Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Προφανώς έκανα πλάκα με την χρήση της 77άρας για να παίζω μουσική. Θα ήταν εντελώς ηλίθιο να κάνω κάτι τέτοιο.

Όσο αφορά τα λογισμικά:

LMS: Είναι web based, οπότε προφανώς ανοίγει από τα Windows.
Spotify: Έχει κανονικό software για Windows.
Tidal: Έχει κανονικό software για Windows.
Qobuz: Έχει κανονικό software για Windows.

Eversolo: Δεν έχει τίποτα για Windows.
Wiim: Δεν έχει τίποτα για Windows.

Απορίες;

Γιατί είναι εντελώς ηλίθιο να λες ότι η οθόνη του PC είναι καλύτερη από του smartphone και όχι η οθόνη της tv καλύτερη από του PC;
Δεν μπορεί να ισχύει το ένα από τα δύο.

Τον τρόπο να έχεις το global search σε μεγάλη οθόνη τον έγραψα πάντως.

Νομιζω για windows έχει το blu os και το dts playfi, αλλά το τελευταίο αφενός είναι χάλι μαύρο, αφετέρου νομίζω ότι είναι περισσοτερο για έλεγχο των συσκευών σε ζώνες. Δεν θυμάμαι, πάνε και χρόνια που έχω να το δουλέψω.

Επομένως και εδώ υπάρχει υπέροχη στα σύγχρονα streamer.

Γιατί είναι εντελώς ηλίθιο να λες ότι η οθόνη του PC είναι καλύτερη από του smartphone και όχι η οθόνη της tv καλύτερη από του PC;
Δεν μπορεί να ισχύει το ένα από τα δύο.

Φυσικά και μπορεί. Μουσική ακούω ενώ είμαι μπροστά σε υπολογιστή, είτε είμαι στο γραφείο μου είτε στο σαλόνι μου. Οπότε η οθόνη του είναι πάντα εκεί, πανέτοιμη.

Το να ανάψω μια 77άρα για να βλέπω σε μεγέθυνση το κινητό μου είναι εντελώς ηλίθιο, από κάθε πιθανή άποψη (εκτός αν κάνω παρουσίαση εφαρμογής σε κοινό).

Τον τρόπο να έχεις το global search σε μεγάλη οθόνη τον έγραψα πάντως.

Ναι, 77άρα με mirroring του κινητού. Λογικό και πρακτικό..

Νομιζω για windows έχει το blu os και το dts playfi, αλλά το τελευταίο αφενός είναι χάλι μαύρο, αφετέρου νομίζω ότι είναι περισσοτερο για έλεγχο των συσκευών σε ζώνες. Δεν θυμάμαι, πάνε και χρόνια που έχω να το δουλέψω.

Τι είναι αυτά τα blu os και το dts playfi πάλι; Τι κάνουν;

Επομένως και εδώ υπάρχει υπέροχη στα σύγχρονα streamer.

Υπέροχα σύγχρονα streamers, παλεύουν με αρχαίο LMS και Squeezebox και χάνουν γιατί το δεύτερο έχει μεγαλύτερη οθόνη. :D

• Like
Reactions: Tzimisce
γιατί τόση ¨εμμονή" με το global search?
σε πόσες πλατφόρμες έχετε συνδρομή? :P

240 post και δε σε έπεισαν ακόμα? 😁 😁
Εγω βέβαια πηγα στο μεταξυ μια βόλτα στην Ολλανδία αλλα εσεις συνεχιστε. Που θα πάει θα βρειτε αν το Squeezebox ειναι καλύτερο

Εγω βέβαια πηγα στο μεταξυ μια βόλτα στην Ολλανδία αλλα εσεις συνεχιστε. Που θα πάει θα βρειτε αν το Squeezebox ειναι καλύτερο
Άντε και το βρήκαμε, τί νόημα έχει; Μήπως υπάρχει κάπου για να το αγοράσουμε;

Φυσικά και μπορεί. Μουσική ακούω ενώ είμαι μπροστά σε υπολογιστή, είτε είμαι στο γραφείο μου είτε στο σαλόνι μου. Οπότε η οθόνη του είναι πάντα εκεί, πανέτοιμη.

Το να ανάψω μια 77άρα για να βλέπω σε μεγέθυνση το κινητό μου είναι εντελώς ηλίθιο, από κάθε πιθανή άποψη (εκτός αν κάνω παρουσίαση εφαρμογής σε κοινό).

Ναι, 77άρα με mirroring του κινητού. Λογικό και πρακτικό..

Τι είναι αυτά τα blu os και το dts playfi πάλι; Τι κάνουν;

Υπέροχα σύγχρονα streamers, παλεύουν με αρχαίο LMS και Squeezebox και χάνουν γιατί το δεύτερο έχει μεγαλύτερη οθόνη. :D

Α, όλα κι όλα. Όλη η κουβέντα για τις μεγάλες οθόνες ξεκίνησε από την μικροσκοπική οθόνη του squeeze.

