Θα έλεγα ότι έχεις δίκιο...αν ήξερα τι στο καλό είναι αυτό το connect και σε τι χρησιμεύει σε ένα raspberry Pi
Σε ό,τι χρησιμεύει το connect γενικότερα χρησιμεύει και στο Pi και σε όλα τα streamer.
Θα έλεγα ότι έχεις δίκιο...αν ήξερα τι στο καλό είναι αυτό το connect και σε τι χρησιμεύει σε ένα raspberry Pi
@Tzimisce ψαχνω καποιο hat η κατι αλλο για να ανεβει η απομονωση και η ποιοτητα της usb εχεις κατι υπ'οψην σου?
Το rpi με την υλοποιηση σου μπορει να παιζει και σαν renderer απλα? Ρωταω γιατι παιζω με ultrarendu και μου αρεσει η τοπολογια αυτη και ασ μην εχει μπλιμπλικια.
Εγω δεν θέλω
Αυτο συμπεραινεις απ'οτι ακους εδω μεσα?
Θέλω να φτιάχνω Playlist από όλα τα services και όλα τα applications σε ένα.
Όπως και να έχω agnostic library, unified search, πλήρη έλεγχο του dac μου και της ποιότητας που θα βγάλει, κοινό user interface για όποια πηγή έχω, είτε είναι streaming είτε nas είτε local αρχεία από την usb, explore, να φτιάχνω αυτόματα radio σύμφωνα με το mood μου, τα είδη μουσικής που ακούω, τους καλλιτέχνες που ακούω, να έχω στατιστικά για το τι είδη μουσικής ακούω, τι καλλιτέχνες, τι τραγούδια, ποια ήταν τα τελευταία τραγούδια που άκουσα... Να συνεχίσω;
Τι ακριβώς θα μου προσφέρει το connect;
Που ήδη είχα και έβγαλα δηλαδή, εκτός από του Spotify.
Τα πάντα παίζει αλλά Spotify το έχω για το αυτοκίνητο![]()
Τι ακριβώς θα μου προσφέρει το connect;
Που ήδη είχα και έβγαλα δηλαδή, εκτός από του Spotify.
Από που τα συμπέρανες αυτό ;
Από εδώ ας πούμε;
Μη φοβάσαι, αν βγει ποτέ εμπορικό δεν θα χτυπήσει το eversolo.
Δεν θα μπορούν να το αγοράσουν αυτοί που παίρνουν eversolo.![]()
Ούτως ή άλλως θα πρέπει να περιμένεις.
Δεν κυκλοφορεί το δικό μου έτσι.
Εσύ παραμιλάς για συνδρομές και έλλειψη lossless.
Τον πανικό σου δεν κατάλαβα, να κρίνεις κάτι που δεν ξέρεις καν με τι μοιάζει.
Μπορεί να ταπεινώσει streamer καινούργιας γενιάς πολλαπλάσιας τιμής.
Ερώτηση άσχετου: τι είναι το connect; (μην βαράτε)
Το λογισμικό του Tzimisce δεν απευθύνεται ούτε στο κοινό που ψάχνει το lossless Spotify (γιατί το κοινό που ξέρει 2 πράγματα παραπάνω ξέρει ότι το lossless Spotify έχει κατώτερο ήχο από τα Qobuz & Tidal)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.