- 21 January 2007
- 21,629
Είναι απλό Τάσο, φτιάχνεις μια εταιρεία (προσωπική) στη Βουλγαρία.....
Χαχα Δηλαδή αυτό κάνουν όντως ? χαχα, κάθε έλληνας θέλει να γίνει πρόεδρος μιας εταιρίας

Έχω και ‛offshore στη Βουλγαρία’, πάμε μια βόλτα ?

Είναι απλό Τάσο, φτιάχνεις μια εταιρεία (προσωπική) στη Βουλγαρία.....
όταν θες 3000-5000 το χρόνο και το αμάξι έχει έναν ορίζοντα ζωής 10 μιλάμε για έως 50000.
Υπάρχουν δυό τρείς πολυκατοικίες στη Σόφια που έχουν στα κουδούνια όλες τις εταιρείες που είναι γραμμένα τα αμάξια...
Να εδω ο φιλος πριν το έδωσε το link και αυτος μεσα στο σιτε λεει και ξαναλεει ολα νόμιμα ολα νόμιμα χωρις μικρα γράμματα κτλ,τωρα...
www.bulgaria-export.com
Συγνώμη που δεν εμπιστεύομαι τον ‛έμπορο’ και το τι τάζει…
Άλλωστε τα μικρά γράμματα μπορεί να είναι στην ασφάλιση και όχι στη μεταβίβαση.
Η Βουλγαρία είναι νομιμότατη λύση για τους επαγγελματίες και τις εταιρείες όσο αφορά τη φορολόγηση... Και δεν ντρέπομαι να πω ότι το σκέφτομαι σοβαρά όπως και άλλοι του κλάδου μου να τη κάνω για εκεί εταιρικά....
ρίσκα ξερίσκα, ο,τιδήποτε πάνω από 2000 κυβικά στη Θεσσαλονίκη έχει βουλγάρικες.
Μπα, έχει ο πατέρας μου ένα Μάζντα 6 του '03 και πληρώνει τα τέλη του κανονικά, και ας μην κάνει πλέον στην αγορά ούτε 2 χιλιάρικα (ίσως λέω και πολλά). Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι νομοταγείς/κορόιδα/whatever.
και εγώ στα κορόϊδα είμαι...
Κάτσε ντε … μπορεί με μια στραβή (τρακάρισμα) οι άλλοι να αποδεδειχθούν μεγαλύτερα κορόιδα.
Σας βλέπω πεπεισμένους ότι πρόκειται για ‛ιδανική’ περίπτωση.
Κάτσε ντε … μπορεί με μια στραβή (τρακάρισμα) οι άλλοι να αποδεδειχθούν μεγαλύτερα κορόιδα.
Σας βλέπω πεπεισμένους ότι πρόκειται για ‛ιδανική’ περίπτωση.
Καλύπτει το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης.
Φυσικά είναι ιδανική περίπτωση. Το ίδιο το κράτος σε ωθεί να βρεις κάποιο παραθυράκι, με τα παράλογα και πρωτίστως τιμωρητικά τέλη που επιβάλει. Πώς φωτίστηκα και δεν πήρα διχίλιαρο.....
Tην E.E την διέπουν άλλοι κανόνες,νόμοι και τρόποι φορολόγησηςSend Μου για να το λες κι εσύ, υποθέτω ότι έχεις δει δικαστήρια μετά από αντίστοιχα τροχαία.
Τι να πώ?
Πραγματικά δε ξέρω τότε γιατί όλη η ΕΕ δεν βγάζει βουλγάρικες άδειες…
Η εμπειρία μου από άλλες χώρες της ΕΕ είναι ότι πάντα χρειαζόταν ακριβή ασφάλιση , δηλωμένα άτομα να οδηγούν, να είσαι κάτοικος (νταξ μου είπατε ότι ανοίγει ο υποψήφιος εταιρία όποτε λύνεται)
Ας ελπίζουμε ότι όσοι έχουν κάνει αντίστοιχη κίνηση – βουλγάρικες πινακίδες -, δε θα έχουν εκπλήξεις όταν θα χρειαστούν ασφάλεια/νομική προστασία κ.α.
και εγώ στα κορόϊδα είμαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.