Στηβ Λάλας

Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Σόρυ παίδες αλλά για μένα μετά τον Ματαφιά........ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο Ματαφιάς προσέφερε σέ άλλο τομέα....
Αλλά και αυτόν διάφοροι ψευτοαριστεροί στρατόκαυλο τόν έλεγαν....Μόνον πού δέν τούς έχουν ανοίξει τούς δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς γιά να βλέπαμε από πού επιδοτούνται και από ποιές Μ.Κ.Ο.
Ηταν μεγάλη μορφή.
Ελαφρύ τό χώμα γι´αυτόν τον Παλλήκαρο.

Ρε σείς, βρέθηκε ένας άνθρωπος που πρόσφερε στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο και κοιτάτε τον τρ. λογαριασμό του; όλοι τζέιμς μπόντ είσαστε μου φένεται και τον έχετε για μικροκατάσκοπο-απατεωνίσκο. Πολύ εύκολα τα βλέπετε απο τον καναπέ ρε σεις. Κλασικοί έλληνες..... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρια μου φένεται. Πραγματικά με εκπλήσετε. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει εσείς για την Ελλάδα μας και θα ντραπείτε αυτομάτως μιλώντας-γράφωντας έτσι γαι τον Λάλα. Έχω εκνευριστεί ταμάλα λέμε ......

Εδώ αποκαθηλώνονται και οι αγωνιστές τού 1821 ρέ Κυριάκο.Και οι ποιητές μας..
Τι περιμένεις???
Ζούμε στήν χώρα πού μισεί ότι σπουδαίο παράγει...

Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Ο Ματαφιάς προσέφερε σέ άλλο τομέα....
Αλλά και αυτόν διάφοροι ψευτοαριστεροί στρατόκαυλο τόν έλεγαν....Μόνον πού δέν τούς έχουν ανοίξει τούς δικούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς γιά να βλέπαμε από πού επιδοτούνται και από ποιές Μ.Κ.Ο.
Ηταν μεγάλη μορφή.
Ελαφρύ τό χώμα γι´αυτόν τον Παλλήκαρο.

Πριν προσφέρει σε άλλο τομέα ξεκίνησε από εκεί......υπάρχει η γνώση και μπορώ να σου πω πολλές ιστορίες, αλλά μόνο στον καφέ !!!!!!(όχι στο φλυτζάνι:flipout::flipout:)

το ότι μάθαινε ο τότε πρωθυπουργός τα σχέδια των αμερικανών,των τούρκων και των σκοπιανών κατά των συμφερόντων της χώρας μας την εποχή των διαπραγματεύσεων, για μένα ισοδυναμεί με αρκετές χιλιάδες Έλληνες(σαν εμένα κι εσάς)στρατιώτες νεκρούς σε μάχες στην πρώτη γραμμή...και μάλλον μεγαλύτερη υπηρεσία στην πατρίδα είναι! Ο άνθρωπος άφησε γυναίκα και παιδιά και σάπιζε στην φυλακή, μακάρι να πήρε φράγκα για την ιστορία, και μακάρι να βρεθούν κι άλλο "τρελοί" που θα πλουτίσουν οι ίδιοι έχοντας οφελήσει τόσο την Ελλάδα...αν και στην τελική πιστέυω ότι ούτε έξοδα κίνησης δεν θα πήρε ο άνθρωπος...για μένα μπράβο του , και για τους μόνιμους αμφισβητίες που πάντα για κάτι θα γκρινιάξουν, ε στην χώρα του Νεοέλληνα τι περιμένετε; όσοι διαβάζουν Κώστα Καββαθά καταλαβαίνουν...

Έχεις δίκιο ρε συ, μέχρι να βρείς άκρη θα τον έχουμε για λινάτσα και θα φτιάξουμε αδριάντα σε σένα καλύτερα που είσαι εξακριβωμένος ήρωας ....

Mπα, ουτε λινατσα θα τον χαρακτηρισω ουτε αδριαντα θα του στησω.

Σεβασμος μετ'επιφυλαξης.

