Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Και χάλια μουσικές, χάλια ρούμια, χάλια γυναίκες.
Άλλη όρεξη δεν είχα απ το να ακούω Compay Segundo χορεύοντας αγκαλιά με μια λατινα....:afro:
Που θα είναι και κουμμουνίστρια! Αυτό που το πας; Πήξαμε στις γκόμενες με τα μουστάκια τα γυαλιά και τα ταγάρια στα τραπεζάκια της ΠΚΣ, να τα τρώμε στη μάπα και στις διακοπές στην Καραϊβική πάει πολύ!!!
Που θα είναι και κουμμουνίστρια! Αυτό που το πας; Πήξαμε στις γκόμενες με τα μουστάκια τα γυαλιά και τα ταγάρια στα τραπεζάκια της ΠΚΣ, να τα τρώμε στη μάπα και στις διακοπές στην Καραϊβική πάει πολύ!!!
Και χάλια μουσικές, χάλια ρούμια, χάλια γυναίκες.
Έχεις εσύ?
Να ναι καλά οι άνθρωποι να τα χαίρονται.
Φαντάζομαι είναι επιστήμονες ή ρώτησαν εσένα (αν απάντησες θετικά στο πρώτο μου quote - περί επιστήμης)
Έχεις πάει αλλού, σε άλλη χώρα, σε άλλη πόλη ή μόνο στον μπάρμπα και στα ξαδέλφια στο Αμέρικα?
Άρα? Φταίνε οι εργολάβοι, εμείς ή η λογική?
Το λειτουργικό είναι πάντα σχετικό. Παιδικά υπνοδωμάτια με WC μπορεί να θεωρηθούν ακόμα και επικίνδυνα σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό που η δική μου πείρα δίπλα στον πατέρα μου -αρχιτέκτονας σε αναπτυξιακή εταιρία στην Κύπρο ο οποίος σχεδιάζει ως επί το πλείστον επαύλεις που πουλιούνται από 1 εκατομμύριο ευρώ και πάνω- είναι ότι υπάρχει σίγουρα ξεχωριστό WC για τους επισκέπτες κοντά στο χώρο του σαλονιού, υπάρχει WC ή και κανονικό λουτρό κοντά στον χώρο του living room (ο οποίος συνήθως βλέπει και στον κήπο με την πισίνα οπότε το ντους εκεί κοντά είναι επιβεβλημένο), υπάρχει ένα μεγάλο μπάνιο κοντά στα υπνοδωμάτια. Τώρα αν τα υπνοδωμάτια είναι 3 και πάνω, στο master bedroom μπορεί να υπάρχει και ένα μικρότερο λουτρό που θα συνδυάζεται ίσως και με την τουαλέτα της κυρίας. Αλλά λουτρό σε κάθε υπνοδωμάτιο δεν έχω δει σε καμία έπαυλη.
Το τι είναι κακή, μέτρια και πολυτελής κατασκευή είναι σχετικό για τον καθένα μας. Ας πούμε για ένα σύγχρονο σπίτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΘΕ υπνοδωμάτιο να έχει αντίστοιχα μια τουαλέτα. Τέσσερα υπνοδωμάτια? Τέσσερις τουαλέτες ή WC. Στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια αυτό είναι επιστημονική φαντασία. Φυσικά αυτά που ανέφερα κοστίζουν.
Εμεις ειμαστε 2, και εχουμε 3 μπανια.
Προβλημα και αυτο![]()
Εμεις ειμαστε 2, και εχουμε 3 μπανια.
Προβλημα και αυτο![]()
Τι καμπινέδες ρε βλάχο? WC και λουτρά λέμε.
Αλλά που να ξέρεις εσύ, μια ζωή στην ύπαιθρο
Ενώ εμείς, Γαλλικά, πιάνο και φουά γκρα.
Στην περίπτωση που ανέφερες έχουμε ήδη ΤΡΙΑ WC/λουτρά και αν έχουμε πάνω από τρία υπνοδωμάτια υπάρχει και ένα μικρότερο λουτρό.
Ανέφερα εγώ πουθενά για ΛΟΥΤΡΑ όσα και τα υπνοδωμάτια???!!! Έγραψα λουτρά ΚΑΙ WC. Τα ίδια πράγματα λέμε. Ούτε είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι μέσα στο υπνοδωμάτιο. Αυτό είναι πολυτέλεια που έχουν στο Αμέρικα. Ορίστε τι έγραψα γιατί θα τρελαθούμε εντελώς.
Το τι είναι κακή, μέτρια και πολυτελής κατασκευή είναι σχετικό για τον καθένα μας. Ας πούμε για ένα σύγχρονο σπίτι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΘΕ υπνοδωμάτιο να έχει αντίστοιχα μια τουαλέτα. Τέσσερα υπνοδωμάτια? Τέσσερις τουαλέτες ή WC. Στα περισσότερα Ελληνικά σπίτια αυτό είναι επιστημονική φαντασία. Φυσικά αυτά που ανέφερα κοστίζουν.
Αυτό είναι και το σχετικό post. Έτσι όπως το γράφεις μπορεί κάποιος να καταλάβει αυτό που λες μετά σαν εξίσωση, αλλά μπορεί να καταλάβει και αυτό που είπα εγώ (ότι δηλαδή αναφέρεσαι σε μπάνιο/wc εσωτερικό στο δωμάτιο και όχι κοινόχρηστο). Τέλος πάντων, θεωρώ ένα σπίτι λειτουργικό ακόμα και αν έχει 2 μπάνια αρκεί τοπολογικά να καλύπτουν πολλούς κοντινούς χώρους (πχ αν έχω δύο επίπεδα, ένα μπάνιο σε κάθε επίπεδο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.