Καλά. Δεν ακούς multichannel DSD με αυτό το σύστημα παρα μόνο με μετατροπή σε PCM αλλά είναι καλό σύστημα.
Για διαφορές σε ποιότητα ήχου μιλάμε, όχι για feature set.Για να μπει και αυτό στο ζύγι της σύγκρισης με το streaming από άυλα.
Ακριβώς. Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το θέμα του νήματος. Γράφουν τελείως εκτός θέματος και θέλουν να έχουν και τον τελευταίο λόγο σε κάθε απάντηση αλλά πάλι παραμένουν εκτός θέματος.Για διαφορές σε ποιότητα ήχου μιλάμε, όχι για feature set.
Ειδικά αν τα συγκεκριμένα features δεν ενδιαφέρουν κυριολεκτικά κανέναν από τους αυτούς στους οποίους απευθύνεται το παρόν νήμα (το οποίο θυμίζω ότι είναι στην κατηγορία του Δικάναλου).
Δεν άκουσες ποτε multichannel . Το σύστημα σου είναι στέρεο . Τι εννοείς ;Αλλά η γνώμη μου, που έχω ακούσει multichannel σε τέτοιο σύστημα και το έκλεισα στο δεκάλεπτο δεν μετράει...
Που εννοείται ότι ποιοτικά το SACD είναι κατά πολύ ανώτερο από όποιο streaming.
Δεν πα να το μετατρέπεις και σε ρεβύθια πριν παίξει;
O vlad66 ακούει από 2 ηχεία ΒΤ όταν είναι στο εργαστήρι..Μα δεν μιλάω για εμένα όταν λέω ότι το πολυκάναλο SACD πήγε κάδο.
Δεν έπεσε έξω η βιομηχανία επειδή εγώ δεν αγόρασα άλλα.
Το γιατί ενώ έπεσε έξω το πολυκάναλο SACD περιμένεις να ανθίσει μέσω Streaming δεν μου είπες.
Που ο @vlad66 που ακούει από δύο ηχεία bt και όχι ένα είναι η εξαίρεση!
Την ποιότητα του streaming την είπαμε, την συμφωνήσαμε, είναι κατώτερη του άυλου, ΑΛΛΑ κάποια στιγμή θα έχουμε Dolby Atmos μουσική.
Σωστό.Όταν έχεις τη δυνατότητα να ακούς με δύο ηχεία Bluetooth, είναι σαφώς καλύτερα από το να ακούς με ένα. Ό,τι και να κάνει το ένα κουτί, στερεοφωνία δεν μπορεί να βγάλει όπως τα δύο κουτιά.
Είναι το άλυτο πρόβλημα που έχουν οι ηχομπάρες αυτό by the way.
Όμως με δύο αποχαιρετάς τη φορητότητα εν πολλοίς. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιείς δύο όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, για παράδειγμα δύο αν θα είσαι για πολύ ώρα κάπου στην ίδια θέση και ένα όταν είσαι σε πιο φορητές καταστάσεις, για παράδειγμα σε κάποια πεζοπορία ή στην παραλία που εκεί δεν θα σε νοιάξει κι όλας η κακή στερεοφωνία.
Πολυκάναλο σύστημα είχα στο παλιό σπίτι και εκεί άκουγα τα πολυκάναλα sacdΤα πολυκάναλα SACD για να τα ακούσεις θέλεις πολυκάναλο σύστημα. Το downmix της πολυκάναλης περιοχής σε δύο κανάλια είναι ό,τι χειρότερο και πρέπει να αποφεύγεται. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ ότι θα ακούσεις με downmix πολυκάναλα είναι όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, δηλαδή έχεις π.χ. κάποιο player που διαβάζει την πολυκάναλη περιοχή αλλά είναι συνδεμένο σε δικάναλο σύστημα και το δισκάκι έχει κάποια έξτρα τραγούδια σε πολυκάναλη εκδοχή μόνο (συμβαίνει) ή είναι μόνο πολυκάναλο (μάλλον απίθανο).