όσοι διαβάζουν Κώστα Καββαθά καταλαβαίνουν...

off topic

Δεν πιστευω να εννοεις τον εκδοτη που κλωτσα την γυναικα του δημοσιως ??

γιατι μαθηματα νεοελληνισμου απο αυτον ακουγεται τουλαχιστον αστειο.:furious3:

Σκέψου τότε από πρώην Αρχηγό ´αριστερού ´κόμματος τί ΔΕΝ θάπρεπε να ακούμε..
Καί όμως παραμένει στην πολιτική ζωή και φιλοδοξεί κρυφά να γίνει από Πρόεδρος Δημοκρατίας μέχρις ο ενδιάμεσος κρίκος ´προοδευτικών δυνάμεων´.

Πάντως είμαι περίεργος... Εχει τα ούμπαλα να πιάσει η ελλ.αντικατασκοπία κάποιον στον υπ.εξ. και να τον καταδικάσει 15+ χρόνια σκαστά γιά κατασκοπία υπέρ των ΗΠΑ ? μάλλον προαγωγή θα πάρει...

Σε σχέση με τις αποκαθηλώσεις... Εχω βαρεθεί να βλέπω, να ακούω και να μαθαίνω, ότι πχ. Η οδός Λεωνίδα μετονομάστηκε σε οδό <όνομα πολιτικού>. Ειδικά την 20ετία 84-04 του ΠΑΣΟΚ, έπηξε η Ελλάδα από οδούς Γεωργίου Παπανδρέου, οδούς και πλατείες Αντώνη Τρίτση, νοσοκομεία και πλατείες Γεννηματά, πολ.κέντρα και οδοί Μελίνα Μερκούρη, και μετά τον Αντρέα φούλ Ανδρέα Παπανδρέου.... Και όλα αυτά αποκαθηλώνοντας ονόματα ηρώων που πέθαναν για την Ελλάδα... Τρώνε πολλοί από μιά μετονομασία... Δείτε το "Ενας ήρως με παντούφλες" και θα καταλάβατε...
Οι ΝΔημοκράτες είναι άτυχοι γιατί δεν τους πεθαίνει κανένας και ο Μητσοτός θα τους θάψει όλους...

Ψηφίζω υπέρ του Λάλα και όλων σαν κι αυτόν...

Last edited:
Υποθεση ΛΑΛΑ !!!
αλλη μια ξεφτιλα της Πατριδας μας μετα απο τον Οτσαλαν........

πως εχει αυτη η χωρα την ταση ...να προστατευει προδοτες και αυτους που χρειαζεται να τους δινει για σουβλισμα ;;;;;

δεν μπορω να το καταλαβω .........

ντροπη ντροπη ντροπη.......

ΥΓ. ακουσα οτι η Τσουδερου καποιο ρολο επεξε στην συληψη ...... δεν ειμαι σιγουρος ....

Πάντως είμαι περίεργος... Εχει τα ούμπαλα να πιάσει η ελλ.αντικατασκοπία κάποιον στον υπ.εξ. και να τον καταδικάσει 15+ χρόνια σκαστά γιά κατασκοπία υπέρ των ΗΠΑ ? μάλλον προαγωγή θα πάρει...

Σε σχέση με τις αποκαθηλώσεις... Εχω βαρεθεί να βλέπω, να ακούω και να μαθαίνω, ότι πχ. Η οδός Λεωνίδα μετονομάστηκε σε οδό <όνομα πολιτικού>. Ειδικά την 20ετία 84-04 του ΠΑΣΟΚ, έπηξε η Ελλάδα από οδούς Γεωργίου Παπανδρέου, οδούς και πλατείες Αντώνη Τρίτση, νοσοκομεία και πλατείες Γεννηματά, πολ.κέντρα και οδοί Μελίνα Μερκούρη, και μετά τον Αντρέα φούλ Ανδρέα Παπανδρέου.... Και όλα αυτά αποκαθηλώνοντας ονόματα ηρώων που πέθαναν για την Ελλάδα... Τρώνε πολλοί από μιά μετονομασία... Δείτε το "Ενας ήρως με παντούφλες" και θα καταλάβατε...
Οι ΝΔημοκράτες είναι άτυχοι γιατί δεν τους πεθαίνει κανένας και ο Μητσοτός θα τους θάψει όλους...

