Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;

Εάν είναι να σταματήσει τους βιασμούς τότε χαλάλι του... Όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ίσα ίσα που θα κοιμούνται πιο πολλοί γονείς ήσυχοι.

Όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ίσα ίσα που θα κοιμούνται πιο πολλοί γονείς ήσυχοι.

Το ίδιο ισχύει και με την άρση του ασύλου, και με τις κάμερες στα δημόσια κτίρια και μνημεία... αλλά μάλλον δεν είμαστε ακόμα τόσο πολιτισμένοι για να το δούμε... θα το καταλάβουμε με διαφορά φάσης 100 ετών απ'την υπόλοιπη Ευρώπη.

στα γεγονοτα του LA που εζησα απο 1ο χερι διοτι ημουν στον Καναδα τοτε αντιμετωπιστικαν μεσ ειρα επεμβασης

1 LAPD
2 National guardmens 2000 ατομα
3 National guardmens ακομη 1500 ατομα
4 Marines and Soldiers

μολις εμφανιστηκαν οι τελευταιοι το ιδιο βραδυ ο γαμος σχολασε

αλλά μάλλον δεν είμαστε ακόμα τόσο ώριμοι για να το δούμε... θα το καταλάβουμε με διαφορά φάσης 100 ετών απ'την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κάνω edit γιατί όταν το διάβασα δεν εβγαζε νόημα...

Μόνο ως φαιδρότητα μπορώ να εκλάβω την ιδέα και μάλιστα επικίνδυνη φαιδρότητα. Παραπέμπει άμεσα σε αλήστου μνήμης πρακτικές της συντηρητικής παράταξης και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο στο άρθρο 48 προβλέπει τη διαδικασία της θέσεως της χώρας ή τμήμα της σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας περιοριστικά τις περιπτώσεις που μπορεί να ζητηθεί (πόλεμος, επιστράτευση εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, ξέσπασμα ένοπλου κινήματος για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος).
Υ.Γ. Προσωπικά θεωρώ ακόμα και αυτή τη διάταξη μη συνάδουσα με το πνεύμα του Συντάγματος. Ο Ποινικός Κώδικας έχει ένα επιβλητικό οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων και η διάταξη αυτή ήταν περιττή και ενδεχομένως επικίνδυνη, όπως έχουν επισημάνει και διαπρεπείς συνταγματολόγοι (Τσάτσος, Βενιζέλος, Μανιτάκης κλπ).

To oτι καποιος δημοσιογραφος ,πιθανον για να εντυπωσιασει,εγραψε το εν λογω αρθρο ,δεν νομιζω οτι πρεπει να το κανουμε και θεμα σοβαρης συζητησης.Δεν νομιζω οτι απο την μεταπολιτευση και επειτα κανενας στρατιωτικος να εξεφρασε παρομοια επιθυμια.Αλλα απο οτι ξερω και κανενας σοβαρος πολιτικος δεν ψελλισε κατι τετοιο.Αν η αστυνομια ειναι ανικανη να επιτελεσει το εργο για το οποιο υπαρχει, τοτε ωφειλει η πολιτικη ηγεσια να την κανει ικανη να ανταπεξελθει στο εργο της.Δεν θυμαμαι ποιος το ειπε τα πρωτα χρονια της μεταπολιτευσης αλλα προσωπικα με εκφραζει απολυτα<ο στρατος στους στρατωνες>.Τωρα αν στις Αγγλοσαξωνικες <κοιτιδες> της δημοκρατιας χρησιμοποιουν τον στρατο για την παταξη των ταραχων αυτο ειναι δειγμα του υψηλου επιπεδου της δημοκρατιας που εχουν.Γκουανταναμο,Κ.Κ.Κ,Β.Ιρλανδια,Μακαρθι,Χουβερ κλπ ειναι μερικες υπομνησεις της δημοκρατιας τους.

Δεν είναι αστεία.Κάποιοι θέλουν να μας ξαναγυρίσουν πολύ πίσω...

Έχετε διαβάσει;Αντλίες,έφιπποι χωροφύλακες με σπάθες,στρατός...

Κι ακολούθησε αυτό....

%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82.jpg

Γιέ μου σπλάχνο των σπλάχνων μου...

Δεν είναι αστεία.Κάποιοι θέλουν να μας ξαναγυρίσουν πολύ πίσω...

Έχετε διαβάσει;Αντλίες,έφιπποι χωροφύλακες με σπάθες,στρατός...

Κι ακολούθησε αυτό....

View attachment 35052

Γιέ μου σπλάχνο των σπλάχνων μου...