Για να δεις αν ειναι καλυτερα ,καλυτερα κανε δοκιμη στο συστημα σου .Η οποια διαφορα μπορει να μην αξιζει να στησεις αποθηκευση backup εφαρμογες δοαχειρησης κλπ εκτος αν ηδη εχεις καποια βιβλιοθηκη που σκοπευεις να την εμπλουτιζεις κυριως με αγορες. Αν το streamer που για λογους ποιοτητας streaming επιλεξεις εχει και αυτη τη δυνατοτητα καλως. Αλλιως δεν ειναι λογος προτιμησηςΤα αυλα απο σκληρο δισκο λοιπον ειναι kαλυτερα απο Tidal,
Βολευει να παρεις στρημερ με εσωτερικο σκληρο καλυτερα, απο εξωτερικο ή nas?
Δεν άκουσες ποτε multichannel . Το σύστημα σου είναι στέρεο . Τι εννοείς ;
Εδώ υπάρχει μια αντίφαση σε αυτό που γράφεις. Από τη μία λες ότι δεν έχει σημασία αν το μετατρέψεις και σε ρεβύθια πριν παίξει, από την άλλη αποζητούσες multichannel DAC καλό πιο πριν ως επιχείρημα ποιότητας.
Δε θέλω καλύτερο από το ορίτζιναλ, θέλω το ορίτζιναλ. Αν το έχω ξέρω πως να το μεταχειριστώ εγώ.Καλύτερο κι απ' το ορίτζιναλ θα είναι γιατί θα μπορούσε να προστεθεί το echo και να το ακούς από ολούθε να αντηχεί όπως σε πραγματικό πανηγύρι. Αυτό σε Atmos.
Σε μη Atmos νομίζω ότι το άυλο από σκληρό θα πετύχει λίγο πιο γεμάτο ήχο σε σχέση με το tidal.
To CD player πάντως δεν είμαι σίγουρος αν θα το φτάσει επίσης, αλλά εδώ θα χρειαστεί δοκιμή.
Δε θέλω καλύτερο από το ορίτζιναλ, θέλω το ορίτζιναλ. Αν το έχω ξέρω πως να το μεταχειριστώ εγώ.
Δυστυχως..... There is no such thing as a free lunch. Με streamer playmobil δουλειά δεν γίνεται.
Για την ώρα πολυκάναλο sacd ακούς με μετατροπή και καθόλου Dolby Atmos Music
There is no such thing as a free lunch. Με streamer playmobil δουλειά δεν γίνεται.
Το atmos λοιπόν θα κάνει τη διαφορά.
Ρίξε ένα link με μουσική atmos να δούμε και εγώ θα βρω τρόπο να το αναπαράγω.
Ας ξεκινήσουμε πάλι από τα βασικά.
Όταν το αρχείο που θα παίξεις είναι σκατά, σκατά θα ακούσεις.
Δεν πα να έχεις streamer των 100.000€
Μπορώ εύκολα να δοκιμάσω ένα eversolo σε κόντρα με το pico αλλά δεν κάνω καν τον κόπο. Ξέρω ότι δεν ξεκολλάς για κανέναν λόγο.
Ούτε καν αν το γράψει ο ιδιοκτήτης του.
Ξεκόλλα!
Δεν είναι αποκλειστικά δικάναλες οι streaming υπηρεσίες μουσικής. Το πολυκάναλο του πράγματος μπαίνει στην κουβέντα συνολικά για το αν είναι καλές ή όχι σε σχέση με το streaming του άυλου. Δεν γίνεται να παραβλεφθεί αυτό όταν πρόκειται να μιλήσουμε για το αν είναι καλό ή όχι.
Θα μπει και αυτό στο μέτρημα της ποιότητας.
Εγώ λέω να στήσετε στο μαγαζί ένα σοβαρό πολυκάναλο για ακρόαση μουσικής και να φωνάξετε τους εδώ δικάναλους για τζέρτζελο.
Όταν θα αποκτήσεις ή θα δανειστείς δεν ξέρω μια σοβαρή streaming πηγή, τότε θα την ακούσω.
Τι έγινε; Ξαφνικά ανακάλυψες ότι έχει τρύπες στην αναπαραγωγή αυτό που θεωρούσες ως pure: Ε, τι να κάνουμε, όσο ζεις μαθαίνεις.
Τα έχω γράψει και τώρα αποδεικνύονται πανηγυρικά ένα ένα.
Για το Atmos music δεν σου γράφω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.