Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους,
Μετα απο καιρό είμαι σχεδόν έτοιμος να στήσω το home cinema μου και θα ήθελα να με βοηθήσετε ωστε να βρώ 2 ή 4 οικονομικές βάσεις στήριξης τοίχου για τα ηχεία μου.
Το σύστημα είναι ώς εξής:
Sony Cinematic KDL 40" KDLHX70 (πριν το μουντιάλ 1.000 ευρώ απο techneasy.gr)
WD TV Live Media Player
XBOX 360
Pioneer VSX818 (αγορά χθες απο media markt 379 ---->149 ευρώ εκθεσιακό και επειδή δεν έβρισκαν το τηλεχειριστήριο το πήρα 99 ευρώ)
Bose Acoustimass 6 series III (αγορά χθές απο media markt 1.000 --->500 ευρώ γιατί αλλάζει μοντέλο, του κουτιού)
Λείπει ενα blue-ray player αλλά προς το παρόν βολέυομαι με το μικρό WD.
Ο χώρος είναι περίπου 15τμ αλλά είναι ενιαίος με κουζίνα (άλλα 18 τμ)
Εκτός απο τις βάσεις θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται το project? Είμαι newbie και χρειάζομαι γνώμες :grandpa:
Μετα απο καιρό είμαι σχεδόν έτοιμος να στήσω το home cinema μου και θα ήθελα να με βοηθήσετε ωστε να βρώ 2 ή 4 οικονομικές βάσεις στήριξης τοίχου για τα ηχεία μου.
Το σύστημα είναι ώς εξής:
Sony Cinematic KDL 40" KDLHX70 (πριν το μουντιάλ 1.000 ευρώ απο techneasy.gr)
WD TV Live Media Player
XBOX 360
Pioneer VSX818 (αγορά χθες απο media markt 379 ---->149 ευρώ εκθεσιακό και επειδή δεν έβρισκαν το τηλεχειριστήριο το πήρα 99 ευρώ)
Bose Acoustimass 6 series III (αγορά χθές απο media markt 1.000 --->500 ευρώ γιατί αλλάζει μοντέλο, του κουτιού)
Λείπει ενα blue-ray player αλλά προς το παρόν βολέυομαι με το μικρό WD.
Ο χώρος είναι περίπου 15τμ αλλά είναι ενιαίος με κουζίνα (άλλα 18 τμ)
Εκτός απο τις βάσεις θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται το project? Είμαι newbie και χρειάζομαι γνώμες :grandpa:
Last edited: