Streaming audio. So far, so no good...

Έτσι ξεροσφύρι;
Καμιά φωτογραφία παραπάνω;
Εντυπώσεις ακρόασης;
η μόνη φωτογραφία είναι αυτή που "τράβηξα" εγώ που πήγα στην συνάντηση πολύ καθυστερημένος..
οι "κύριες" ακροάσεις/δοκιμές έφταναν στο τέλος τους και ερχόταν η ώρα για την ψαροταβέρνα....... :LOL:

Δεν θέλεις να δεις τι στήριξη (?) είχε το Soekris!
Την ώρα που το ακούγαμε ήταν σε τέτοια στάση που αν την έβλεπε το χαμόγελο του παιδιού θα έπαιρνε την επιμέλεια από τον @Δημήτρης Δημητρακούδης .

Ναι, έκανε pole dancing σε ένα καλώδιο ρεύματος της Stealth χρησιμοποιώντας τη ροπή που του πρόσφερε ο Copland.
Pegi 18+ φάσεις.

• Haha
Reactions: mdvq and vlad66
Δεν θέλεις να δεις τι στήριξη (?) είχε το Soekris!
Την ώρα που το ακούγαμε ήταν σε τέτοια στάση που αν την έβλεπε το χαμόγελο του παιδιού θα έπαιρνε την επιμέλεια από τον @Δημήτρης Δημητρακούδης .
Λεπτομέρεια: Δεν ήταν δικό μου το Soekris.. :D

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Ναι. Το dac με τα AK4497 που είπε ο Μιχάλης είναι αυτό: https://avclub.gr/index.php?threads/ak4497-dual-mono-dac.183276/

Το άλλο μαύρο κουτάκι ήταν το network streamer μου (βασισμένο σε CM3), το οποίο δεν έπαιξε τελικά γιατί δεν έφταναν τα διαθέσιμα καλώδια.

Επίσης ο Λάκης έφερε το 3R του με το γραμμικό τροφοδοτικό του (ακόμα ένα μαύρο κουτί).

Το Soekris ήταν του @Chris1967 .

• Like
Reactions: Tzimisce
Θα σας έγραφα εγώ εντυπώσεις από την ακρόαση , αλλά μπερδεύτηκα με αυτό το παλληκάρι που ήτονε στο τρένο και έλεγε τις στάσεις και φοβούμενος μην χάσω καμιά και κατέβω άλλου (για τόση αληθοφάνεια μιλάμε) ,δεν άκουσα την μουσική που έπαιζε.
Οι άλλοι ,που νόμιζα ότι είχαν κάποια στομαχική βλάβη και ρευοντουσαν και μετά έκαναν και εμετούς οι φουκαραδες,καλοί μου ακούστηκαν .
Βεβαια όταν μετά μου διευκρίνισαν ότι τελικά τραγουδούσαν,με προβλημάτισε το γεγονός αν έφταιγε το σύστημα ή δεν έδωσα εγώ την δέουσα προσοχή.
Σε μια δόση ακούστηκε κατά λάθος μια πεννια, αλλά το βγάλανε αμέσως γιατί φοβήθηκαν μην μερακλωσω και τους πιω όλο το τσίπουρο.

Πάντως εγώ την δουλειά μου την έκανα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Δύο ολάκερα earfun μου αναβάθμισαν και όχι μόνο αυτό,δούλευαν κιόλας 🤠

Last edited:
Για κάποιο λόγο μετά από Oranssi Pazuzu και Opeth που έβαλα για να δούμε ένα bug στο plugin του Tidal, πατήθηκε το back και για κάποιο λόγο το Tidal σκέφτηκε "ας βάλω λίγο Βοσκόπουλο που κολάει στο mood".
Εγώ να τρέχω πανικόβλητος και να φωνάζω "ΚΛΕΙΣΤΟ" γιατί τα αυτάκια μου υπέφεραν, ο Λάκης να λέει "Γιατί; μια χαρά παίζει", νομίζοντας ότι άκουγα παραμόρφωση και φοβόμουν μη χαλάσει κάτι, ο Μιχάλης να ζητοκραυγάζει, ο Ρίκο να ρίχνει γυροβολιές για ένα άγαλμα μονάχο, ο Δημήτρης να ρωτάει ποια είναι η Matsui, ο Παναγιώτης να του λέει "γείτσες" και ο Χρήστος που κρατούσε το tablet να απορεί τι συνέβει και υπάρχει τόση κινητικότητα στο δωμάτιο.

