Stranger Things 5 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 6 46.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 5 38.5%
  • Καλή

Votes: 1 7.7%
  • Μέτρια

Votes: 1 7.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    13
Καλά, το Netflix έχει αποδείξει ότι η τελευταία σεζόν μία σειράς μπορεί να είναι σαν τη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ και των Scorpions.
Βλέπε Lucifer.

Καλά, το Netflix έχει αποδείξει ότι η τελευταία σεζόν μία σειράς μπορεί να είναι σαν τη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ και των Scorpions.
Βλέπε Lucifer.

Τελευταια θα ειναι για το story που ξερουμε.
Αν θα βγαλουν κανενα spinoff μετα ειναι αλλη υποθεση.

Βλέπε Lucifer.
Έχουμε ξεχάσει την υπόθεση μετά από τόσο καιρό.

προσωπικα θα την ξεκινησω - ναι ξαναξεκινησα netflix για κανα δυο μηνες να δω τα μαζεμενα, ακου 16 ευρω ο μηνας !!! :ROFLMAO: - οταν βγει και το δευτερο μερος της σαιζον.

Φύγανε χθες "ρυάκι" (είναι λίγο αργή η ανάπτυξη σε συγκεκριμένα σημεία) και τα 4. Μαραθώνιο με τα παιδιά και πίτσες. Προσωπικά δεν βλέπω κανένα θέμα υποβάθμισης της ποιότητας και παραμένει εξαιρετική. "Δένουν" αρκετά πράγματα και γίνονται αποκαλύψεις και εκπλήξεις, οι οποίες όμως δεν είναι τραβηγμένες και έχουν σύνδεση μέχρι και με τις αρχικές σαιζόν.
Κανά 2-3 σημεία διαλόγου είναι κακά, αλλά όχι υπέρμετρα. Εάν δεν κάνουν μεγάλες πατάτες στα τελευταία 4, θα κλείσει επάξια τον τεράστιο αυτό κύκλο των 10 χρόνων.

Κι εγώ είδα τα πρώτα 2 χθες.

Εξαιρετική και φέτος. Και λίγο πιο για ενήλικες απ' ότι την θυμόμουν, αλλά μπορεί και να είναι η ιδέα μου.
Και η προηγουμενη ετσι ειχε ξεκινησει και στο τελος έγινε σουπα....

(δεν τα ειδα ακόμη)

• Wow
Reactions: pontios
Κι εγώ είδα τα πρώτα 2 χθες.

Εξαιρετική και φέτος. Και λίγο πιο για ενήλικες απ' ότι την θυμόμουν, αλλά μπορεί και να είναι η ιδέα μου.
Ναι, έχουν πει ότι θα έχει μπόλικο σφάξιμο και αίμα φέτος.

Και η προηγουμενη ετσι ειχε ξεκινησει και στο τελος έγινε σουπα....

(δεν τα ειδα ακόμη)
Τα τελευταία της προηγούμενης σαιζόν, ήταν τα καλύτερα. Αναρωτιέμαι τι θεωρείς σούπα.

Τα τελευταία της προηγούμενης σαιζόν, ήταν τα καλύτερα. Αναρωτιέμαι τι θεωρείς σούπα.
Εφυγε όλο το μυστηριο και έγινε ένα χαζοβιολικο μπαμ μπουμ (επί της ουσίας)