Καλά, όχι ότι χρειάζεται πάνω από 100Mbps.
Ταινίες σε 4k να έπαιζες θα σου έφταναν τα 100. Πόσο μάλλον μόνο ήχο.
Ταινίες σε 4k να έπαιζες θα σου έφταναν τα 100. Πόσο μάλλον μόνο ήχο.
¨οχι, μη μας το πεις. Αρκετή παράνοια υπάρχει εδώ μέσα χωρίς να μπλέκουμε με πράγματα του στυλ "τα 100 είναι καλύτερα απο τα 1000 γιατί ακούγονται πιο αναλογικά".Καλά, σε σοβαρές ταινίες 4Κ (οριακά) δεν θα έφτανα τα 100, αλλά εδώ μιλάμε για ήχο, όπου φτάνουν και περισσεύουν.
Μη σας πω ότι παίζουν και καλύτερα τα 100 σε σχέση με τα 1000.
Καλα δεν εγινε και τιποτα μια χαρα ειναι τα 100 για μουσικη ισως και καλυτερα.Οτι δεν αναβαθμίσθηκε με το cat 8 + ρουτερ γιατί η θύρα ethernet εχει αυτό το περιορισμό ..
Το ρουτερ μου [ asus]. δείχνει αν η σύνδεση θέλει αναβάθμιση .Εγω υπέθεσα ότι το "προβλημα" ήταν το καλώδιο για αυτό πήρα καινούργιο cat 8.1 ,αλλά τζίφος Το " προβλημα" ήταν στο hardware ethernet του Wiim
Η απάντηση από τη υποστήριξη της Wiim
We regret to inform you that the WiiM Ultra's Ethernet port is limited to 100Mbps due to hardware constraints.View attachment 246108
Ρυθμισες βραχίονα και πηγαδι;Πάω να βάλω κανένα δίσκο.
Βινύλιο ντε, που είναι plug and play!
Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, για πες μας ποιο ρεύμα είναι καλύτερο για στρήμινγκ, οικολογικό απο ανανεώσιμες, βρώμικο απο λιγνίτη, ή το πυρηνικό απο Κοζλοντούι; Ή είναι καλύτερο να βάλω δικό μου φωτοβολταϊκό; Να έχω DIY ηλεκτρικό;Α, και πού' σαι, μη φυσαει το ερκοντισιον προς το πικαπ και κουναει τον βραχιονα.
Αν σου συμβαίνει να έρθω να σου τον ρυθμίσω βρε!
Το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος ανέβαζε νήμα "πως να ρυθμίσω το πικάπ μου" δεν θα έφτανε μετά από 32 σελίδες να βγαίνει κάτι τέτοιο.
Μωρε κατι ξέρουν οι Σαϊεντολόγοι...Εδω και μισή ωρα ακούω εχει διακοπή τηλ και ίντερνετ ,οπότε ακουω .......
Συνδέομαι απο hotspot
Μπορεί, αλλά μπορεί κάλλιστα να έβγαινε ένας και να έλεγε "η τάδε κεφαλή του 1974 παίζει καλύτερα από αυτή τη σύγχρονη που αγοράσατε"![]()
...να τη μοντάρει, να τη δοκιμάσει με 8 διαφορετικά βάρη ανάγνωσης, σε βραχίονες με μικρή, μέση, μικρομεσαία, μεγάλη μάζα και υπερβαρή. σε 10 διαφορετικά headshell με 5 διαφορετικά καλώδια. Για να αποφανθεί τελικά ότι η καινούρια παίζει περίπου το ίδιο καλά. Ίσως.
Αν μου πεις εσυ ποιο ειναι καλυτερο για αναλογικα, θα σου πω και γω για στριμινγκ.Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, για πες μας ποιο ρεύμα είναι καλύτερο για στρήμινγκ, οικολογικό απο ανανεώσιμες, βρώμικο απο λιγνίτη, ή το πυρηνικό απο Κοζλοντούι; Ή είναι καλύτερο να βάλω δικό μου φωτοβολταϊκό; Να έχω DIY ηλεκτρικό;
Μάστορα Μιχάλη, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας: είχες προβλήματα με Gapless playback στο gentoo? τις προάλλες έπαιζα κάτι απο Qobuz και το μηχανημα προσέθετε μια παύση ανάμεσα στα τρακς, ως μη όφειλε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.