Έγραψα για κανονικά woofer, όχι subwooferΔεν είναι θεωρία ούτε οι θέσεις των subwoofer όταν μιλάμε για δύο subwoofer, μια και αυτό γράφεις για τα δύο ηχεία, και οι εταιρίες με ενσωματωμένο ενεργό subwoofer στο σώμα του ηχείου είναι ελάχιστες.
Και εκεί θα χρειαστείς σωστή ενσωμάτωση του subwoofer με τα ρυθμιστικά που παρέχονται, τα οποία δεν είναι και πάλι επαρκή.

Να σε ρωτήσω κάτι?Πραγματικά θα λάβω σοβαρά υπόψη μου τον 1ο που θα έρθει να ακούσει εδώ και θα μου πει "χρειάζεσαι sub"...
Μέχρι τώρα όλοι οι φίλοι που έχουν περάσει , στην ερώτηση μου "χρειάζομαι κατά την γνώμη σου sub;;" , γελάνε...
Έγραψα για κανονικά woofer, όχι subwoofer
Για ηχεία σαν αυτό...
View attachment 263738
ή σαν αυτό...
View attachment 263739
Τα subs είναι όπως τα ηλεκτροστατικά/μαγνητοστατικα ηχεία.Πολλοι τ' αγαπούν,λίγοι τ' αγοράζουν κι ελάχιστοι τα κάνουν να παίξουν σωστά.Πραγματικά θα λάβω σοβαρά υπόψη μου τον 1ο που θα έρθει να ακούσει εδώ και θα μου πει "χρειάζεσαι sub"...
Μέχρι τώρα όλοι οι φίλοι που έχουν περάσει , στην ερώτηση μου "χρειάζομαι κατά την γνώμη σου sub;;" , γελάνε...
Να σε ρωτήσω κάτι?
Στο σύστημα του Τζιμίσκουλα θεωρείς ότι χρειάζεται σαμπ?
Εντάξει τότεΤότε μιλάμε για διαφορετικό πράγμα. Ναι δεν είναι subwoofer αυτά που έχουν επάνω.
Δες και το προηγούμενο post μου.
Τα subs είναι όπως τα ηλεκτροστατικά/μαγνητοστατικα ηχεία.Πολλοι τ' αγαπούν,λίγοι τ' αγοράζουν κι ελάχιστοι τα κάνουν να παίξουν σωστά.
Ένα ζεύγος ATC scm 40+2 subs ATC=Ενα ζεύγος ATC scm 50(όχι scm 100 οπως αρχικά νόμιζα).Τα στήνεις και παίζουν δίχως δεύτερη κουβέντα.
Μόνο μη ρωτήσεις εμένα, γιατί τότε... τά'πιασες τα λεφτά σου!Όχι.
Άλλωστε ο Μιχάλης έχει sub ! Αλλά το έχει για το πολυκάναλο σύστημά του..
Αν θεωρείς ότι χρειάζεται και το 2κάναλό του, μπορείτε στην επόμενη μάζωξη να το συνδέσετε στο 2κάναλο και να αποφανθείτε...
Και σε ρωτώ (και) από εδώ.. εγώ πιστεύεις ότι χρειάζομαι sub ;;;
Μόνο μη ρωτήσεις εμένα, γιατί τότε... τά'πιασες τα λεφτά σου!
Σου έχω πεί, πως το πρώτο μου ηχείο πρίν 45 χρόνια, ήταν τρίδρομο με 10ιντσο.
Πες μου βρε αγόρι, μά την αντίληψή μου, τι ΚΑΚΟ θα σου κάνει το sub της ΑTC αν το κοτσάρεις επάνω;Μα για να σε ρωτήσω θα πρέπει να το έχεις ακούσει... και συ ακόμα δεν....
Αν μου αντιστρέψεις την ερώτηση για το δικό σου σύστημα το οποίο το έχω ακούσει, θα σου πω ΌΧΙ, ΔΕΝ χρειάζεσαι sub, εκτός και αν τα θέλει ο κ...ς σου....![]()
Εσένα σε περιμένω, μόλις έρθει το τεστ, που είναι καθ'οδόν, αλλά και νωρίτερα άμα γουστάρεις!Σε ρώτησα για το Μιχάλη,γιατί αν θυμάσαι καλά σου είχα πει ότι τα δικα σου ΑTC είχαν καλύτερο μπάσο από τα δικά του σε συγκεκριμένες παραγωγές.
Ίσως να παίζει ρόλο ο χώρος,που ο δικός σου είναι λίγο μικρότερος
Άρα μπορούμε να πούμε ότι του Μιχάλη χρειάζεται σε σχέση με τα δικά σου,ενώ πρακτικά ΔΕΝ χρειάζεται.
Αυτά όμως είναι αυτά που ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ εμείς και όχι τι θα έπαιζε καλύτερα ΑΝ υπήρχε στο χώρο σαμπ.
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κυνηγάμε την ουρά μας αιωνίως και αεναως και θα χάναμε ένα κάρο λεφτά για να διαπιστώσουμε ΑΝ θα παίξει καλύτερα κάτι στο σύστημα μας.
Και αν ΔΕΝ παίξει??
Δυόμιση χιλιάρικα στο βροντο??.
Στο σπίτι σου δεν νομίζω ότι χρειάζεται σαμπ.
Και αυτό που έχω και όπως σου είπα στο χαρίζω,σε πιο πολλούς μπελάδες θα σε βάλει παρά όφελος θα δεις.
Μια χαρά χαμηλό έχει το σύστημα σου.
Αν τώρα θέλει ο Κουν. να δει τι ψάρια πιάνει το σαμπ στο χώρο του ,ανταλλάσσω το δικό μου ,με ένα μπουκάλι ρακί από την καλή που έχει
Τζορτζ,ελα να το πάρεις![]()
Πες μου βρε αγόρι, μά την αντίληψή μου, τι ΚΑΚΟ θα σου κάνει το sub της ΑTC αν το κοτσάρεις επάνω;
Εντάξει τότε
Ας πάμε παρακάτω.
Με την επιλογή κάποιου ηχείου όπως τα παραπάνω, απο έναν απαιτητικό ακροατή, προοριζόμενα για κατάλληλο χώρο, πόσες πιθανότητες θα έδινες στο να ψάξει ο κάτοχός τους subwoofer ως συμπλήρωμα;
Πάντως, και η κιθάρα, και το ακορντεόν και προφανώς η ντραμς έχουν να πάρουν απο sub woofer.προσωπικως, μου αρεσει ο ηχος του φυσικου οργανου, οπως αυτος ακουγεται, σε φυσικη ακροαση ανευ μικροφωνων κ ενισχυτικων--ακουστικη κιθαρα, βιολι, λαουτο, ντεφι, φλογερα, ακορντεον, ντραμς, κλπ κλπ....κ επομενως το 'μπασο' κ το sub, μου ειναι πρακτικως αδιαφορα..πειτε με περιεργο αλλα αυτο ευχαριστει τον εγκεφαλο μου
Θένκς!Λίγες αν δεν έχει ακούσει και περισσότερες αν έχει ακούσει.
Αν δεν υπήρχε η κυρα Φρόσω; (είχε εξαλειφθεί ο παράγοντας αυτός)Θα στείλω αδιάβαστη την κυρά Φρόσω από κάτω και δεν το θέλω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.