Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

Απάντηση: Re: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

Το κακό με το ίντερνετ και τα φόρουμ είναι οτι δεν μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος κάνει χιούμορ ή πιστεύει πραγματικά αυτά που γράφει...

Δεν είναι πρωτότυπο, Αλέξη.....

Το ίδιο συμβαίνει και με τη φορολογική πολιτική των Κυβερνήσεων!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

σε αυτό θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το 1994 έφερε την ενός έτους κόρη μου ο πεθερός μου στο Μακεδονικό Πρακτορείο για να τη δώ, καθώς έκανα διπλοβάρδιες και δεν έβλεπα το παιδί ξύπνιο καθόλου. Εκεί που την χαίρονταν και οι κοπέλες του Πρακτορείου (οι περισσότερες 24-25χρονες κοπέλες) ένας παλιός συνάδελφος ήλθε και φύσηξε τον καπνό του κατευθείαν στα μάτια του παιδιού (για να μαθαίνει όπως μας είπε, όταν έκανα και το σχετικό έγραφο διαμαρτυρίας στην ΕΣΗΕΜΘ). Φυσικά το παιδί λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στον ίδιο εργασιακό χώρο είχα και άλλο επεισόδιο με τη δεύτερη κόρη μου αλλά όχι τόσο σημαντικό.

Είπες τίποτε;;;;

Και για τα νοσοκομεία... δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά το 1981 νοσηλευόμουν (16 χρονών) σε κρατικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα (Γενικό Κρατικό, σήμερα Γεννηματάς). Στο διπλανό θάλαμο υπήρχε πολυτραυματίας με εγκαύματα πολύ σοβαρά (φυσικά δεν ακουμπούσε τίποτε πάνω του). Τη δεύτερη μέρα της νοσηλείας μου έγινε μεγάλη αναμπουμπούλα, διότι μπήκε επισκέπτης στο θάλαμό του με τσιγάρο αναμμένο για να ξαπλώσει στο δεύτερο (άδειο) κρεβάτι. Φυσικά τις υπόλοιπες μέρες είχε νοσοκόμα έξω από το θάλαμο όλο το 24ωρο, τουλάχιστον την έβλεπα μέχρι που πήρα εξιτήριο. Επίσης φυσικά κάπνιζαν όλοι οι ασθνείς μέσα στο θάλαμό μας, αλλά άλλα τα χρόνια εκείνα.

Βλέπεις η ζωή ξεπερνά τη φαντασία.

Φυσικά υπάρχουν και αντικαπνιστές χωρίς κανένα έλεος για τους καπνιστές ούτε καν στην ύπαιθρο. Φασιστική συμπεριφορά!!!!

εγώ θα του δάγκωνα τον Λάρυγγα εάν ήμουνα μπροστά σε τέτοιο επεισόδιο

´´´

αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με καπνιστή , έχει να κάνει με ψυχοπαθητική συμπεριφορά

δλδ

θα μπορούσε άνετα να σκοτώσει με το αμάξι εν είδη killer road runner

ΠΟΤΕ !!!! στη ζωή μου δεν κάπνισα άνευ άδειας κάπου η έστω σε χώρο που χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης

η αγαπημένη συνήθεια μου όμως τείνει να χαρακτηριστεί σαν μίασμα στην κοινωνία (sic) και εγώ σαν σιφιλητικός ασθενής την δεκαετία του 30

ε μααα μωρέ

Ποια εφαρμογή του μέτρου βρε παιδιά. Ας επιβληθεί πρώτα το Κράτος στους υπαλλήλους του και μετά μιλάμε για εφαρμογή του μέτρου και αλλού. Πχ στους ...αστυνομικούς που ακόμη καπνίζουν μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο (όπου παντού πλέον απαγορεύεται -υποτίθεται τουλάχιστον- το κάπνισμα).

ακομα θυμαμαι ενα περιστατικο με φιλο μου που δουλευε σερβιτορος, ποσο ειχε εντυπωσιαστει, οταν ενας εγγλεζος τουριστας του ζητησε την αδεια να αναψει τσιγαρο σε υπαιθριο χωρο .....:flipout:
(...... το '91? η πιο πριν δεν θυμαμαι)