Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Ήδη είμαστε 2-3 μόνο σε αυτό το νήμα 😂

Για πες ποια.

Δες πότε ξεκινά η οθόνη σε ποια streamers και δες αν υπάρχει streamer που είναι κορυφαίο χωρίς οθόνη.

Είστε δύο τρεις diy που μας λέτε ότι ένα wiim pro έχει καλύτερο ήχο από ένα πολύ μεγαλύτερης αξίας επειδή το wiim pro δεν έχει τι; Οθόνη; 😅

Εάν έχει οθόνη δεν θα είναι κατ αρχάς κάτι πολύ βασικό. Το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είναι και βασικό στον ήχο του.

Άλλιώς, όλοι με arylic θα την έβγαζαν... . Απλά δεν ισχύει τίποτε τέτοιο.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Με οθόνη ξεκινάνε από τα 800€; Σιγά τα streamer.
Και όχι, δεν μιλάω για το wiim pro.
Μιλάω για δικό μου streamer.
Τυχαίνει να ξέρω πολλά περισσότερα πράγματα για τα streamer από ότι μπορείς να φανταστείς. ;)

Με οθόνη ξεκινάνε από τα 800€; Σιγά τα streamer.
Και όχι, δεν μιλάω για το wiim pro.
Μιλάω για δικό μου streamer.
Τυχαίνει να ξέρω πολλά περισσότερα πράγματα για τα streamer από ότι μπορείς να φανταστείς. ;)

Πρακτικά θέλω να μου μιλάς.

Με οθόνη ξεκινάνε από πιο κάτω, αλλά δεν είναι το ίδιο πρακτική γιατί είναι μικρούλα.

Ο αΘρωπΑς τι επιλογές έχει σε αυτό που θα πάρει; Πάντως όπως και να το δεις τα καλύτερα είναι με οθόνη και στη vfm κατηγορία.

Εσενα αν ήταν στο χέρι σου, θα αφαιρούσες και τη δικτυακή μοντουλα για καλύτερο ήχο που κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ο,τι η οθόνη... 😁

Να μιλάμε ρεαλιστικά σύμφωνα με το τι διαθέσιμες επιλογές υπάρχουν στην αγορά.

Άλλιώς, όλοι με arylic θα την έβγαζαν... . Απλά δεν ισχύει τίποτε τέτοιο.
Τώρα εθιχθην βαρέως και ανεπανορθοτως.🥸
Φταίω εγώ που εθυσιασθην και σου έβαλα και το τελευταίο σφηνάκι ρακόμελου.
Την άλλη φορά θα το πιω μόνος μου 😝

Τώρα εθιχθην βαρέως και ανεπανορθοτως.🥸
Φταίω εγώ που εθυσιασθην και σου έβαλα και το τελευταίο σφηνάκι ρακόμελου.
Την άλλη φορά θα το πιω μόνος μου 😝

Εγώ στα γνωριΞα τα αβρύλικ, εμένα κατηγοράς; 😁

Τα ξέρω τα tiers. Πάει arylic, wiim, eversolo και κάπου ανάμεσα χάνεται η blue sound.
Κάθε βδομάδα στέλνει η arylic και η wiim email που ψάχνουν για επιπλέον distributors, λες να μην τα ξέρω; 😁

• Haha
Reactions: mdvq
Πρακτικά θέλω να μου μιλάς.

Με οθόνη ξεκινάνε από πιο κάτω, αλλά δεν είναι το ίδιο πρακτική γιατί είναι μικρούλα.

Ο αΘρωπΑς τι επιλογές έχει σε αυτό που θα πάρει; Πάντως όπως και να το δεις τα καλύτερα είναι με οθόνη και στη vfm κατηγορία.

Εσενα αν ήταν στο χέρι σου, θα αφαιρούσες και τη δικτυακή μοντουλα για καλύτερο ήχο που κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ο,τι η οθόνη... 😁

Να μιλάμε ρεαλιστικά σύμφωνα με το τι διαθέσιμες επιλογές υπάρχουν στην αγορά.

Και το gentoo player στην αγορά είναι.
H επιλογή του wiim έρχεται από "χαμηλή τιμή", "user friendly", "απουσία usb DAC".

