Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Το κυρίως σύστημα:Γειά σου συνοδοιπόρε και καλή σου χρονιά. Εάν μου επιτρέπεις ποια είναι τα βασικά σου ηχεία στα οποία προσθέτεις σαμπ;
Prism Sound Orpheus
Focal Solo 6 Be x 2
Focal Sub6 Be
Καλή Χρονιά!
Το κυρίως σύστημα:Γειά σου συνοδοιπόρε και καλή σου χρονιά. Εάν μου επιτρέπεις ποια είναι τα βασικά σου ηχεία στα οποία προσθέτεις σαμπ;
Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία,έχεις χάσει την φόρμα σουΠω πω ρε φιλε πώς γλυτωσες απο τετοιο κακο;
Ο καλος θεουλης σε φυλαξε και δεν πηρες το σουιτς!
Αμα βαλεις το σαμπ θα διωχνει και τον θορυβο απο το δικτυο σου, μ' ενα σμπαρο δυο τρυγονια!
Λογικο με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία,έχεις χάσει την φόρμα σου![]()
Οταν ήμουν μικρός είχα τα harman kardon sound sticks το 1 στο pc μου . Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να άλλαζε θέση στο sub και να το ρυθμίζω γιατί η σκηνή τραβούσε προς το sub. Ποτε δεν βρήκα σωστή θέση . Η δε θα είχα μπάσο και θα χαμήλωνα το gain πολύ ή θα εντόπιζα το sub ( αυτά στη φωτογραφία είναι η έκδοση 5)
Ναι οκ αλλά τότε τι το έβγαλαν έτσι για να με παιδεύουν ;! Δεν έψαξα specs για το τι παίζαν οι δορυφόροι και τι το sub πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και ούτε τα έχω
Καλή ωρα εγώ. Κατέληξα με δύο dynaudio 18s θυσιάζοντας spl και τελευταία οκτάβα αλλα εν γνώση μου. Πριν απο αυτά είχα ενα τέρας της monoprice, 12αρι με πολύ καλό εφέ στις ταινίες, αλλά ήταν ένα... τωρα έχω πολύ μικρότερο footprint, πολύ καλή σπιρτάδα στη μουσική, επαρκές wow effect στις ταινίες, πιο ήσυχους γείτονες λόγω έλλειψης κραδασμών και ως προς το spl, ε, σε οικοδομή ειμαι οπότε... Αν και, tbh, το μεγαλύτερο headroom απο τα subs επιτρέπει και την πιο εύκολη τοποθέτηση τους στο χωρο αφου επιτρέπει στο dsp περισσότερες διορθώσεις.Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει τόσα χρόνια επαγγελματικά, είναι να εξηγώ πως πρέπει να κρίνεται ένα σύστημα στην απόδοσή του σε σχέση με το χωροταξικό του αποτύπωμα.
Το βρίσκω αδιανόητο να μην γίνεται κατανοητό αυτό, μόνο σε αυτή τη χώρα... .
Ρε συ καλε φίλε,Λογικο με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
Συνοδοιπορούμε και υπάρχουμε παρότι βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούς που λέει και το λαϊκό άσμα. Εάν έχεις πετύχει με τις επιλογές σου το πραγματικό ζητούμενο στη μουσική αναπαραγωγή όπως το αναφέρεις στο #141 το οποίο φυσικά είναι η ισορροπία όλα τ' άλλα είναι λόγια και μόνο λόγια...
Ακυρωνεις τον εαυτο σου.Ρε συ καλε φίλε,
Αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα είναι αυτά που γράφει ο καθένας για να τα γράψει και ειδικά για μένα ,ξέρεις ότι η πλειοψηφία τους κλείνουν
προς την πλευρά του χαβαλε.
Δηλαδή έπρεπε να εξηγήσω δημόσια ,ότι προτίμησα 300 λίτρα πετρέλαιο παραπάνω για να είμαι άνετος τον χειμώνα,από το να ακούσω να ανοίγει η σκηνή στο Spotify??
Ε λοιπόν αυτό έκανα.
Νομίζω ότι σε κάλυψαν τα παραπάνω.
Και ερωτω τώρα εγώ...για να μην είναι mismatch το σύστημα..... τι ηχεία left right θα χρειαστούμε εδώ σ ενα υποθετικο τέτοιο σενάριο....???![]()
Καταρχας το σουιτς δεν θα στοιχισει 300 αλλα 200.Τελευταία δημόσια δήλωση
Γνωριζόμαστε δεκαετία plus και πίνουμε καφέδες και κρασιά μαζί....άρα τα υπόλοιπα ιδιωτικά.
Έχω γράψει επανειλημμένα ότι σας παρακολουθώ αλλά δεν σας ακολουθώ.
Σαμπ και dsp υπάρχουν ήδη αρα έξοδα.. μηδέν
Έξοδα για καλώδια βαριά βαριά 25 ευρώ και το μπιρμπιλονι της TPlink (που θα το χρειαστώ στην Κρήτη για reapeter) άλλα 35 ..... σύνολο 60 ολοκερα ευρώ.
Ε..μέχρι εκεί, φτάνει η τσέπη μου.
Άλλο λοιπόν εξήντα άλλο κανά 300αρι που θα σας πάει το switch.
Στην κουνελοτρυπα είχα πέσει οταν ήμανα νέος...τέρμα αυτά.
Να σου θυμίσω ότι βαδίζω ολοταχώς προς την 7η δεκαετία της ζωής μου και είμαι στο άθλημα από τα 25 μου
Αρκετά χρόνια για να βάλω μυαλό και ξοδεύω τα χρήματα μου πλέον σε πιο ουσιαστικές δραστηριότητες για μένα .
Α ...και την επόμενη φορά που θα βγούμε θα κεράσω εγώ τις μπύρες.
Κοίτα μην αρχίσεις τίποτα χαρωπά του στυλ """μην ξοδεύεις για μπύρες,κρατά τα να πάρεις τον Mark Levinson,που ζαχαρωνεις από μικρός"""![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.