Kostas_Y
AVClub Fanatic
Να κανω λιγο το συνηγορο του διαβολου? (χωρις παρεξηγηση κουβεντα κανουμε)
Ας αρχισω απο το τελος .......
Ειστε σιγουροι οτι "Το φρέσκο γάλα, τα λευκά τυριά και οι γραβιέρες του Lidl π.χ. ειναι απο τις εταιρίες Κολιος και Εβροφάρμα"
.....και οτι δεν λιγουνε σε λιγους μηνες, για να μην πω μερες?
Φιλος (περσυ) πηρε μελιτζανοσαλατα απο το Λιντλ και εληγε σε λιγοτερο απο 20 μερες.
Είμαι τόσο σίγουρος όσο ειναι και αυτος που πίνει χυμους "απο τη Λακωνια" χωρις να ξέρει αν πινει κατεψυγμένα πορτοκάλια Αργεντινής...
Τα γαλακτοκομικά που αγοράζω απο εκει έχουν παρόμοια διάρκεια ζωης με τα επώνυμα
Το γιατι (αν ειναι απο τις πιο πανω εταιρειες) πωλουνται πιο φθηνα στο Λιντλ απο τα αλλα μεγαλα σουπερ μαρκετ (δε συζητω για μπακαλικα της γειτονιας)ειναι αλλη μεγαλη συζητηση.
Αν θα κοιταξετε τις περισσοτερες μαρκες που πουλαει το Λιντλ, γραφουν οτι "" παρασκευαζονται για λογαριασμο του Λιντλ ""
Εμενα ξερετε τι μου λεει αυτο???
Οτι παει στην ταδε μαρκα και του λεει, θελω αυτο το προιον με αυτη την τιμη,
Μπορεις να μου το φτιαξεις ? δεν μ' ενδιαφερει τι θα βαλεις μεσα αρκει να ειναι σε αυτη την τιμη.
Οι ποσοτητες φυσικα ειναι παρα πολυ μεγαλες, οποτε δυσκολα θα αρνηθει μια
εταιρεια.
Αυτό μπορει να καταφέρει μια μεγάλη εταιρία όταν μπορει να απορροφήσει τη μιση παραγωγή ενός εργοστασίου δίνοντας του σταθερες πωλήσεις. Εμεις εδω δηλαδη πως κάνουμε τα "power buy"; Το ίδιο πράγμα είναι.
Για τα Ελληνικα προιοντα.....
Εσεις νομιζεται οτι η εγχωρια παραγωγη σε κρεας, ψαρι, κ.λ.π. φτανει?
Αφου δεν παραγουμε, πως θα ειναι ντοπια?
Το ιδιο βεβαια γινεται και στα ρουχα, τσαντες, παπουτσια, κ.λ.π. γι' αυτο ειναι ολα εισαγωγης.
Αφου και οι Ελληνικες βιοτεχνιες μετακομισαν στο εξωτερικο.
Για τον τουρισμο.........(επειδη ασχολουμε), φυσικα και τα ξενοδοχια ειναι ακριβα, αφου τους εχουν μεινει (στους ξενοδοχους), ελαχιστα ελευθερα και προσπαθουν απ' αυτα να κερδισουν.
Οταν το πρακτορειο κλεινει το 98% του ξενοδοχειου για ολη τη σεζον, (του φερει δεν του φερει κοσμο) αλλα με 16 Ευρω το δωματιο τι θα κανει?
ΟΧΙ, δεν ειμαι μαζι τους, εναντιον τους ειμαι γιατι τελικα το "πακετο" το
παιρνουν αυτοι και τα πρακτορεια.
Συνεχεια σε λιγο..........
Να σου πώ...για´τι πρέπει να πληρώνω εγω τα "σπασμένα" του ξενοδόχου; Ας μην δώσει τα πακέτα έξω σχεδόν δωρεάν και ας μειώσει τις ελληνικές τιμες.
Και δεν μιλάω για τουριστικους προορισμους και νησια. Πριν 3 χρόνια έδωσα 85 γα μια τρύπα των 15τ.μ. στην Αθήνα όπου φοβόμουν να βγω απο την πόρτα μήπως και μου την πέσουν οι νταβατζήδες. 2 μήνες μετά έμεινα σε δίχωρη σουίτα 50 τ.μ. στη Μπρατισλάβα με 100. Σιγά μην προτιμήσω την Ελλάδα.
Αυτά