Subwoofer για υπολογιστη

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Θέλει οπωσδήποτε φίλτρο εξωτερικό. Κοίταξες τελικά τι έχει ο Yamaha από ρυθμίσεις εξόδου sub;

Δεν εχω προλαβει ακομα να τσεκαρω το Music Cast. Δεν ειχα ενδιαφερθει γιατι δεν με ειχε απασχολισει μεχρι τωρα το ραδιοστριμινγκ και ηχος γενικοτερα σε αλλους χωρους. Tι εννοεις εξωτερικο φιλτρο, δεν το εχω υπ οψην μου

NS-SW050 και NS-SW100 δεν έχουν φίλτρο αποκοπής. Θέλουν να το έχει ο εξωτερικπος επεξεργαστής, δηλαδή ο Yamaha σε αυτή την περίπτωση.

Δεν εχει τις ευκολιες συνδεσης και τα ρυθμιστικα των Koda/Nobsound, εγω με ενα RCA καλωδιο θα το συνδεσω απο την εξοδο του ενισχυτη
Τι γνωμη εχετε γι αυτο το Sub?
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Χωρίς τα ρυθμιστικά δεν θα μπορέσεις ποτέ να το ενσωματώσεις στο υπόλοιπο σύστημα. Οι συχνότητες που θα παίζει το Sub και θα συμπίπτουν με τις συχνότητες που παίζουν τα κυρίως ηχεία χωρίς να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ τους θα χρωματίζουν τον ήχο πολύ άσχημα. Θα "μπουμπουνίζουν", θα έλεγα.
Εκτός μπορείς να κάνεις τη ρύθμιση του Sub από το Software και το application του ενισχυτή Yamaha. Αυτό δεν το ξέρω. Σε περίπτωση που δεν γίνεται η ρύθμιση από τον ενισχυτή, απόφυγε Subwoofer χωρίς ρυθμιστικά.