Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Status
Not open for further replies.
Mα το ban ειναι η εσχάτη τελευταια λύση

Το τι οδηγησε σε αυτο .... πριν 100 ποστς.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=538482&postcount=67

Πάλι δεν μπορώ να δω τι θετικό αποκόμισε το avclub από την εξέλιξη αυτής της συζήτησης διοτι δεν παιρνω απαντηση.

Θα στο θεσω με μια ερωτηση (γιατι απαντηση σε αυτο που με ρωτας αδυνατω να σου δωσω ακομα....)

με το ban Σουρλα γιναμε η δεν γιναμε ολοι σοφοτεροι? το παραθετω γιατι ηταν μια υποθεση που εφερε πολλες συζητησεις.....

Θα στο θεσω με μια ερωτηση (γιατι απαντηση σε αυτο που με ρωτας αδυνατω να σου δωσω ακομα....)

με το ban Σουρλα γιναμε η δεν γιναμε ολοι σοφοτεροι? το παραθετω γιατι ηταν μια υποθεση που εφερε πολλες συζητησεις.....

Μα δεν αναφέρομε σε κανένα θέμα Σουρλα ... για ότι έχω διαβάσει σε αυτό εδώ το θέμα αναφέρομαι.

Δεν βλέπω να βοηθοί κάπου το avclub.

Anyway, έχουμε διαφορετική οπτική γωνια για την εξελιξη των πραγμάτων.

Last edited:
Ρέ σύ Νατ τι εννοείς σοφότεροι??
Γιά παλιότερες ιστορίες ότι ειπώθηκε ειπώθηκε και ότι γράφτηκε γράφτηκε...
Γιά ποιόν λόγο επανέρχονται και μάλιστα χωρίς νά έχουν σχέση με το θέμα εδώ??

Kαι στο παρόν thread τί άκρη βγήκε γιά να καταλάβω μιά και το διάβασα μονορούφι τώρα??
Διαβάζω γιά απίθανες εγγυήσεις,πού ζητούνται γιά να γραφτούν μερικοί στο Σωματείο ,τίς οποίες προσωπικά δεν καταλαβαίνω καθόλου ...
Το forum είναι ένας χώρος δυναμικός πού κάθε μέρα πού περνά μεγαλώνει ηλικιακά και προσπαθεί να ωριμάσει ξεπερνώντας ´παιδικές ασθένειες´απολύτως φυσιολογικές.
Και η απόπειρα πού γίνεται είναι να υπάρξουν νέες ισορροπίες ,να ´ανοίξει´ο χώρος σέ όσους ενδιαφέρονται και να υπάρξει στό μέλλον και η όποια ευλογη ανανέωση.....
Το ερωτημα είναι απλό και αφορά πρωτιστως όσους είναι καιρό έδώ και συμβάλλουν στην ύπαρξη αυτής τής διαδικτυακής γωνιάς
Βλέπετε προοπτικές με ενδιαφέρον στην εξέλιξή του ή όχι??
Aν ναί έχει καλώς.

με το ban Σουρλα γιναμε η δεν γιναμε ολοι σοφοτεροι?

Ε να τον ξαναμπανάρουμε τότε!
Στις πόσες φορές θα γίνουμε επίτιμα μέλη της Mensa; :flipout:

Τι λέτε βρε; Έχετε ξεφύγει;

Απάντηση: Re: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Συμφωνω για το θεμα της προσωποποιησης.
Οπως θα ηθελα αμεσα (κατα το δυνατον ετσι?) και την τοποθετηση του Κωστα για το θεμα αυτο.
Και επαναλαμβανω κι ας στεναχωρω καποιους οτι αν ειχε παρει θεση η ΔΟ η ο ΓΔ συντομοτερα δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι δεν θα φταναμε εδω.

θα γραφτω αν πραγματικα δω μια πρωτη κινηση ζυμωσης.....
Με τα <αν> και <αν>...δουλειά δεν γίνεται....και εαν ο κάθε ένας απο εμάς, είχε επιμήνει στα δικά του <αν>, σήμερα το σωματείο δεν θα είχε κανένα μέλος.
Ξέρεις όμως πόσα <αν> μπορεί να γίνουν πράξη μέσα απο την πόρτα και όχι έξω απο αυτήν;

Ε να τον ξαναμπανάρουμε τότε!
Στις πόσες φορές θα γίνουμε επίτιμα μέλη της Mensa; :flipout:

Τι λέτε βρε; Έχετε ξεφύγει;

Δεν διαφωνω καθολου !!

ειδικα τωρα που περασε η Ιταλια θα μας πρηξει παλι....

:bang: Ωχ! Αυτό δεν το σκέφτηκα!

Σπύρο μου, σκέψου το, για το καλό του forum βρε φιλαράκι!

:chinscratch: Στα πόσα ban κάνεις extend και παίρνεις κανονάκι;

:bang: Ωχ! Αυτό δεν το σκέφτηκα!

Σπύρο μου, σκέψου το, για το καλό του forum βρε φιλαράκι!

:chinscratch: Στα πόσα ban κάνεις extend και παίρνεις κανονάκι;

Στα 3 ban, το ένα δώρο!

Α! Και μια μεγάλη C@ca-C@la 1,5 λίτρου!

