και κάνουν λάθη
2) αν αργούν να απαντήσουν είναι διότι δεν θέλουν να λειτουργούν ποτέ εν θερμό
3) περνούν συλλογικές αποφάσεις ώστε αν είναι δυνατόν να μειώσουν πιθανά λάθη.
4) προσπαθούν να διαφυλάξουν την ομαλή λειτουργία του φόρουμ οσο καλυτέρα μπορούν δεν είναι όμως αλαθανστα ρομπότ.

Τώρα ποια λόγω Σωματείου υπάρχει και ευρύτερος έλεγχος συμπεριφοράς τους.

Ναθ. επειδή είμαι καλοπροαίρετος δεν ισχυρίστηκα ότι υπήρχε δόλος στην αρχική ερώτηση. Και θα μπορούσε να συζητηθεί με διαφορετικούς τρόπους.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έγινε το ζήτημα προσωπικό.
Είναι σαν να έχω κάνει εγώ μία λάθος διατύπωση ή με τη στάση μου να σε ενοχλήσω και να βγεις στην κατηγορία και να με κράξεις.
Και δίκιο να έχεις μόνο για το γεγονός ότι δεν προσπάθησες πρώτα να μου μιλήσεις και να με κάνεις να καταλάβω, είσαι φάουλ.

Από την άλλη θα σου πω και μία διαφορετική προσωπική (Μανωλάκεια) άποψη.
Ο Κώστας είναι από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Τον θεωρώ ανιδιοτελή.

Στο φανταστικό σενάριο ότι ακόμη και στο πίσω μέρος του μυαλού του να υπήρχε κάποια σκέψη περί ανταγωνισμού, έχει γίνει θέμα ( γα.. το φελέκι μου) για το 1 ευρώ του dvd ή για τα 10 του blueray.
Ενώ για χιλιάδες ευρώ που παίζονται αλλού ,είμαστε πιο χύμα.

Εγώ ζητάω ειλικρινά να με λυπηθείτε με όλη αυτή την Ηλιθιότητα.

Και να γραφτείς στο σωματείο και κόψε τα ψόφια.
Θα βγάλω σύντομα με δική μου πρωτοβουλία λίστα με ονόματα που αν δεν γραφτούν στο σωματείο μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνει κόλαση.:drummer:

Είσαι στη λίστα δυστυχώς.:ernaehrung004:

Επίσης επειδή άκουσα πάλι ότι φταίνε οι διαχειριστές να διευκρινίσω κάτι:

1) οι διαχειριστές δεν είναι ρομποτακια .. φυσικά και κάνουν λάθη
2) αν αργούν να απαντήσουν είναι διότι δεν θέλουν να λειτουργούν ποτέ εν θερμό
3) περνούν συλλογικές αποφάσεις ώστε αν είναι δυνατόν να μειώσουν πιθανά λάθη.
4) προσπαθούν να διαφυλάξουν την ομαλή λειτουργία του φόρουμ οσο καλυτέρα μπορούν δεν είναι όμως αλαθανστα ρομπότ.

Τώρα ποια λόγω Σωματείου υπάρχει και ευρύτερος έλεγχος συμπεριφοράς τους.

καμμια διαφωνια Ακη.

τα εχω γραψει και προσωπικα ολα αυτα αν θυμασαι......αυτο που δεν φαινεται να συμφωνουμε ειναι οτι οι συζητησεις αυτες δεν γινονται για να καταδειξουμε την ανικανοτητα καποιων οπως φοβαστε.....

αλλωστε καποτε εισασταν μελη κι εσεις και καποτε θα ξαναγινετε στατιστικα....:flipout:

Οι συζητησεις γινονται για να καταληξουμε σε καποια φορμα και να ευχαριστηθουμε περισσοτερο την κοινοτητα και τα χομπι με τα οποια ασχολουμαστε ετσι δεν ειναι ???

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα προσωπων......

καμμια διαφωνια Ακη.

τα εχω γραψει και προσωπικα ολα αυτα αν θυμασαι......αυτο που δεν φαινεται να συμφωνουμε ειναι οτι οι συζητησεις αυτες δεν γινονται για να καταδειξουμε την ανικανοτητα καποιων οπως φοβαστε.....

αλλωστε καποτε εισασταν μελη κι εσεις και καποτε θα ξαναγινετε στατιστικα....:flipout:

Οι συζητησεις γινονται για να καταληξουμε σε καποια φορμα και να ευχαριστηθουμε περισσοτερο την κοινοτητα και τα χομπι με τα οποια ασχολουμαστε ετσι δεν ειναι ???

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα προσωπων......

Το μονό που φοβάμαι είναι θέματα υγειας ....

Σε ξαναπαρακαλω όμως να μού πεις τι θετικό βρήκε από την εξέλιξη αυτής της συζήτησης ως προς το συνολο του avclub.

Οταν θα δω κινηση στο Σωματειο , 1-2 γενικες συνελευσεις, θα μπω Τασο...

Θα σου ξαναθυμισω ποτε σταχα πει εγω στην εισοδο καποτε , επι AVFORUM...

Μεχρι τωρα το Σωματειο δεν εχει παραξει εργο, ουτε με τα νεα μελη μεσα...

Οταν αποδειχτει η χρησιμοτης των μελων του σωματειου θα τα ξαναπουμε...