Στη συνέχεια, ως ένα ακόμα πρόβλημα στη λύση βρήκατε τις οθόνες του PC. Όταν κι αυτό φάνηκε ότι δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορείς να έχεις μέχρι και προβολέα να βλέπεις όσες ίντσες θες, είναι... Παρασκευή τώρα ε; :ROFLMAO:

Χάνουν από παντού όλοι οι παλιοί τρόποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τώρα αν το νήμα ανοίχτηκε για να λέμε τι ωραία που ήταν όταν είμαστε νέοι, they don't make 'em like they used to, είναι διαφορετικό πράγμα και δυστυχώς αυτό συμβαίνει.

Με τα κομματάκια έχουν κάνει το squeezebox ακόμα και streamers κάτω από τα 100 ευρώ, συνεχίστε να ζείτε εσείς το όνειρό σας... 😅

Τρεις είναι οι πλατφόρμες οι Open. Της Xperi, της Linkplay και της NAD. Αυτά αντιστοιχούν σε εκείνο που ρώτησες, για να μην έχεις απορίες.

Δεν γίνεται να υπάρχει κάποια διαμάχη μεταξύ Squeezebox και σύγχρονων streamers γιατί τα Squeezeboxes δεν υπάρχουν πια.

Το ερώτημα ήταν πολύ απλό: Αν έχεις Squeezebox, έχεις κάτι να κερδίσεις αν πας σε κάποιο σύγχρονο streamer?

Η απάντηση δόθηκε, δεν θα τα ξαναγράψουμε.

Όσο αφορά τις πλατφόρμες των Xperi, της Linkplay και της NAD, λίγο που τις έψαξα είναι όλες τους καρά-κλειστές και καρά-εμπορικές, καμία σχέση με open.
Τι εννοείς;

Δεν γίνεται να υπάρχει κάποια διαμάχη μεταξύ Squeezebox και σύγχρονων streamers γιατί τα Squeezeboxes δεν υπάρχουν πια.

Το ερώτημα ήταν πολύ απλό: Αν έχεις Squeezebox, έχεις κάτι να κερδίσεις αν πας σε κάποιο σύγχρονο streamer?

Η απάντηση δόθηκε, δεν θα τα ξαναγράψουμε.

Όσο αφορά τις πλατφόρμες των Xperi, της Linkplay και της NAD, λίγο που τις έψαξα είναι όλες τους καρά-κλειστές και καρά-εμπορικές, καμία σχέση με open.
Τι εννοείς;

Αναφέρθηκε πολλές φορές τι κέρδος έχει αν πάει σε σύγχρονο streamer. Κερδίζει σε όλα το σύγχρονο streamer, hands down.

Ανοιχτό ένα οικοσύστημα-πλατφόρμα είναι όταν χρησιμοποιείται από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές.

Περίεργο ορισμό έχουν οι κατασκευαστές για το "ανοιχτό".

Όλος ο υπόλοιπος κόσμος εννοεί κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το "Κερδίζει σε όλα το σύγχρονο streamer, hands down." είναι απλά μια άποψη, δικιά σου στην προκειμένη.

Δεν συμφωνώ, και δεν είμαι ο μόνος, αλλά δεν θα πούμε πάλι τα ίδια.

Περίεργο ορισμό έχουν οι κατασκευαστές για το "ανοιχτό".

Όλος ο υπόλοιπος κόσμος εννοεί κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το "Κερδίζει σε όλα το σύγχρονο streamer, hands down." είναι απλά μια άποψη, δικιά σου στην προκειμένη.

Δεν συμφωνώ, και δεν είμαι ο μόνος, αλλά δεν θα πούμε πάλι τα ίδια.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε σε τίποτε. Εξ' άλλου η απόδειξη είναι η ίδια η ύπαρξη των streamers τώρα σε σχέση με τι υπήρχε παλαιότερα. Δεν χρειάζεται να λέω κι όλας ότι ο ήλιος ξημερώνει από την ανατολή. Φαίνεται ήδη.

Περίεργος ορισμός μπορεί να σου φαίνεται εσένα ή στον κύκλο σου. Δεν μιλάμε για ανοιχτό κώδικα. Μιλάμε για ανοιχτή πλατφόρμα/οικοσύστημα σε περισσότερους και διαφορετικούς κατασκευαστές.
Όπως μιλάμε και για brand agnostic όταν πρόκειται για κάτι που το έχουν όλοι ή σχεδόν όλοι, όπως το airplay.

Μπήκα πρόσφατα στον κόσμο του streaming με το zen 3 +ipowerX+iphone,ipad.Πριν έπαιζα με MacBook ψιλο αρχαιο.
Λύθηκαν πολλά λειτουργικά θέματα που είχα με το MacBook και ηχητικά μου ακούγεται καλύτερα,σώματα -ανάλυση-εικόνα.Μπορει να είναι και placebo:p
Μου φαίνεται ότι έχω χάσει gain χωρίς να είναι πρόβλημα γιατί αυξάνω το volume(ακούω γνώμες).
To software φαίνεται ότι είναι ok αν και κάποιες (λίγες) φορές από αλλαγή σε τραγούδι από άλλο άλμπουμ ή playlist χάνεται η σύνδεση.Δεν έχω καταλάβει αν είναι χειρισμός δικός μου ή θέμα του streamer.

IMG_3920.jpeg

• Like
Reactions: Sonus Naturalis