Μαγαζιά που βοηθάνε έχουμε...δηλαδή στην Αθήνα δεν έχετε μαγαζιά που δίνουν συσκευές και ηχεία για δοκιμή?
Τώρα γιατί δεν το κάνουν δε μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο.
Αν από τα ηχεία που πουλάνε βγάζουν 50% και από τα ρελ 20% είναι λογικό να μη τα προωθούν (και για τους λόγους που έγραψα παραπάνω και επιμένεις να αγνοείς)
Αν διαθέτεις φράγκα όλα γίνονται...
Αρα εσυ εχεις παει σε σπιτι με σωστα στημενο σαμπ.Να υποθέσω ότι οι πολέμιοι των σαμπ,έχουν πάει σε σπίτι με σωστά στημένα σαμπ και δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα ή δεν έχουν περάσει ούτε απ'έξω???
Βάλατε μήπως ένα σαμπ τσατρα πατρα σπίτι σας,δεν σας άρεσε το αποτέλεσμα και έγινε γεγονός αναμφισβήτητο?
Ή επειδή θέλει πολλά φράγκα το σπορ,το αφήνουμε για το τέλος.
Και αν αυτός που θέλει να βάλει τα σαμπ,έχει φράγκα για ξοδεμα και για διάθεση για "ιδρώτα" , να το κάνει ή θα τον μαλώσουμε??![]()
Αν γράφαμε στην hiend δεν θα έμπαινα καν να διαβάσω και να γράψω.
Εδώ είναι κομματάκι συμβιβασμός το κόλπο.
Μην μπερδεύουμε τις κατηγορίες.
Συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ ότι η προσθήκη Subs αποκλείει/ακυρώνει αυτούς που ψάχνουν τον Hi end ήχο..
Αυτές είναι παλαιές αντιλήψεις που στην σημερινή εποχή με τα εργαλεία που υπάρχουν έχουν αλλάξει τα δεδομένα..
Δηλαδή τεράστιες εταιρίες του Hiend Audio όπως η ATC, Wilson, PMC, και πολλές άλλες δεν γνωρίζουν και γνωρίζουν οι απλοί χομπίστες Hiendαδες...![]()
Δεν μίλησα εγώ πρώτος για dsp.
Οι υπέρμαχοι το λένε.
Αποφασίστε τελικά!
Δεν θέλω να διαθέσω ούτε ευρώ πριν το ακούσω σε ένα μαγαζί στημένο.
Να μην υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ "δεν πάει στο χώρο σου", "δεν το έστησες σωστά" κλπ.
Στο χώρο του hi-fi το σαμπ έχει νόημα γιατί εκεί έχει περιθώρια συμβιβασμων.
Δεν είπε κανείς να δώσεις για να αγοράσεις πριν δοκιμάσεις.
τι δεν βρε? Δεν έχεις δει wilson με συστοιχίες sub από δίπλα? μήπως δεν ειναι χαιεντ αυτά?Αυτό ακριβώς λέμε.
Στα hifi συστήματα οι εταιρίες ήδη κυκλοφορούν συστήματα 2.1.
Πιο πάνω, δεν!
Το είπα και θα το ξαναπώΑρα εσυ εχεις παει σε σπιτι με σωστα στημενο σαμπ.
Για πες.
Άρα, γιατί να έρθω με 2 subs των 100kg και έναν Trinnov των 19k στον χώρο σου, να κάτσω να συνδέσω ότι μπορεί να έχεις, να ρυθμίσω... να ακούσεις, και να φύγω αν δεν σου αρέσει; ( το ίδιο πράγμα δεν λέμε λοιπόν; )Να σου φτιάξω ένα site με 1000€ και αν δεν σου αρέσει να μην το πάρεις;![]()
Ναι μωρέ....που γροικουν αυτοί οι πως τους λένε.... genelec, ATC, Focal, JBL ή κάπως έτσιτι δεν βρε? Δεν έχεις δει wilson με συστοιχίες sub από δίπλα? μήπως δεν ειναι χαιεντ αυτά?
Η κοστολόγηση των subs στο παράδειγμα σου είναι λίγο ατυχής.
Σίγουρα δεν θα δώσω 14k για το trinnov όταν τόσο κοστίζει το μισό σύστημα μου.
Μιλάμε λοιπόν για +25k στον λογαριασμό.
Πόσο λογικό σου ακούγεται σαν ποσόστωση σε σύστημα;
Για αυτό στήνετε συστήματα μπαμπόρδες που παλεύουν να παίξουν το bolero ε;
Οποτε ειναι ως μη γενομενο.Το είπα και θα το ξαναπώ
Αλλά δεν διαβάζετε... ρίχνετε μια ματιά.
Πάμε μια ακόμα
Στο hifi αναφέρομαι.
Έχω κάνει την επισήμανση ,όπως πολύ σωστά διευκρίνισε ο dimdim.
Και ναι έχω ακούσει sub
Έχω ακούσει τα focal του Σονους.
Αλλά το νούμερο που ζητούσαν ήταν απαγορευμένη ζώνη,για μένα.
Και επίσης (αν δεν κάνω μεγάλο λάθος) ήταν χωρίς DSP.
Άρα καταρρίπτεται το επιχείρημα του DSP για αυτούς που το έχουν εκτός κάδρου.
Ε μα να θες 5000 € για ένα αξιόλογο sub;; Έλεος. Που να θες και δύο.Μαγαζιά που βοηθάνε έχουμε...
Πελάτες που βοηθάνε δεν έχουμε.
Μόνο απαιτήσεις και μπλα μπλα και όταν είναι η ώρα να πέσουν τα φράγκα έχουμε πιο πολύ κο κο κο και από το κοτέτσι της φάρμας Βλαχάκη![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.