Δημήτρη Θ., επειδή βαριέμαι να ψάξω τα posts που το απάντησα ήδη, τα σβησμένα μηνύματα ή θέματα δεν είναι άμεσα προσβάσιμα από τα μέλη του Σωματείου, αλλά προτίθεμαι να τα παρουσιάσω σε οποιαδήποτε περίπτωση μου ζητηθεί.

Ναθαναήλ, η δική μου άποψη περί διαχείρισης είναι ότι δεν πρέπει να απαντάω ούτε εν βρασμώ, ούτε με εντυπώσεις, ούτε με γνώμονα τις πρώτες 3 απόψεις που θα ακουστούν. Οι τοποθετήσεις μου προσπαθώ να χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία, έρευνα του θέματος και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμφωνία με τις απόψεις που εκφράζονται από τη Δ.Ο. Ο χρόνος απόκρισης είναι σε τέταρτη προτεραιότητα. Ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερό μου λάθος κάποιες φορές, αλλά εγώ έτσι αισθάνομαι εντάξει με τον εαυτό μου.

Αυτό το σκοπό εξυπηρετεί και η κρυφή κατηγορία των διαχειριστών, Βασίλη. Οτιδήποτε γράφεται εκεί εξυπηρετεί τους ανωτέρω στόχους, να εκτονώσουμε το θυμό μας, να ερευνήσουμε, να καταλήξουμε. Δεν είμαστε υπόλογοι για το πώς το κάνουμε αυτό, μόνο για ό,τι βγαίνει προς τα έξω. Ως εκ τούτου, δεν έκανα ποτέ πρόταση στο Μανωλάκο φέτος να πάμε διακοπές στην Τήλο οι δυο μας, εκτός αν ανεβάσει φωτογραφίες στη photo gallery.

Αντίστοιχα, δεν απασχολούν και κανέναν άλλον οι εκδηλώσεις έρωτα μεταξύ μελών που αναγακστήκαμε να σβήσουμε σε αυτό το θέμα. Παρακαλώ συγκρατηθείτε, ειδικά όταν (υποτίθεται πως) συζητάμε για το καλό του avclub.

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Ως εκ τούτου, δεν έκανα ποτέ πρόταση στο Μανωλάκο φέτος να πάμε διακοπές στην Τήλο οι δυο μας, εκτός αν ανεβάσει φωτογραφίες στη photo gallery.

Εχμ... Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι με αυτή την πρόταση δίνεις τροφή σε γνωστό σιχαμένο παλιοχαρακτήρα του forum που γράφει συνέχεια στο "Μοντάζ Φωτογραφιών" ε;

Παρακαλώ συγκρατηθείτε, ειδικά όταν (υποτίθεται πως) συζητάμε για το καλό του avclub.

Τελικά τον Σπύρο θα τον κάνετε ban;
:fahne90: "Για το avclub ρε γαμώτο!"

Προτείνω επίσης για ban τον Argi που όποιος διαβάζει τα μηνύματά του γίνεται πελάτης του Σπύρου. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός κύριοι! :BDBDG54:

Δεν θυμάμαι ποιός μάλλον ο Δημήτρης Ντ. είπε ίσως το καλύτερο ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ, πολύ μα πολύ εσωστρέφεια ρε αδέλφια.
Εχουμε κα´ταντήσει σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών και δεν κοιτάμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να απεμπλακούμε από όλες αυτές τις αγκυλώσεις.
Πως από την αναγνωσιμότητα βρεθήκαμε να συζητάμε ξανά περί βαν, δεν το καταλαβαίνω.

Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

.........Ως εκ τούτου, δεν έκανα ποτέ πρόταση στο Μανωλάκο φέτος να πάμε διακοπές στην Τήλο οι δυο μας, εκτός αν ανεβάσει φωτογραφίες στη photo gallery.........

όπως δείχνει και η φώτο....ψεύδεσαι ασύστολα !!!

attachment.php

http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26434&d=1213962097

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Εχμ... Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι με αυτή την πρόταση δίνεις τροφή σε γνωστό σιχαμένο παλιοχαρακτήρα του forum που γράφει συνέχεια στο "Μοντάζ Φωτογραφιών" ε;

Η Δ.Ο., ευρισκόμενη εν πλήρη απαρτία και με ψήφους 2 υπέρ και 0 κατά, επιβάλλει στο μέλος Tzimisce απαγόρευση πρόσβασης μίας εβδομάδας για προσβολή μέλους και 1467 χρόνων για προβοκατόρικες "προειδοποιήσεις".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στατιστικές αλήθειες ... και Quiz

Η Δ.Ο., ευρισκόμενη εν πλήρη απαρτία και με ψήφους 2 υπέρ και 0 κατά, επιβάλλει στο μέλος Tzimisce απαγόρευση πρόσβασης μίας εβδομάδας για προσβολή μέλους και 1467 χρόνων για προβοκατόρικες "προειδοποιήσεις".

Όχι ρε παιδιά! Τον Σπύρο είπαμε ρε παιδιά! Έχω να λύσω και κάτι σταυρόλεξα και έχω κολλήσει! Μην χάνουμε το concept!

Μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε τουλάχιστον για την εβδομάδα; :BDBDG54:

Status
Not open for further replies.