Streaming audio. So far, so no good...

Καλά, σε σοβαρές ταινίες 4Κ (οριακά) δεν θα έφτανα τα 100, αλλά εδώ μιλάμε για ήχο, όπου φτάνουν και περισσεύουν.

Μη σας πω ότι παίζουν και καλύτερα τα 100 σε σχέση με τα 1000.

Καλά, σε σοβαρές ταινίες 4Κ (οριακά) δεν θα έφτανα τα 100, αλλά εδώ μιλάμε για ήχο, όπου φτάνουν και περισσεύουν.

¨οχι, μη μας το πεις. Αρκετή παράνοια υπάρχει εδώ μέσα χωρίς να μπλέκουμε με πράγματα του στυλ "τα 100 είναι καλύτερα απο τα 1000 γιατί ακούγονται πιο αναλογικά".

Οτι δεν αναβαθμίσθηκε με το cat 8 + ρουτερ γιατί η θύρα ethernet εχει αυτό το περιορισμό ..
Το ρουτερ μου [ asus]. δείχνει αν η σύνδεση θέλει αναβάθμιση .Εγω υπέθεσα ότι το "προβλημα" ήταν το καλώδιο για αυτό πήρα καινούργιο cat 8.1 ,αλλά τζίφος Το " προβλημα" ήταν στο hardware ethernet του Wiim

Η απάντηση από τη υποστήριξη της Wiim

We regret to inform you that the WiiM Ultra's Ethernet port is limited to 100Mbps due to hardware constraints.View attachment 246108
Καλα δεν εγινε και τιποτα μια χαρα ειναι τα 100 για μουσικη ισως και καλυτερα.
Βαλε ενα switch αναμεσα και δεν θα σου το λεει και μπορει να κερδισεις και κατι.
Εγω εχω cat8 σε με το στρεαμερ να εχει 100αρα πορτα συνδεδεμενο στο switch και μετα στο router μια χαρα.

Πάω να βάλω κανένα δίσκο.
Βινύλιο ντε, που είναι plug and play!
Ρυθμισες βραχίονα και πηγαδι;
Ειναι καθαρη η βελονα, το δισκο τον επλυνες;
Μηπως εβαλε πλυντηριο η Σοφια και κανει κραδασμους στο επιπλο του χαι φαι;
Ειναι ο δισκος 200 γρ. ή τουλαχιστον 180;
Ειναι ενταξει η μεση σου και τα γονατα σου αντεχουν να σηκωνεσαι συνεχεια απ' τον καναπε;
Για κοιτα στις ποσες στροφες γυρναει το πλατο.
Λαδωσε το μοτερακι, τα λαστιχακια ειναι ενταξει;

• Haha
Reactions: VlassisK
Όχι, πλυντήριο δεν έβαλε για αυτό θα ακούσω αναλογικό.
Έπιασε κόψιμο κάτι εσκιμώους σήμερα και βγαίνουν πολύ υγρές οι μεσαίες στο streaming.

Αν σου συμβαίνει να έρθω να σου τον ρυθμίσω βρε! :ROFLMAO:
Το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος ανέβαζε νήμα "πως να ρυθμίσω το πικάπ μου" δεν θα έφτανε μετά από 32 σελίδες να βγαίνει κάτι τέτοιο.

• Haha
Reactions: vlad66
Α, και πού' σαι, μη φυσαει το ερκοντισιον προς το πικαπ και κουναει τον βραχιονα.
Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, για πες μας ποιο ρεύμα είναι καλύτερο για στρήμινγκ, οικολογικό απο ανανεώσιμες, βρώμικο απο λιγνίτη, ή το πυρηνικό απο Κοζλοντούι; Ή είναι καλύτερο να βάλω δικό μου φωτοβολταϊκό; Να έχω DIY ηλεκτρικό;

• Like
Reactions: petronik
Αν σου συμβαίνει να έρθω να σου τον ρυθμίσω βρε! :ROFLMAO:
Το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος ανέβαζε νήμα "πως να ρυθμίσω το πικάπ μου" δεν θα έφτανε μετά από 32 σελίδες να βγαίνει κάτι τέτοιο.

Μπορεί, αλλά μπορεί κάλλιστα να έβγαινε ένας και να έλεγε "η τάδε κεφαλή του 1974 παίζει καλύτερα από αυτή τη σύγχρονη που αγοράσατε" ;)

Μπορεί, αλλά μπορεί κάλλιστα να έβγαινε ένας και να έλεγε "η τάδε κεφαλή του 1974 παίζει καλύτερα από αυτή τη σύγχρονη που αγοράσατε" ;)

Ε και;
Αν το πεις στον @vlad66 το πολύ πολύ να την αγοράσει. 😂

Ε και;
...να τη μοντάρει, να τη δοκιμάσει με 8 διαφορετικά βάρη ανάγνωσης, σε βραχίονες με μικρή, μέση, μικρομεσαία, μεγάλη μάζα και υπερβαρή. σε 10 διαφορετικά headshell με 5 διαφορετικά καλώδια. Για να αποφανθεί τελικά ότι η καινούρια παίζει περίπου το ίδιο καλά. Ίσως. :ROFLMAO:

Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, για πες μας ποιο ρεύμα είναι καλύτερο για στρήμινγκ, οικολογικό απο ανανεώσιμες, βρώμικο απο λιγνίτη, ή το πυρηνικό απο Κοζλοντούι; Ή είναι καλύτερο να βάλω δικό μου φωτοβολταϊκό; Να έχω DIY ηλεκτρικό;
Αν μου πεις εσυ ποιο ειναι καλυτερο για αναλογικα, θα σου πω και γω για στριμινγκ.

Ε και;
Μάστορα Μιχάλη, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας: είχες προβλήματα με Gapless playback στο gentoo? τις προάλλες έπαιζα κάτι απο Qobuz και το μηχανημα προσέθετε μια παύση ανάμεσα στα τρακς, ως μη όφειλε.