Σε μία παρουσίαση για sub αξίας 100k σε σύστημα του μισού εκατομμυρίου δεν γίνονται λάθος ρυθμίσεις.
Μη λέμε τώρα βλακείες
Μη λέμε τώρα βλακείες
Δεν ξέρω τι και ποιός, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσει κανείς αρνητικά ή θετικά.Μάλλον αυτός που φτιάχνει τα REL δεν ξέρει και έβαλε ένα line array με 6 REL χωρίς DSP, χωρίς να τα ρυθμίσει σωστά... άσε, πρωτάρης!![]()
Για δώσε τότε ρε Μάικ μια εξήγηση,αφού ήσουν (προφανώς) παρών.Σε μία παρουσίαση για sub αξίας 100k σε σύστημα του μισού εκατομμυρίου δεν γίνονται λάθος ρυθμίσεις.
Μη λέμε τώρα βλακείες
Είναι και αυτή μια άλλη (τρίτη) εξήγηση !Μια άλλη εξήγηση μπορεί να είναι, πως το "λιοντάρι" δεν υπήρξε ποτέ.
Γιατί αυτό που έχει συνηθίσει ο Βλαδίμηρος ως το δικό του "σωστό", δεν είναι κατ ανάγκη αυτό που θεωρείς εσύ ή εγώ.
Καταθέτει μια προσωπική του άποψη.
Θα μπορούσες, αν ήσουν παρών, να είχες μια εντελώς διαφορετική.
Ετσι πάνε αυτά.
Κανένα από τα δύο συστήματα δεν χρησιμοποίησε DSP. Αλλά όπως προείπα, το ένα από τα δύο συστήματα είχε περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις του και ήταν σχεδιασμένο έτσι ώστε η μετάβαση από τους δορυφόρους (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον όρο δορυφόρο για τέτοιο μέγεθος ηχείου) προς το sub να γίνεται στα 85Hz. Το ηχείο μέσω του crossover του ρολλάρει εκεί επίτηδες. Έτσι είναι σχεδιασμένο.
κλικ.
Για να καταλαβω......................
Αφου δεν εγινε χρηση dsp, (για το συστημα με τα MBL μιλαω) μπορω να μαθω με ποιον προενισχυτη, επαιζε το συστημα?
Tα 6 REL τι σημα επαιρναν? Hi-Level ή Low Level?
Για δώσε τότε ρε Μάικ μια εξήγηση,αφού ήσουν (προφανώς) παρών.
Τόσο καλά και ακριβά συστήματα και βγάζανε τέτοιες παραμορφώσεις και μάπα ήχο.
Με μισές κουβέντες δεν βγάζεις συμπεράσματα και λες και βλακείες σαν συνέπεια αυτών.
Ποια 6 REL; Το σύστημα της MBL έχει 3 διπλά δωδεκάιντσα ενεργά subwoofer ανά κανάλι. Σύνολο 12 subwoofer.
Τα παιδιά μιλάνε για την παρουσίαση των REL που μπήκαν σε line array πριν από κανένα εξάμηνο. Όχι των MBL που έγινε τώρα.
Α, οκ τωρα καταλαβα.
Τα MBL ειναι ενα 4δρομο ηχειο, με ξεχωριστο bass module , ή σαμπ....... αν θελετε.
Για το στησιμο.............ξερω οτι οσο μεγαλυτερο ειναι το ηχειο τοσο δυσκολοτερο στο στησιμο του
Τα μικρα ηχεια βασης σχεδον οπου και να τα βαλεις θα παιξουν.
Και το αναφέρω και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί ενώ ήταν και στις δύο παρουσιάσεις (εγώ δεν ήμουν στη μία) εν τούτοις μπαίνουν στο νήμα και συνεχίζουν να γράφουν και να παίρνουν θέση επιχειρηματολογώντας μόνο υπέρ της μιας πλευράς.
Μιχάλη με ένα rel t7x στη γωνία με high level ρυθμισμένο στο...ρελαντί θα ξεχάσεις ότι ήξερες.
Τι ακριβώς σας κάνει να πιστεύετε ότι τα βγάζουμε από το κεφάλι μας και δεν έχουμε αγοράσει ποτέ sub;
Το sub του @Δημήτρης Δημητρακούδης παίζει να είναι πιο μεγάλο από το τραπέζι του.
Ποιός είναι ο σωστός κριτής; ο κυρ Δημήτρης από την Νέα Ιωνία, ή ο εν λόγω sub/speaker designer ? Γιατί έχει δίκιο ο κυρ Δημήτρης ότι δεν ακουγόταν σωστά και όχι ο engineer που έφτιαξε το ηχείο και τα subs ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.