Αν βγάλω στην αγορά το δικό μου θα είναι σε τέτοια τιμή που δεν θα μπορώ να το αγοράσω. 😂
Και άμα θέλεις σε πάω και στοιχηματάκι.
Φέρνεις ΟΠΟΙΟ streamer της αγοράς θέλεις, ανεξαρτήτου τιμής (εννοείται από 1000€ και πάνω) και το πάμε κόντρα σε ήχο και user interface.
Αν το δικό μου παίξει καλύτερα ή στα ίσα με αυτό που θα φέρεις θα σου το πουλήσω στη μισή τιμή του streamer που θα φέρεις.
Θα φέρεις των 1000€; Με 500€ το έχεις.
Θα φέρεις των 10.000€; Με 5.000€ το έχεις. :P
Win win! 😂

Και το gentoo player στην αγορά είναι.
H επιλογή του wiim έρχεται από "χαμηλή τιμή", "user friendly", "απουσία usb DAC".

Αν βγάλω στην αγορά το δικό μου θα είναι σε τέτοια τιμή που δεν θα μπορώ να το αγοράσω. 😂
Και άμα θέλεις σε πάω και στοιχηματάκι.
Φέρνεις ΟΠΟΙΟ streamer της αγοράς θέλεις, ανεξαρτήτου τιμής (εννοείται από 1000€ και πάνω) και το πάμε κόντρα σε ήχο και user interface.
Αν το δικό μου παίξει καλύτερα ή στα ίσα με αυτό που θα φέρεις θα σου το πουλήσω στη μισή τιμή του streamer που θα φέρεις.
Θα φέρεις των 1000€; Με 500€ το έχεις.
Θα φέρεις των 10.000€; Με 5.000€ το έχεις. :P
Win win! 😂

Θα σε φάνε λάχανο τα κόστη αν το βγάλεις στην αγορά.
Δεν αρκεί παλουκαρη μου να είναι καλό. Θέλεις δίκτυο.

Ωραία αυτή η θεωρητική συζήτηση, αλλά ο Υπέρηχος ψάχνει να βρει streamer.
Η οθόνη είναι μια ευκολία που αν υπάρχει, βοηθάει στο UX (User eXperience). Καταλήξαμε σε αυτο. Αν θα είναι στο streamer που θα επιλέξει, καλώς θα είναι.

Πάμε παρακάτω. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι σε επίπεδο μουσικών υπηρεσιών, τον περιμένει αποκάλυψη. Γιατί μέχρι τώρα λόγω αδυναμίας στο συγκεκριμένο κομμάτι του streaming, δεν έχει επαφή. Θα την αποκτήσει αναπόφευκτα, και μόνο που θα δει δηλαδή πόσο εύκολη θα γίνει η μουσική αναζήτηση, αρκεί.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Χρηστικότητα του υπάρχοντος σε άυλα, σε σχέση με αυτό που έχει. Εγώ λέω ότι ακόμα κι εκεί θα είναι ανώτερη εμπειρία και θα ανοίξει και λίγες ακόμα πόρτες.

Βάζουμε επάνω σε όλα αυτά και την απίστευτη ευκολία που θα του προσφέρεται άπλετα λόγω UX, και καταλήγουμε στο εξής. Παίρνει ένα σύγχρονο streamer, και για τα οποίες ντιουκες ανησυχίες, το στέλνει σε εσένα για την οποία αναβάθμιση κυκλωματικως.

Win-Win.
Είναι τόση η απόσταση με εκείνο που έχει, που απλώς θα έχει κάνει το επόμενο βήμα της δεκαεξαετίας στο streaming,.με το νέο streamer που θα επιλέξει.

Μετά από τη δεκαεξαετία, βλέπει τι θα κάνει...

Εχμ... το software φτιάχνω. ;)

Ο Δημήτρης δεν είναι χθεσινός. Το Squeezebox πέθανε.
Και από ότι κατάλαβε κατέληξε στο Wiim Ultra.
Για τη χρήση που το θέλει είναι jet.

Δεν κατάλαβες. Δεν σκέφτομαι να το βγάλω εμπορικό.
Προσωπικό project είναι.
Έβαλα το roon σε ένα δωμάτιο με το gentoo player, τους άναψα κεράκια, τους έβαλα μουσικούλα, οστρακοειδή και... ξέρεις τι γίνεται 9 μήνες μετά.

Έβαλα το roon σε ένα δωμάτιο με το gentoo player, τους άναψα κεράκια, τους έβαλα μουσικούλα, οστρακοειδή και... ξέρεις τι γίνεται 9 μήνες μετά.

Πρόωρη γέννα νεροβούβαλου;

Το νερό της περιοχής θα φταίει να ξερεις. :p

• Haha
Εχμ... το software φτιάχνω. ;)

Ο Δημήτρης δεν είναι χθεσινός. Το Squeezebox πέθανε.
Και από ότι κατάλαβε κατέληξε στο Wiim Ultra.
Για τη χρήση που το θέλει είναι jet.
Don't put your money on it....

Yet

• Haha