H IDEON ξερουμε τι στριμερ εχει?
Το μεγάλο τους ξέρω ότι παλιότερα ήταν με Intel, δεν ξέρω αν εξακολουθεί να είναι.
Το καινούργιο τους (Nous) δεν ξέρω.
H IDEON ξερουμε τι στριμερ εχει?
Εδώ είμαι εγώ,για ότι περισσέψειεξετάζουμε όλες τις οψιόν
καλά τα wiim, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος να φτιάξουμε και κατι τις
και στο τέλος κρατάμε το καλύτερο
ναι....σίγουραΕδώ είμαι εγώ,για ότι περισσέψει![]()
Ολόκληρο RPi 5 ή CM5?
community.volumio.com
Ωραίο φαίνεται αυτό..επειδή πιστεύω και συνεχίζω να πιστεύω ότι η εμφάνιση και η λειτουργικότητα είναι το 50% της επιτυχίας ενός προϊόντος, αυτό μπορεί να φτιάξει κάποιος;
![]()
Selling a Raspberry streamer KIT
*** NOTE: THIS IS NOT A FINISHED GOOD, NEED TO ASSEMBLE IT BY YOURSELF. SEMI-FINISHED AND FINISHED GOODS ARE ALSO AVAILABLE. PLEASE PM FOR MORE DETAILS *** The KIT includes all of the necessary parts to build a Raspberry Pi Player / Streamer with built-in linear power supply. You will need some...community.volumio.com
Το να έχεις ρίξει χρήμα για ένα σοβαρό σετάπ και κάπου στην άκρη να βλέπεις μια πλακέτα με καλώδια, το θεωρώ λιγότερο αστείο. Ας έχει τον καλύτερο ήχο του πλανήτη.
Μπορείς να το χώσεις σε ένα ντουλάπι, εντελώς stealth!επειδή πιστεύω και συνεχίζω να πιστεύω ότι η εμφάνιση και η λειτουργικότητα είναι το 50% της επιτυχίας ενός προϊόντος, αυτό μπορεί να το φτιάξει κάποιος;
![]()
*** NOTE: THIS IS NOT A FINISHED GOOD, NEED TO ASSEMBLE IT BY YOURSELF. SEMI-FINISHED AND FINISHED GOODS ARE ALSO AVAILABLE. PLEASE PM FOR MORE DETAILS *** The KIT includes all of the necessary parts to build a Raspberry Pi Player / Streamer with built-in linear power supply. You will need some...community.volumio.com
Το να έχεις ρίξει χρήμα για ένα σοβαρό σετάπ και κάπου στην άκρη να βλέπεις μια πλακέτα με καλώδια χυμα, το θεωρώ το λιγότερο αστείο. Ας έχει τον καλύτερο ήχο του πλανήτη.
Γιατί χύμα καλώδια; Εδώ είναι το δικό μου. Άσχημο είναι;επειδή πιστεύω και συνεχίζω να πιστεύω ότι η εμφάνιση και η λειτουργικότητα είναι το 50% της επιτυχίας ενός προϊόντος, αυτό μπορεί να το φτιάξει κάποιος;
![]()
Το να έχεις ρίξει χρήμα για ένα σοβαρό σετάπ και κάπου στην άκρη να βλέπεις μια πλακέτα με καλώδια χυμα, το θεωρώ το λιγότερο αστείο. Ας έχει τον καλύτερο ήχο του πλανήτη.

Μια χαρά κουτάκι, πόσο;Γιατί χύμα καλώδια; Εδώ είναι το δικό μου. Άσχημο είναι;
View attachment 273494View attachment 273495
Το μεγάλο κουτί στο κάτω μέρος τι το θέλεις, δώστο σε κανά φτωχό.Εγώ έχω 3 και δεν φαίνονται καλώδια.
Από εκεί και πέρα, ότι πληρώνεις παίρνεις σε κουτί και φυσικά expansions που μπορείς να φτάσεις όπου θέλεις.
View attachment 273498
Γύρω στα 20 ευρώ καινούργιο, αλλά υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα στο γερμανικό eBay. Του έχω βάλει και ποδαράκια από το Temu για 3-4 ευρώ.Μια χαρά κουτάκι, πόσο;
Θα χρειαστείς μια διόλου φτωχική βάση γι αυτό.Το μεγάλο κουτί στο κάτω μέρος τι το θέλεις, δώστο σε κανά φτωχό.
(Φτωχός εδώ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.