S sakis65 Senior Member 4 May 2007 336 18 August 2009 #61 Internet King said: Το έχω παρατηρήσει, ότι μετά τα 45 του ωριμάζει ένας reviewer ήχου, είτε όταν δεν δουλεύει σε περιοδικό. Click to expand... Μαλλον ισχυει το δευτερο.
Internet King said: Το έχω παρατηρήσει, ότι μετά τα 45 του ωριμάζει ένας reviewer ήχου, είτε όταν δεν δουλεύει σε περιοδικό. Click to expand... Μαλλον ισχυει το δευτερο.
ref600 Established Member 11 March 2007 298 19 August 2009 #62 Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι ωριμαζει καποιος μετα απο τις 45 χιλιαδες σε αγορες 'hi end' !
DIPIE AVClub Fanatic 13 July 2007 17,261 19 August 2009 #63 Απάντηση: Re: Stealth Indra zrend said: Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι ωριμαζει καποιος μετα απο τις 45 χιλιαδες σε αγορες 'hi end' ! Click to expand... Η εμπειρία,η γνώση κι η κριτική αξιολόγηση με βάση την ζωντανή μουσική δεν αγοράζονται ούτε μπορούν να κοστολογηθούν φίλε. Το χόμπυ μας είναι τεχνικό κι εμπλέκεται κι η τέχνη σ' αυτό.Δεν μιλάμε για αγορά μετοχών(ούτε κι αυτές είναι ποτέ σίγουρα χαρτιά).
Απάντηση: Re: Stealth Indra zrend said: Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι ωριμαζει καποιος μετα απο τις 45 χιλιαδες σε αγορες 'hi end' ! Click to expand... Η εμπειρία,η γνώση κι η κριτική αξιολόγηση με βάση την ζωντανή μουσική δεν αγοράζονται ούτε μπορούν να κοστολογηθούν φίλε. Το χόμπυ μας είναι τεχνικό κι εμπλέκεται κι η τέχνη σ' αυτό.Δεν μιλάμε για αγορά μετοχών(ούτε κι αυτές είναι ποτέ σίγουρα χαρτιά).
S sakis65 Senior Member 4 May 2007 336 19 August 2009 #64 Απάντηση: Re: Stealth Indra zrend said: Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι ωριμαζει καποιος μετα απο τις 45 χιλιαδες σε αγορες 'hi end' ! Click to expand... Μετα ακουει ενα στερεοφωνικο π.χ των 5000 εως 10000 ευρω και λεει γιατι εγω με τα 45000 χιλιαρικα δεν ακουω τοσο καλα; Καπως ετσι νομιζω ωριμαζει καποιος.
Απάντηση: Re: Stealth Indra zrend said: Εγω παλι εχω παρατηρησει οτι ωριμαζει καποιος μετα απο τις 45 χιλιαδες σε αγορες 'hi end' ! Click to expand... Μετα ακουει ενα στερεοφωνικο π.χ των 5000 εως 10000 ευρω και λεει γιατι εγω με τα 45000 χιλιαρικα δεν ακουω τοσο καλα; Καπως ετσι νομιζω ωριμαζει καποιος.