Ειπαμε, ομως, ξεκινηστε με το να ειστε ειλικρινεις. Γιατι αν τα λεγαμε προσωπο με προσωπο θα ελεγα πραματα που δεν γραφονται εδω μεσα

Πώς τά γνωρίζεις όλα τά παραπάνω??
Και η δεύτερη απορία μου:Aκόμα και εάν οποιοσδήποτε πεί σε μιά κρυφή κατηγορία ή σε πιμί ´θα τούς σκίσω´ή ´θά σκίσω τον Χ´θεωρείς δεδομένο ότι γνωρίζεις κάτω απο ποιές συνθήκες ή φόρτιση μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο καί πόση ουσιαστική βαρυτητα έχει??Και πώς έχει την βεβαιότητα ότι μιά τέτοια φράση είναι ουσιαστική και εφαρμόσιμη??
Προσωπικά έχω γράψει σε πιμί οτι θα σκίσω τον Ψ αλλά ουδέποτε συνέβη..
Και η τρίτη απορία μου:Το πότε εσύ θα θεωρήσεις ότι τά μέλη τού Σωματείου είναι χρήσιμα δέν αποτελεί ασφαλές και επαρκές κριτήριο τής πραγματικής χρησιμότητάς τους γιατί θα είναι η δική σου υποκειμενική γνώμη...
Και υπάρχει και κάτι ακόμα.
Επειδή ανήκω σε αυτούς πού στό παρελθόν έχουν διαφωνήσει σέ Διαχειριστικές επιλογές και σε αυτούς πού πίεζαν να δημιουργηθεί το Σωματείο εάν δεν γραφόμουν μέλος θάταν σάν νά έφτυνα τά μούτρα μου.
Oπότε το κρείττον σιγάν μπορεί να ταιριάζει και σέ άλλους πού περιμένουν ως υπέρτατοι κριτές να αποφανθούν γιά το τελικό αποτέλεσμα και μετά να ´εισέλθουν´-bye--bye-

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Άρα, οι του σωματείου όταν αποφασίσουν πχ να κρίνουν έναν διαχειριστή (μετά από μια καταγγελία για μεροληπτική συμπεριφορά, πχ το τονίζω), θα έχουν την εικόνα που θέλει ο διαχειριστής.

Αν και το ζήτημα είναι τεχνικό και δεν είμαι ο καταλληλότερος να απαντήσω, νομίζω το μόνο που δεν επανέρχεται είναι η αρχική μορφή μιας δημοσίευσης μετά από edit. Από οπουδήποτε και εάν προέρχεται, είτε από τον χρήστη εντός του χρόνου που δίνει η πλατφόρμα για διόρθωση, είτε από τον διαχειριστή. Edit κατά κανόνα στις δημοσιεύσεις δεν γίνεται, παρά μόνο για να αφαιρεθούν εκφράσεις που υπερβαίνουν το όριο κοσμιότητας ή ακόμη περισσότερο είναι υβριστικές, εάν περισώζεται εννοείται το πλήρες νόημα της δημοσίευσης και με την αφαίρεσή τους. Αυτό δεν νομίζω να διαμορφώνει "εικόνα" κατά το πώς θέλει ο κάθε διαχειριστής, εξάλλου κάθε edit συνοδεύεται από αιτιολογία.
Οι δημοσιεύσεις που διαγράφονται αυτούσιες, παραμένουν στην πλατφόρμα, φαίνονται στους διαχειριστές των εκάστοτε κατηγοριών και φυσικά στον διαχειριστή. Αν και δεν ανήκω στο σωματείο, λογικώς ο διαχειριστής της πλατφόρμας παρέχει στο σωματείο που είναι και ο ιδιοκτήτης του φόρουμ, οποιαδήποτε πληροφορία.

Αυτά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις πως τα γραπτά δεν μένουν -μένουν και παραμένουν. Τώρα εάν το επιτρέψει η πλατφόρμα, ίσως μπορούσε να μένει και η αρχική μορφή κάθε δημοσίευσης, ώστε να έχουμε ακόμη και τις εκφράσεις ή και βρισιές που (συνήθως) διαγράφονται να τις χαιρόμαστε σε πρώτη ζήτηση.

Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε σε καθαρώς προσωπικές αντιπαραθέσεις, διότι κατά τον κανονισμό δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη διαγραφή τους. Ήδη η συζήτηση κινήθηκε σε τεταμένο κλίμα, ας μην ξεφύγει και σε τέτοιες κατευθύνσεις παρακαλώ.

Συζητησεις με background ΒΑΝ ειναι δυσκολες ΑΚΗ. το ξερεις.

Mα το ban ειναι η εσχάτη τελευταια λύση

Το τι οδηγησε σε αυτο .... πριν 100 ποστς.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=538482&postcount=67

Πάλι δεν μπορώ να δω τι θετικό αποκόμισε το avclub από την εξέλιξη αυτής της συζήτησης διοτι δεν παιρνω απαντηση.

Θα τον σκίσω αυτόν τον Kokar!
Οι πιπεριές του έχουν bug και δεν μεγαλώνουν...

Ναθ. επειδή είμαι καλοπροαίρετος δεν ισχυρίστηκα ότι υπήρχε δόλος στην αρχική ερώτηση. Και θα μπορούσε να συζητηθεί με διαφορετικούς τρόπους.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έγινε το ζήτημα προσωπικό.

Συμφωνω για το θεμα της προσωποποιησης.
Οπως θα ηθελα αμεσα (κατα το δυνατον ετσι?) και την τοποθετηση του Κωστα για το θεμα αυτο.
Και επαναλαμβανω κι ας στεναχωρω καποιους οτι αν ειχε παρει θεση η ΔΟ η ο ΓΔ συντομοτερα δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι δεν θα φταναμε εδω.

Και να γραφτείς στο σωματείο και κόψε τα ψόφια.
Θα βγάλω σύντομα με δική μου πρωτοβουλία λίστα με ονόματα που αν δεν γραφτούν στο σωματείο μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνει κόλαση.:drummer:

Είσαι στη λίστα δυστυχώς.:ernaehrung004:

θα γραφτω αν πραγματικα δω μια πρωτη κινηση ζυμωσης.....

Status
Not open for further replies.