Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Λοιπον εγω δεν θα αναλυθω σε τεχνικα και συνθεσεις συστηματων και τετοια, τα υπερκαλυψαν εξ αλλου οι φιλοι εδω. Εγω για να δελεασω καποιον να επιστρεψει στην ακροαση μουσικης, θεαση ταινιων κτλ θα αρκετω στα ουσιωδη, αυτα που δινουν το κατι συν παραπανω. Λοιπον ευπροσδεκτος οποιος φιλος θελει ναρθει να ακουσουμε μουσικουλα απο σιντακια, στρημερς και τετοια. Το κατιτις παραπανω ειναι τσιπουρακι Τυρναβου, σπιτικο τουρσακι, χωρις συντηριτικα βελτιοτικα κι αλλες μοντερνιες, απλα με λαδακι, ξυδακι, αλατακι, λεμονακι, αγνο απο τα χερακια μου, οπως τοφτιανε ο πατερας μου, θιος σχωρεστον. Φασολι χαντρα, με κρεμυδακι, μαιντανο, πρεζα ριγανη και λαδοξυδο. Και σουτζουκι στην γκριλιερα, κολαση. Για οσους το παρακανουν, διατιθεται ντιβανι μονο και ρατζο στην βεραντα, για ανκτιση νηφαλιοτητας πριν την επιστροφη. Λεπτομεριες/πινελιες στο συστημα δεκτες.

Tην αλλη βδομάδα τέτοια μέρα ,περίπου αυτή την ωρα ,θα ακούτε τον Υπέρηχα να γκρινιάζει για το Ultra Περίπου την Δευτέρα θα αλλάξει πλεύση .Υπομονή μια βδομάδα είναι θα περάσει
μου φυγε ο καφες παναθεμασε Πετρο!!!!!

• Like
Reactions: petronik