Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Προφανώς έκανα πλάκα με την χρήση της 77άρας για να παίζω μουσική. Θα ήταν εντελώς ηλίθιο να κάνω κάτι τέτοιο.

Όσο αφορά τα λογισμικά:

LMS: Είναι web based, οπότε προφανώς ανοίγει από τα Windows.
Spotify: Έχει κανονικό software για Windows.
Tidal: Έχει κανονικό software για Windows.
Qobuz: Έχει κανονικό software για Windows.

Eversolo: Δεν έχει τίποτα για Windows.
Wiim: Δεν έχει τίποτα για Windows.

Απορίες;

Γιατί είναι εντελώς ηλίθιο να λες ότι η οθόνη του PC είναι καλύτερη από του smartphone και όχι η οθόνη της tv καλύτερη από του PC;
Δεν μπορεί να ισχύει το ένα από τα δύο.

Τον τρόπο να έχεις το global search σε μεγάλη οθόνη τον έγραψα πάντως.

Νομιζω για windows έχει το blu os και το dts playfi, αλλά το τελευταίο αφενός είναι χάλι μαύρο, αφετέρου νομίζω ότι είναι περισσοτερο για έλεγχο των συσκευών σε ζώνες. Δεν θυμάμαι, πάνε και χρόνια που έχω να το δουλέψω.

Επομένως και εδώ υπάρχει υπέροχη στα σύγχρονα streamer.

Γιατί είναι εντελώς ηλίθιο να λες ότι η οθόνη του PC είναι καλύτερη από του smartphone και όχι η οθόνη της tv καλύτερη από του PC;
Δεν μπορεί να ισχύει το ένα από τα δύο.

Φυσικά και μπορεί. Μουσική ακούω ενώ είμαι μπροστά σε υπολογιστή, είτε είμαι στο γραφείο μου είτε στο σαλόνι μου. Οπότε η οθόνη του είναι πάντα εκεί, πανέτοιμη.

Το να ανάψω μια 77άρα για να βλέπω σε μεγέθυνση το κινητό μου είναι εντελώς ηλίθιο, από κάθε πιθανή άποψη (εκτός αν κάνω παρουσίαση εφαρμογής σε κοινό).

Τον τρόπο να έχεις το global search σε μεγάλη οθόνη τον έγραψα πάντως.

Ναι, 77άρα με mirroring του κινητού. Λογικό και πρακτικό..

Νομιζω για windows έχει το blu os και το dts playfi, αλλά το τελευταίο αφενός είναι χάλι μαύρο, αφετέρου νομίζω ότι είναι περισσοτερο για έλεγχο των συσκευών σε ζώνες. Δεν θυμάμαι, πάνε και χρόνια που έχω να το δουλέψω.

Τι είναι αυτά τα blu os και το dts playfi πάλι; Τι κάνουν;

Επομένως και εδώ υπάρχει υπέροχη στα σύγχρονα streamer.

Υπέροχα σύγχρονα streamers, παλεύουν με αρχαίο LMS και Squeezebox και χάνουν γιατί το δεύτερο έχει μεγαλύτερη οθόνη. :D

• Like
Reactions: Tzimisce
γιατί τόση ¨εμμονή" με το global search?
σε πόσες πλατφόρμες έχετε συνδρομή? :P

240 post και δε σε έπεισαν ακόμα? 😁 😁
Εγω βέβαια πηγα στο μεταξυ μια βόλτα στην Ολλανδία αλλα εσεις συνεχιστε. Που θα πάει θα βρειτε αν το Squeezebox ειναι καλύτερο