Stranger Things 5 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 6 46.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 5 38.5%
  • Καλή

Votes: 1 7.7%
  • Μέτρια

Votes: 1 7.7%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    13
τελευταιο επεισοδιο βγαινει πρωτοχρονια οντως ? να το αρχισω χριστουγεννιατικα αμα ειναι ετσι

Ισχύει.

Ειδα το πρώτο επεισόδιο so far, και ειναι φουλ για ενήλικες. There is no holding back...
Αν δεν μας δωσουν κανενα ξενέρωτο φινάλε, παμε για πολύ δυνατή σεζόν.

• Like
Reactions: Kosh
Παρατήρησα ότι η τοποθεσία της Max είναι και αυτή του Luke Skywalker στο the last jedi :P
Δεν το γκουγκλαρω για να μην νιώσω extra nerd 🤓

Απλά μαγεία. Δηλώνω full nerd για Stranger Things, το έχω δει μια φορά μόνος, μία ξανά μαζί με τη κόρη που έγινε φαν, ώστε να το ξαναπιάσουμε μαζί τώρα που ξεκινάει η 5η που είναι επίσης εξαιρετική.
Το στόρι ξεδιπλώνεται όμορφα, όντως πιο adult, πιο δυνατή. πιο σκοτεινή.
Ο ήχος σε εξαιρετικά επίπεδα, το surround δουλεύει φουλ.
Τρία τα προβήματα :
1. Ποιος αντέχει μέχρι 25/12
2. Ποιος αντέχει μέχρι 1/1 και πως θα πεις στην οικόγενεια ότι ακυρώνεις ρεβεγιόν?
3. Και πιο σημαντικό, τι θα κάνουμε μετά?

Σεναριακά ήταν αφελές και επαναλαμβανόμενο, ήταν λίγο αρπαχτούλα κατά τη γνώμη μου. Και για μας που είμαστε κάποιες ηλικίας και βαριόμαστε εύκολα το σενάριο μετράει.

• Like
Reactions: spcav
Εγώ αντιθέτως δεν είδα τίποτα απολύτως επαναλαμβανόμενο και το σενάριο ήταν αρκετά ανατρεπτικό, με στιγμές που ενθουσιάζουν. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει, αλλά για την ώρα, δεν έχω κανένα μεγάλο παράπονο στις 4½ σαιζόν.

Αφού δεν γυρίζουν τον Eddie, όλη η σειρά είναι ότι ο καλύτερος χαρακτήρας της.
Καλούτσικη και δεν περιμένω κάτι καλύτερο.

Το πρώτο ξεκίνησε με εφέ χωρίς χτίσιμο με το καλημέρα και ξαναζεσταμένο φαγητό … Μετά άρχισε να στρώνει σε κάθε επεισόδιο και το 4ο ήταν όντως καλό.

Δεν ξέρω αν βλέπουμε την ίδια σειρά. Εγώ βλέπω μια σειρά όπου οι χαρακτήρες έχουν μεγαλώσει και αναπτυχθεί. Κανείς δεν είναι αυτός που ήταν στην πρώτη σεζόν-όπως θα ήταν και λογικό. Επίσης έχουμε ένα σωρό ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις που μας κρατάνε σε αγωνία. Τι άλλο θέλετε;

@tzimiske. Ο Έντι δε μπορεί να επανέρθει, αλλά και να επανερχόταν, θα ήταν ξενέρα.
Έφυγε αυτοθυσιαζόμενος ηρωικά παίζοντας το Master of Puppets. Δεν έχουμε δει τέτοιο αποχαιρετισμό σε χαρακτήρα απο τότε που ο Σβαρτσενέγκερ βυθίστηκε στο λιωμένο ατσάλι. Αυτό δεν ξεπερνιέται...

Εμείς είδαμε τα πρώτα 3 και το μισό 4ο... και αφού ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον διάφορα και δεν θυμόταν κανείς τίποτα, σταματήσαμε και ξεκινήσαμε από το S1E1 (ανώμαλοι). Δε θυμόμουν τι γίνεται και είχα ξενερώσει. Καταναλώνουμε τόση πληροφορία πλέον που είναι αδύνατον να θυμάσαι πλοκές μετά από 1-2 χρόνια. Καλά τα recap αλλά δε φτάνουν.

Σε ευθεία αντιπαραβολή 1ης και 5ης σεζόν, δεν θεωρώ ότι έχει χαλάσει, απλά στην αρχή με όλο το μυστήριο σε κρατάει πολύ περισσότερο, φεύγουν τα επεισόδια νεράκι, στο τέλος είναι λίγο πίου-πίου.

Αυτο που εκανε τη σειρα να ξεχωριζει ηταν η σκηνοθεσια και το σεναριο που σε εκαναν να ταυτιζεσαι γιατι απο υποθεση απλα ηταν αστεια.
Δυστυχως η τελευταια σεζον εχασε τα ατου της, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το σεναριο που ειχε τοσο μεγαλο διαστημα ωστε να αναπτυχθει
σωστα δεν το εκανε, οπως και η σκηνοθεσια που ειναι μετριως μετρια.
Ειδικα η Χαμιλτον παιζει τραγικα.
Κριμα.

Ποιά Χάμιλτον; Η Λίντα Χάμιλτον του Εξολοθρευτή;

Σαν το παλιό κρασί.....ξίνισε....

Πάντως,μέχρι στιγμής,δεν συμμερίζομαι τους....γκρινιάρηδες :p

Ξεκινάει από εκεί που το άφησε (και μας το είχε κάνει σαφές στο τέλος του 4ου) προσθέτει σιγά σιγά πράγματα, επανεμφανίζει χαρακτήρες, και εξελίσει σιγά σιγά (και κάποιους όχι τοσο σιγά) τους ήδη υπάρχοντες. Οι ερμηνείες είναι πολύ καλές πάντως (ακόμα και ο Γουίλ υποφέρεται...)
Το στόρυ ναι δεν είναι κάτι διαφορετικό (άλλωστε τον ίδιο κακό κυνηγάνε) αλλά εμπλουτίζουν ωραία τον κόσμο τους- τα subplots έχουν ενδιαφέρον (πράγμα που το έκανε πάντα καλά αυτή η σειρά), και....αναμένουμε.

Κρατιόμαστε για να τα δούμε όλα τα επεισόδια μαζί όταν τελειώσουν τα releases.
Για πείτε εσείς που το βλέπετε σε σύστημα με Atmos (ηχοσύστημα, όχι ηχομπάρες please!), είναι όντως τόσο καλό το Atmos mix τους όσο ακούγεται;

Για πείτε εσείς που το βλέπετε σε σύστημα με Atmos (ηχοσύστημα, όχι ηχομπάρες please!), είναι όντως τόσο καλό το Atmos mix τους όσο ακούγεται;

Ναι. Για Netflix δηλαδή είναι μπόμπα.

Last edited:
Για την κορη μου που ειναι 11,5 χρονων μπορει να δει τελευταια σαιζον λετε; Δεν την ειδα ακομα