Αγαπητε Dipie,μπορεις να μας πεις ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να μας γυρισουν πισω?Αν καποιος γραφει κατι για να εντυπωσιασει η για να πουλησει μερικα φυλλα παραπανω,εμεις θα πρεπει να το παιρνουμε στα σοβαρα?Αν εμεις δεν θελουμε,κανενας δεν μπορει να μας γυρισει πισω.Πισω γυρναμε ,οταν καθομαστε και συζητουμε αυτην την ιδεα

Δεν θέλω να σε στεναχωρώ,αλλά θα θυμάσαι ότι μόλις πρόσφατα γινόταν σοβαρή συζήτηση για κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και κατέβασμα του στρατού-γραφόταν σ' όλο τον τύπο κι ακουγόταν στην τηλεόραση.Το έσωσε ο Παυλόπουλος αντιπαρατιθέμενος με Μπακογιάννη, Μεϊμεράκη....πρός τιμή του...

Αλλά άς το σταματήσουμε εδώ.Ο καθένας όπως το βλέπει...

Δεν ξέρω εάν γυρίζω κανέναν πίσω, αλλά υδροβόλα για τους καταστροφείς θα έπρεπε να είχαν βγει κατά την ταπεινή μου άποψη. Καλύτερα από το να ρίχνουν δακρυγόνα επί δικαίων και αδίκων. Αλλά εδώ θα μου πείτε, τους πρώτους απλώς τους κοιτούσαν. Ευκαιρία to know us better ήταν!

Εάν είναι να σταματήσει τους βιασμούς τότε χαλάλι του... Όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ίσα ίσα που θα κοιμούνται πιο πολλοί γονείς ήσυχοι.

Όπως ακριβώς έκαναν δηλαδή στην Άγρια Δύση, όπου βασίλευε ο νόμος και η τάξη;

pr1034638.jpg

Η κηρυξη της χωρας σε κατασταση εκτατης αναγκης προβλεπεται,εφ οσον συντρεχουν οι λογοι.Τωρα ποιος ζητησε το κατεβασμα του στρατου?Ακουσες τον Μειμαρακη η την Μπακογιαννη η οποιονδηποτε αλλον να ζηταει κατι τετοιο?Αν καθε φορα που λενε κατι οι <σοβαροι> και τα παντα γνωριζοντες δημοσιογραφοι,εμεις τους παιρνουμε στα σοβαρα,δεν φταινε, αυτοι αλλα εμεις.Συμφωνω μαζι σου οτι ο καθενας εχει την δικη του οπτικη γωνια που βλεπει τα πραγματα,γιαυτο υπαρχει και ο διαλογος.

Όπως ακριβώς έκαναν δηλαδή στην Άγρια Δύση, όπου βασίλευε ο νόμος και η τάξη;

Όχι βέβαια δεν υπάρχει καμία σύγκριση, άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό... εκεί δεν υπήρχε ούτε καν σύνταγμα... Διευκρίνησα ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζεται στρατός για την αποκατάσταση της τάξης... Τώρα για την Ιταλία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συμβαίνει εκεί, αλλά επιμένω ότι αν είναι να σταματήσουν οι Βιασμοί καλά θα κάνει! Ο Μπερλουσκόνι είπε ότι ο στρατός θα βγεί μόνο για τους βιαστές! Το θέμα είναι αν ο Ιταλικός λαός το θέλει; Aν το θέλει δεν μας πέφτει λόγος...

Κι άν αρχίσουν να βιάζουν οι στερημένοι απο σέξ κληρωτοί;

Η μόνη λύση είναι να κατεβάσει τέτοιες ο Μπέρλι

0804_C96.jpg

Αυτές θα τις ήθελα κι εγώ να με προστατεύουν.

Re: Απάντηση: Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;

Με το αν εύκολο είναι να το λέμε... εξ άλλου δεν μας έχει διδάξει η ιστορία έτσι, ειδικά στα πλαίσια όπου υπάρχει μέτρο...

Μήπως εννοείς εννοείς αυτό το βιβλίο και την αντίστοιχη ταινία:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Strawberry_Statement

Αν ναι, τότε έγινε στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Ν. Υόρκης και δεν σκοτώθηκε κανείς, αλλά αρκετοί έφαγαν πολύ ξύλο! Για Β. Καρολίνα δεν ξέρω κάτι...
ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Re: Απάντηση: Στρατος για την αποκατασταση της Ταξης ;;;;;;;;

Και που ξέρεις αν είναι στερημένοι από σεξ;

Διακρίνω μια απαξίωση να το πώ; για τους στρατιωτικούς; Μην ξεχνάς ότι και αυτοί είναι ''αδέλφια μας'' ανήκουν και αυτοί στην κοινωνία μας. Επιτελούν κι αυτοί ένα έργο μην ξεχνάς ότι η Χώρα μας τους χρειάζεται! Παρ όλο που έχουν μόνιμη δουλειά έχουν πολύ πιο χαμηλό μισθό απ τους άλλους μόνιμους του δημοσίου... και κάθε 3 χρόνια παίρνουν μεταθέσεις...Μια χώρα σαν τη δική μας έχει επιτακτική ανάγκη να έχει δυνατό στρατό!