Στυλ - Φαντασία

ωραιότατη Φωκίωνα....οντως το datsun χαλαει την ατμόσφαιρα αλλα τι να κανεις, να το μασκαρεις;; είναι δύσκολο εκει που είναι!!

Ναι βρε Φωκιωνα... εκανες που εκανες τη δουλεια χωρις διαβολους και τριβολους (μα ουτε εναν?) να εβαζες τουλαχιστον τα αυτοκινητα στο νερο και τις βαρκες στο παρκινγκ...!!!!!

Ηλία είσαι άρχοντας..χεχεχεχε...

Ωραίες δουλειές παιδιά, αλλά νομίζω πώς ό,τι βλέπουμε πρόκειται για Γραφιστική, όχι για Φωτογραφία. Ξεπερνιέται κατά πολύ το κλασικό δίλημμα "ψηφιακή επεξεργασία: ναι ή όχι".
Τα δικα μου ναι μπορεις να πεις οτι παει προς γραφιστική (αν και ολα είναι φωτογραφίες) αλλά του Φωκίωνα δε νομίζω..είναι καθαρά φωτογραφία με έντονη επεξεργασία! κατα τη γνώμη μου βέβαια!

Σωστά dimiko αυτό ήθελα να πω κ στον racer.. Φαντασία οσον αφορα την επεξεργασια στο αρχικό σταδιο του raw εννοώ...βρήκα ότι παρεχει μεγαλύστερο εύρος για πείραγμα...τώρα για δαίμονες και αυτοκίνητα στο νερό κ βάρκες στη στερια επιφυλασσομαι για επόμενο ποστ :-)

Ειναι αλήθεια οτι το νεο Photoshop μου τερματισε τη φαντασία...Δοκιμη σε παλιοτερο nef.Στην κυριολεξια μπορεις να κανεις την φωτογραφία οπως εσυ την φαντάζεσαι!

Dock near harbor of Volos, central Greece. by fokionas, on Flickr
πίνακας ζωγραφικής!!!:SFGSFGSF:

Ειναι απιστευτο τι μπορεις να δημιουργησεις με βαση τη φωτογραφια!

Dimiko, οι φωτο σου ειναι φανταστικες, κυριολεκτικα και μεταφορικα. Μπραβο.

αυτη με τα δαχτυλιδια ηθελε πιο πολυ αποσταση απο το φοντο, για να μην φαινεται τοσο πολυ, κατα τα αλλα πολυ καλη ΙΜΗΟ

αυτη με τα δαχτυλιδια ηθελε πιο πολυ αποσταση απο το φοντο, για να μην φαινεται τοσο πολυ, κατα τα αλλα πολυ καλη ΙΜΗΟ

Σε ευχαριστώ πολύ Παύλο...να είχα το ποτήρι πιο μακριά απο το φόντο εννοείς ή ολο το θέμα να ήταν πιο ανοιχτό στο κάδρο;

το ποτηρι πιο μακρια απο το φοντο, αλλα και πιο ανοιχτο καδρο καλη ιδεα ειναι:)

Απάντηση: Re: Στυλ - Φαντασία

Ειναι αλήθεια οτι το νεο Photoshop μου τερματισε τη φαντασία...Δοκιμη σε παλιοτερο nef.Στην κυριολεξια μπορεις να κανεις την φωτογραφία οπως εσυ την φαντάζεσαι!

Μπορείς να ανεβάσεις έστω μια μικρογραφία της αρχικής ?

Τώρα το θέμα αυτής ποιο είναι ? Μας μπέρδεψες...... :hmmmm2:

Χε χε... το θεμα ειναι μια συνοπτικη παρουσιαση του τι... εχω στον σκληρο μου... :Banane0:

Κοινως, παπαρατσι, wildlife, stock photo, nature κτλ κτλ ... :afro:

Last edited: