Καλά, το Netflix έχει αποδείξει ότι η τελευταία σεζόν μία σειράς μπορεί να είναι σαν τη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ και των Scorpions.
Βλέπε Lucifer.
Βλέπε Lucifer.
Καλά, το Netflix έχει αποδείξει ότι η τελευταία σεζόν μία σειράς μπορεί να είναι σαν τη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ και των Scorpions.
Βλέπε Lucifer.
Έχουμε ξεχάσει την υπόθεση μετά από τόσο καιρό.Καλά, το Netflix έχει αποδείξει ότι η τελευταία σεζόν μία σειράς μπορεί να είναι σαν τη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ και των Scorpions.
Βλέπε Lucifer.
Έχουμε ξεχάσει την υπόθεση μετά από τόσο καιρό.
Ναι βρε, που λέει ο λόγος.Γιαυτο υπάρχουν και τα season recaps![]()
Γιαυτο υπάρχουν και τα season recaps![]()
Μόνο limited series πλέον ή σειρές που έχουν τελειώσει.Ναι, ξέχασα, θα κάνω φροντιστήριο πριν δω μία σειρά.
Και η προηγουμενη ετσι ειχε ξεκινησει και στο τελος έγινε σουπα....Κι εγώ είδα τα πρώτα 2 χθες.
Εξαιρετική και φέτος. Και λίγο πιο για ενήλικες απ' ότι την θυμόμουν, αλλά μπορεί και να είναι η ιδέα μου.
Ναι, έχουν πει ότι θα έχει μπόλικο σφάξιμο και αίμα φέτος.Κι εγώ είδα τα πρώτα 2 χθες.
Εξαιρετική και φέτος. Και λίγο πιο για ενήλικες απ' ότι την θυμόμουν, αλλά μπορεί και να είναι η ιδέα μου.
Τα τελευταία της προηγούμενης σαιζόν, ήταν τα καλύτερα. Αναρωτιέμαι τι θεωρείς σούπα.Και η προηγουμενη ετσι ειχε ξεκινησει και στο τελος έγινε σουπα....
(δεν τα ειδα ακόμη)
Εφυγε όλο το μυστηριο και έγινε ένα χαζοβιολικο μπαμ μπουμ (επί της ουσίας)Τα τελευταία της προηγούμενης σαιζόν, ήταν τα καλύτερα. Αναρωτιέμαι τι θεωρείς σούπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.