Τελικά βάλαμε Keiko Matsui 2-3 φορές και ησύχασαν όλοι.

Αυτό είναι άλλο θέμα.
Δοκίμασε να αποσυμπιέσεις το αρχείο που κατέβασες και να το βάλεις στην κάρτα με το etcher, αποσυμπιεσμένο.
Κάποιες φορές σκάει.
αυτό τελικά δεν είναι plug and play, είναι plug and prey. Τώρα μου ζητάει διάφορες ρυθμίσεις για να ξεκινήσει. Μου ζητάει να του καθορίσω audiocard, αλλά η επιλογή είναι γκριζαρισμένη. Τι στο καλό εινα αυτό παλι;

Βασικά πρέπει να αποφασίσεις ποια plugins θα χρησιμοποιήσεις και πως.
Εγώ παίζω με squeezelite, οπότε πρέπει να το ενεργοποιήσεις και να μπεις στα Settings.
Αν είσαι με USB του λες απλά USB dac και το βρίσκει μόνο του, ίσως να θέλει ένα restart.
Μετά κάνεις install το lyrion και παίζεις απευθείας από εκεί.
Κάτι που ψάχνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στα settings του Lyrion (αυτό πάει στην θύρα 9000) στο information έχει τα settings για τα plugin του.

Βασικά πρέπει να αποφασίσεις ποια plugins θα χρησιμοποιήσεις και πως.
Εγώ παίζω με squeezelite, οπότε πρέπει να το ενεργοποιήσεις και να μπεις στα Settings.
Αν είσαι με USB του λες απλά USB dac και το βρίσκει μόνο του, ίσως να θέλει ένα restart.
Μετά κάνεις install το lyrion και παίζεις απευθείας από εκεί.
Κάτι που ψάχνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στα settings του Lyrion (αυτό πάει στην θύρα 9000) στο information έχει τα settings για τα plugin του.
Καλη τυχη!

• Haha
  • Like
Reactions: mdvq and vlad66
Νομίζω τα έχω γράψει.
Enable το squeezelite και lyrion music server.
Αν δεν υπάρχουν, τότε πρώτα install και μετά enable.
Στο squeezelite έχει το dac και τις ρυθμίσεις, μέσα στο lyrion βάζεις τα plug-in για το tidal και το qobuz
Αλλά αν του γράψεις ότι έχεις πρόβλημα βοηθάει και ο Ιταλός

Νομίζω τα έχω γράψει.
Enable το squeezelite και lyrion music server.
Αν δεν υπάρχουν, τότε πρώτα install και μετά enable.
Στο squeezelite έχει το dac και τις ρυθμίσεις, μέσα στο lyrion βάζεις τα plug-in για το tidal και το qobuz
Αλλά αν του γράψεις ότι έχεις πρόβλημα βοηθάει και ο Ιταλός
Τελικά βρήκα τι έφταιγε: έπρεπε να κάνω update Firmware.Όταν τέλειωσε κι αυτό το gentoo αναγνώρισε το dac μου και έπαιξε, επιτέλους! Αλλά δεν είναι δουλειά αυτή. Η εφαρμογή χρειάζεται ένα εύχρηστο GUI, δε μπορεί να απαιτείται πτυχίο πληροφορικής για να ακούσεις δυο τραγούδια.

• Like
Εγώ του τα έγραψα, ότι το gui του είναι πολύ φορτωμένο.
Πάλι καλά που μετά μπαίνεις στο lyrion και το στήνεις όπως θέλεις.
Διαφορά άκουσες όμως;

Διαφορά άκουσες όμως;
Από αύριο δοκιμές, τώρα έβαλα ένα βινύλιο για να ηρεμήσω. IMG_0085.jpg

Εγώ και ο Παναγιώτης :ROFLMAO:
Γιατί; Το ότι πρέπει να βάλεις conditioner στο δίκτυο, στη usb, στο switch, στο ρεύμα, στα μαλλιά σου, γιατί το καημένο το streaming είναι ευαίσθητο και δεν παίζει καλά αν δεν είναι όλα τέλεια;

Και το πικάπ από την άλλη έβγαζε βόμβο γιατί είχε ανοίξει το ένα πινάκι στην κεφαλή και ίσα που ακουμπούσε ρε φίλε! Αλλά έπαιζε!

• Haha
Reactions: vlad66
Διαφορά άκουσες όμως;
Για αρχή έχω στήσει το MPD Bit Perfect για να κάνω άμεση σύγκριση με το volumio.

• Like