Ψηφίζω υπέρ του Λάλα και όλων σαν κι αυτόν...

+ 1000.Mήν ξεχνάς ότι ορισμένοι έχουν σχέση ´κοπτικής-ραπτικής´μέ κατασκευασμένες ´μεγάλες προσωπικότητες´.
Βέβαια αντιγράφοντας τον Ιωσήφ άλλο τόσο εύκολα αποκαθηλώνουν...

Ελάχιστα είπαν οι εφημερίδες...Θάπρεπε να σέ παραξενεύει..
Μάλλον έχεις επηρεαστεί από τίς αστυνομικές ταινίες γιά να γράφεις όσα γράφεις...
Υπάρχουν καί τυχοδιώκτες,αλλά ο Λαλας δέν ήταν ο Ντί Κάπριο στό Ματωμένο Διαμάντι γιά νά τό ξεκαθαρίζουμε.

εγω δεν ειπα οτι γραψανε πολλα οι εφημεριδες
μ αρεσουν οι Αστυνομικες ταινιες
οι κατασκοπευτικες δεν μ αρεσουν
και το Ματωμενο διαμαντι δεν το εχω δει
αλλα τελικα τι ηταν ο λαλας ηρωας ?επειδη εμεινε 14 χρονια φυλακη ?

δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο και απο οτι φαινεται ειναι αξιοπρεπεστατος
και χαμηλων τονων..

εγω δεν ειπα οτι γραψανε πολλα οι εφημεριδες
μ αρεσουν οι Αστυνομικες ταινιες
οι κατασκοπευτικες δεν μ αρεσουν
και το Ματωμενο διαμαντι δεν το εχω δει
αλλα τελικα τι ηταν ο λαλας ηρωας ?επειδη εμεινε 14 χρονια φυλακη ?

δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο και απο οτι φαινεται ειναι αξιοπρεπεστατος
και χαμηλων τονων..

Ηταν ένας άνθρωπος πού έκανε καλά τήν δουλειά του,αλλά αυτοί πού τόν περιέβαλλαν δέν τήν έκαναν τό ίδιο καλά..
Οσο γιά τά περί κατασκοπείας ισχύουν.Αλλο να ονειρευόμαστε γενικώς έναν καλύτερο κόσμο καί άλλο νά εθελοτυφλούμε...
Βέβαια τά όνειρα γιά καλύτερους κόσμους συνήθως κατέληγαν σέ γκουλάγκ...
Αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Τωρα πλεον δεν μενει τιποτα αλλο εκτος απο τον Νικο Φωσκολο και τον "αγνωστο πολεμο Νο2". Καποιος πρεπει να περιγραψει τα κατορθωματα αυτου του αξιου μισθοφορου του Βιετναμ.

Μετά από χρόνια φυλάκισης επέστρεψε ο Λάλας στην πατρίδα του.Το εγκλημά που διέπραξε;" κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας"...Αλήθεια πως πρέπει να αισθάνονται αυτές τις στιγμές που βλέπουν και ακούν τον Στηβ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλοι αυτοί ,που είτε λόγω ιδιοτέλειας και υποτέλειας ,είτε λόγω ανευθυνότητας τον καταδίκασαν ,να δηλώνει: "ήταν χρέος μου ,θα το ξαναέκανα για την πατρίδα μου" .
Ίσως να μην μάθουμε ποτέ τους καταδότες , ο Λάλας όμως ήδη έχει πάρει την θέση που του αρμόζει στην συνείδησή μας και στην ιστορία αυτής της χώρας..

