Δημήτρη Θ., επειδή βαριέμαι να ψάξω τα posts που το απάντησα ήδη, τα σβησμένα μηνύματα ή θέματα δεν είναι άμεσα προσβάσιμα από τα μέλη του Σωματείου, αλλά προτίθεμαι να τα παρουσιάσω σε οποιαδήποτε περίπτωση μου ζητηθεί.
Ναθαναήλ, η δική μου άποψη περί διαχείρισης είναι ότι δεν πρέπει να απαντάω ούτε εν βρασμώ, ούτε με εντυπώσεις, ούτε με γνώμονα τις πρώτες 3 απόψεις που θα ακουστούν. Οι τοποθετήσεις μου προσπαθώ να χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία, έρευνα του θέματος και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμφωνία με τις απόψεις που εκφράζονται από τη Δ.Ο. Ο χρόνος απόκρισης είναι σε τέταρτη προτεραιότητα. Ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερό μου λάθος κάποιες φορές, αλλά εγώ έτσι αισθάνομαι εντάξει με τον εαυτό μου.
Αυτό το σκοπό εξυπηρετεί και η κρυφή κατηγορία των διαχειριστών, Βασίλη. Οτιδήποτε γράφεται εκεί εξυπηρετεί τους ανωτέρω στόχους, να εκτονώσουμε το θυμό μας, να ερευνήσουμε, να καταλήξουμε. Δεν είμαστε υπόλογοι για το πώς το κάνουμε αυτό, μόνο για ό,τι βγαίνει προς τα έξω. Ως εκ τούτου, δεν έκανα ποτέ πρόταση στο Μανωλάκο φέτος να πάμε διακοπές στην Τήλο οι δυο μας, εκτός αν ανεβάσει φωτογραφίες στη photo gallery.
Αντίστοιχα, δεν απασχολούν και κανέναν άλλον οι εκδηλώσεις έρωτα μεταξύ μελών που αναγακστήκαμε να σβήσουμε σε αυτό το θέμα. Παρακαλώ συγκρατηθείτε, ειδικά όταν (υποτίθεται πως) συζητάμε για το καλό του avclub.