Ανδρεας Σχιζας
AVClub Addicted Member
Απάντηση: Re: Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;
Πολυ σωστα και παλι!Χαιρετισμους στο φιλο.Αληθεια ελεγε....
Στις επιχειρησεις στο L.A ελαβαν μερος,
10.000 Εθνοφρουρα (GANG)
2.000 Στρατιωτες ενεργη (us army) που εφθασαν στη περιοχη με μεταγωγικα C-141
1.850 Πεζοναυτες της Camp Pendleton.
(τα επισημα στοιχεια και εκθεσεις αλλου λενε για 1.500 Πεζοναυτες αλλα μικρη σημασια εχει)(καποιο λαθος ισως κανω εγω στις μεταφρασεις)
H (GANG) κατα την διαρκεια της κρισης υπαγονταν και επαιρνε διαταγες ,λιγο μετα την εναρξη λογο του σοβαρου της καταστασης,στην διοικηση του Στρατου"γενικου επιτελειου"τον USA.
Μετα το περας επεστρεψε υπο τις διαταγες του κρατους,(πολιτεια L.A)
Y.Γ Η Ελλαδα δεν χρειαζεται στρατο στους δρομους,να μηνη εκει που ειναι και χρειαζεται.
Την πληροφορία την ξέρω από μια κουβέντα που είχα το 1995 έξω από το πολυτεχνείο το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, την νύχτα που κάηκε η πρυτανία. Συζητούσα λοιπόν με εναν ελληνοαμερικάνο ο οποίος μου διηγήθηκε πως τότε που έγιναν τα γεγονότα στο LA αυτός και όλη η μονάδα του (υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και όχι σε national guard) πήραν τα Μ-16 τους και μπήκαν στα γκέτο να επιβάλλουν την τάξη.
Πολυ σωστα και παλι!Χαιρετισμους στο φιλο.Αληθεια ελεγε....
Στις επιχειρησεις στο L.A ελαβαν μερος,
10.000 Εθνοφρουρα (GANG)
2.000 Στρατιωτες ενεργη (us army) που εφθασαν στη περιοχη με μεταγωγικα C-141
1.850 Πεζοναυτες της Camp Pendleton.
(τα επισημα στοιχεια και εκθεσεις αλλου λενε για 1.500 Πεζοναυτες αλλα μικρη σημασια εχει)(καποιο λαθος ισως κανω εγω στις μεταφρασεις)
H (GANG) κατα την διαρκεια της κρισης υπαγονταν και επαιρνε διαταγες ,λιγο μετα την εναρξη λογο του σοβαρου της καταστασης,στην διοικηση του Στρατου"γενικου επιτελειου"τον USA.
Μετα το περας επεστρεψε υπο τις διαταγες του κρατους,(πολιτεια L.A)
Y.Γ Η Ελλαδα δεν χρειαζεται στρατο στους δρομους,να μηνη εκει που ειναι και χρειαζεται.