Λόγω ανευθυνότητας όχι, λόγω ιδιοτέλειας μάλλον όχι, λόγο υποτέλειας όμως ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ. :furious3:

Τωρα πλεον δεν μενει τιποτα αλλο εκτος απο τον Νικο Φωσκολο και τον "αγνωστο πολεμο Νο2". Καποιος πρεπει να περιγραψει τα κατορθωματα αυτου του αξιου μισθοφορου του Βιετναμ.
Πολλές ταινίες βλέπεις σύντροφε και μάλλον ζεις μέσα απο αυτές.. ζήσε λοιπόν στις ταινίες σου και άφησε τους πραγματικούς ήρωες να υπάρχουν.. άμα συμβει καμιά στραβή ούτε ο δικός σου sean connery ούτε ο άγνωστός σου πόλεμος θα είναι εδώ ..όμως άτομα σαν τον Σάββα Καλεντερίδη και τον Στηβ Λάλλας θα υπάρχουν πάντα για να σε προστατεύουν όταν αραγμένος στον καναπέ θα απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες..
Στις ψηλές κορφές πέφτουν πάντα οι κεραυνοί και όχι στα σκοτεινά υπόγεια...

Σσσσσστ.Θά έρθει η Ρεπούση και η Γιαννάκου καί θά σάς πούν housewives...Και φυσικά ο κύρ Κεμάλ -Τρεμόπουλος...
Μόνον όσοι επικροτούν να γίνει η Ελλάδα κωμόπολη τής Τουρκίας χειροκροτούνται.
Ευτυχώς αλλάζουν τά πράγματα σιγά-σιγά...
Ηδη αρκετές ´γραφίδες τής υποτέλειας´έχουν πάθει μιά....αμηχανία...
Από τό 1996 παλεύουν αλλά εκεί ο κόσμος επιμένει να μήν τούς αποθεώνει...
..............................

Όποιος θέλει να μάθει για την υπόθεση Λάλα είναι σχετικά εύκολο.

Το να μιλούμε για τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. για άτομο που εργαζόταν στο πίσω μέρος της Αμερικανικής Πρεσβείας είναι άτοπο!!!! ΔΕΝ το κάνεις για τα χρήματα. Τέλος!!!!

Ο Λάλας αναφερόταν απευθείας στο Γρυλάκη. Σε κανέναν άλλο. Η υπόθεση με τον ταγματάρχη ήταν μύθευμα. Αποδείχθηκε στη δίκη. Και τί έκανε ο Λάλας; Τίποτε.... μόνο 880 έγγραφα ΑΑΠ έδωσε σε 3 χρόνια.

Ποιός τον έδωσε;;; Κατά λάθος η Τσουδερού (υφυπουργός Εξωτερικών) όταν έδειξε ότι γνώριζε σχέδιο των Αμερικανών, που υπήρχε ΜΟΝΟ σε έγγραφο που είχε φύγει από τον Νο2 προς ΥΠΕΞ ΗΠΑ και διαβαθμισμένο 10.

Μετά τη στήσανε τη δουλειά και αποκαλύφθηκε. Ευτυχώς (και το λέω με πλήρη επίγνωση του θέματος) η υπόθεση δεν οδήγησε τις ΗΠΑ σε μνησίκακες σχέσεις με την Ελλάδα. Βλέπετε ο Κλίντον δεν ήταν Μπους και ο Κρίστοφερ δεν ήταν Ωλμπράιτ (ευτυχώς ξαναλέω...). Αν είχε συμβεί 10 χρόνια μετά, τώρα θα είμασταν στον άξονα του κακού....

Πάντως οι οργανώσεις τού Σόρος μάς θεωρούν περίπου στόν άξονα τού κακού...
Μαζί μέ τήν Κύπρο..
Θεωρούν ότι κάνουμε ´παρασπονδίες ´μέ τούς αγωγούς και στηρίζουμε συμφέροντα Πούτιν..
Επί τή ευκαιρία ο Σύντροφος καθάρισε στίς εκλογές..Ο δέ Κασπάρωφ έχει καταντήσει γραφικός...Κρίμα...Εκεί πού ήταν πρωταθλητής στά ...πιόνια έχει γίνει εμφανές τσιράκι τών Αμερικανών...

To καλυτερο το ειπ[ε ο Λαλας οταν εφτασε στην Ελλαδα.
''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ''
Ας μας γινουν μαθημα τα λογια του.