μου φυγε ο καφες παναθεμασε Πετρο!!!!!Tην αλλη βδομάδα τέτοια μέρα ,περίπου αυτή την ωρα ,θα ακούτε τον Υπέρηχα να γκρινιάζει για το Ultra Περίπου την Δευτέρα θα αλλάξει πλεύση .Υπομονή μια βδομάδα είναι θα περάσει
Ψιλομπερδεμενα μου τα λεςΓια να είμαι τίμιος με το arylic lp10 που έχω,θα πρέπει να αναφέρω ότι έχει και qobuz connect πλέον με μια αναβάθμιση που με λίγο ζόρι έκανα.
Αν ανοίξεις εκ των προτέρων τα gps και το bt συνδέεται αμέσως και μετά τα κλείνεις.
Δεν ξέρω αν αύριο χρειαστεί η ίδια διαδικασία ή θα το κρατήσει στην μνήμη.
Επίσης η ιστορία με το ράδιο έχει λύση με ένα απλό και απόλυτο τρόπο.
Ανοίγεις το vradio (ότι καλύτερο app υπάρχει για ιντερνετικό ραδιόφωνο) και στέλνεις ότι γουστάρεις στο arylic με Cast,δηλαδή WiFi και όχι bt (άρα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα)
Κάτι σαν ράδιο connect.
Τι ίδιο δηλαδή που κάνεις με το Tidal ή το Spotify
Άρα με κάνα ογδονταρι,την δουλίτσα σου την κάνεις.
www.fiio.com
darko.audio
Δεν σου κρύβω ότι απορώ, γιατί θες να εκταμιευσεις παραπάνω από ένα κατοσταρικο που έχει το wiim ή ένα ογδονταρι που έχει ένα arylic ,για κάτι που τελικά μπορεί να αποδειχθεί (περίπου) άχρηστο για σένα.Τωρα πιο ξεκαθαρα.
Η οθονη σε τοσο μικρο μηχανακι για μενα ειναι αχρηστη. Το touch ειχε/εχει μεγαλυτερη και σπανια τη χρησιμοποιώ.
Αν αγοραστεί wiim με οθόνη θα ειναι μονο επειδη θα εχει καποιο αλλο σημαντικό χαρακτηριστικό.
Τετοιο μεγεθος οθονης ειναι για να το κρατας στο χέρι. Δηλαδή...κινητο
Έλα ντε?ποιο dac έχεις?
Ανοίγεις το vradio (ότι καλύτερο app υπάρχει για ιντερνετικό ραδιόφωνο) και στέλνεις ότι γουστάρεις στο arylic με Cast,δηλαδή WiFi και όχι bt (άρα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα)
Κάτι σαν ράδιο connect.
Τωρα πιο ξεκαθαρα.
Η οθονη σε τοσο μικρο μηχανακι για μενα ειναι αχρηστη. Το touch ειχε/εχει μεγαλυτερη και σπανια τη χρησιμοποιώ.
Αν αγοραστεί wiim με οθόνη θα ειναι μονο επειδη θα εχει καποιο αλλο σημαντικό χαρακτηριστικό.
Τετοιο μεγεθος οθονης ειναι για να το κρατας στο χέρι. Δηλαδή...κινητο
Εδω θα συμφωνήσω. Αλλα θα προσθέσω οτι η οθόνη στο Logitech ειναι σαφως μεγαλύτερη και πιο λειτουργική. Γι αυτό ψάχνομαι τοσοΗ μικρή οθόνη επί της ουσίας σε βοηθάει από απόσταση να καταλάβεις διαισθητικά μόνο τι παίζει. Από το χρώμα του εξωφύλλου του δίσκου π.χ. και όχι από λεπτομέρειες που αφορούν τις πληροφορίες τι παίζει.
Γενικά στα lifestyle streamer, όταν υπάρχει οθόνη, αυτή υπάρχει για λόγους περισσότερο design. Στα wiim αν δεις στα ηχεία της και την ηχομπάρα που έχει βγάλει, η οθόνη είναι σαν μάτι.
Εδω θα συμφωνήσω. Αλλα θα προσθέσω οτι η οθόνη στο Logitech ειναι σαφως μεγαλύτερη και πιο λειτουργική. Γι αυτό ψάχνομαι τοσο
ποιο dac έχεις?
οι λύσεις με 6.5 ie eversolo κλπ έχουν αποκλειστεί. Ακόμα και στην περίπτωση λόττο.Αν από τις 3,5 ίντσες του Wiim βλέπεις διαφορά στις 4,3 του squeezbox , φαντάσου τι γίνεται στις 6,5 και 8,6 ίντσες.
Την χρήση την ξέρω. Απλά δεν έχω ακόμα μελετήσει όλες τις εναλλακτικές.Όλα όμως εξαρτώνται από τη χρήση που το θες, αλλά και τη χρήση που θες να κάνεις και δεν την ξέρεις ακόμα.
οι λύσεις με 6.5 ie eversolo κλπ έχουν αποκλειστεί. Ακόμα και στην περίπτωση λόττο.
Την χρήση την ξέρω. Απλά δεν έχω ακόμα μελετήσει όλες τις εναλλακτικές.
Θα σας κουράζω μέχρι τέλη Ιουλίου σίγουρα.
δεν το εύχομαι. Αν έπιασες το νόημα, θεωρώ χρήματα για eversolo σπατάλη χωρίς λόγο. Μου αρέσει μια χρηματική άνεση, αλλά όχι να ξοδεύω χωρίς λόγο.Όλα εξαρτώνται από την προσφορά και τη ζήτηση.
Εάν σου κάτσει lotto, στο εύχομαι, θα θέλεις να σε ακολουθεί η μουσική και όχι να την ακολουθείς εσύ.
Οπότε πάμε για Σεπτέμβρη?Εγώ άδεια παίρνω τον Αύγουστο.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.