Subwoofer ή όχι ;; Ιδού η απορία !

Κ όμως ανέφερες ότι το ΥΥ είναι ισάξιο με καλώδιο των 600 και μου έφερες παράδειγμα τον Παναγιώτη που το άκουσε στο σύστημα του..
Δεν ξέρω τι εννοείς μικρή ή μεγάλη διαφορά σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, αλλά ο τελικός σου ακούει αρκετά στα καλώδια ρεύματος και αυτό φάνηκε όταν δοκιμάσαμε αυτά που έφερα...
Επισης δεν έχω αναφέρει καπου ότι με τα τυπικά μαύρα καλώδια καταρρέει το σύμπαν, θα το πω όμως τώρα, ναι, καταρρέουν όλα με τα μαύρα, χαντακωνονται εντελώς τα μηχανάκια με τέτοιου είδους καλώδια..
Δηλαδή εγώ που παίζω με μαύρα καλώδια all over το έχω χαντακώσει το σύστημα!
Και παίζει ΜΑΓΙΚΑ! Φαντάσου να βάλω τίποτα καλό!
χαχααχαχχααχ
(αναμένετε πρήξιμο περι καλωδίων, θα ζητήσω συμβουλές συντόμως)

• Like
Reactions: Θρησκος
χαχααχαχχααχ
(αναμένετε πρήξιμο περι καλωδίων, θα ζητήσω συμβουλές συντόμως)
Γνωστος ο οποίος πήρε το επιμαχο REL έχει αλλάξει 3 καλώδια ρεύματος.Με το μαύρο,μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.

Γνωστος ο οποίος πήρε το επιμαχο REL έχει αλλάξει 3 καλώδια ρεύματος.Με το μαύρο,μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.
Φαντάσου τι έχει να γίνει!
3 καλώδια ρεύματος? δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Ποιο rel είναι το επίμαχο?
Τι είναι το υπόλοιπο σύστημα?

Πολύ λογικό.
Εδώ έκαναν τη βλακεία να αγοράσουν Naim.
Ποιος ο λόγος να σταματήσουν σε αυτή;

Εγω τα Naim τα προτιμώ χωρίς καλώδια ρεύματος.
Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός Naim και ATC έχει κάνει ανθρώπους να παρατήσουν το χόμπυ.

• Like
Reactions: Tzimisce
Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός Naim και ATC έχει κάνει ανθρώπους να παρατήσουν το χόμπυ.

Έχουν περάσει από τα ATC μου δεκάδες ενισχυτές, από 100€ (tripath) έως και 15.000€ (Burmester).
Τρεις δεν έπαιξαν καλά.
Η 300B του Βασίλη του Τούνα, ένας θηριώδης Hypex και ένας μεγάλος Naim.

Φαντάσου τι έχει να γίνει!
3 καλώδια ρεύματος? δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Ποιο rel είναι το επίμαχο?
Τι είναι το υπόλοιπο σύστημα?
Sub REL T7/x.Ηχεια Usher Dancer Mini-X Diamond.Καλωδια ρεύματος Neotech(10 awg),Furutech,Atlas(12awg).Έχει παραγγείλει αναβαθμισμένο καλώδιο Speakon στην Αγγλία.Οταν θα το παραλάβει θα τον επισκεφθω.
Δεν έχει Streamer.Ακουει βινύλιο και cd.

Last edited:
100+ σελίδες διαφωνιών και δεν έχω δει ούτε ένα post να αναφέρεται σε ένα από τα σημαντικα κριτήρια: ένταση.

Ότι και να λέτε η ένταση είναι που ξεβρακώνει τα πάντα. Και η ένταση είναι αυτή που επιβάλλει βαρβάτα ηχεία σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.
Δυστυχώς στα σπίτια τα βαρβάτα ηχεία είναι κατά 99% για μούρη.

Αλήθεια για τι εντάσεις μιλάμε γενικότερα;
Στα 80-85db στην συντριπτική πλειοψηφία παιζουν μέλι γάλα. Στα 110-120db ποιος τολμάει; Σε πολλά ηχεία θα εκτοξεύονται οι κόνοι και τα tweeters μαζί.

• Like
Reactions: Tzimisce and platon
100+ σελίδες διαφωνιών και δεν έχω δει ούτε ένα post να αναφέρεται σε ένα από τα σημαντικα κριτήρια: ένταση.

Ότι και να λέτε η ένταση είναι που ξεβρακώνει τα πάντα. Και η ένταση είναι αυτή που επιβάλλει βαρβάτα ηχεία σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Στα 80-85db στην συντριπτική πλειοψηφία παιζουν μέλι γάλα. Στα 110-120db ποιος τολμάει; Σε πολλά ηχεία θα εκτοξεύονται οι κόνοι και τα tweeters μαζί.
Γεια σου Τάσο.
Συμφωνώ ότι σε υψηλές εντάσεις τα περισσότερα συστήματα κλάνουν μέντες αλλά εδώ μιλάμε για συστήματα σε μέσους χώρους 20-40 τετραγωνικών, συνήθως σε πολυκατοικίες με όλους τους περιορισμούς που έχει αυτή η συνθήκη.
Εγώ που δεν έχω τέτοια θέματα σε χώρο περίπου 60-70 μέτρων παίζω χορταστικά σε κορυφές 100db στα 3 μέτρα που ακούω, δε θέλω παραπάνω.
Σε μια πολυκατοικία μια μέση ένταση των 90db με σωστό κάτω φάσμα νομίζω ότι είναι κάτι το εφικτό και δεν απαιτεί "υπερμηχανήματα" για να ακουσεις όμορφα και ωραία.

Sub REL T7/x.Ηχεια Usher Dancer Mini-X Diamond.Καλωδια ρεύματος Neotech(10 awg),Furutech,Atlas(12awg).Έχει παραγγείλει αναβαθμισμένο καλώδιο Speakon στην Αγγλία.Οταν θα το παραλάβει θα τον επισκεφθω.
Δεν έχει Streamer.Ακουει βινύλιο και cd.
Ωραίο ηχείο αν και μικρό. Χρειάζεται να πάει σχετικά ψηλά η αποκοπή για να δέσει καλά. Ξέρεις τι ρυθμίσεις έχει κάνει?
Εσύ πως το ακους αυτό το σύστημα?

Ωραίο ηχείο αν και μικρό. Χρειάζεται να πάει σχετικά ψηλά η αποκοπή για να δέσει καλά. Ξέρεις τι ρυθμίσεις έχει κάνει?
Εσύ πως το ακους αυτό το σύστημα?
Δεν έχω πάει ν' ακούσω.Οταν έλθει το Speakon και οταν καταλήξει στο καλώδιο ρεύματος.Η ρύθμιση έγινε από τον ίδιο σύμφωνα με τις οδηγίες γνωστού καταστηματάρχη.

100+ σελίδες διαφωνιών και δεν έχω δει ούτε ένα post να αναφέρεται σε ένα από τα σημαντικά κριτήρια: ένταση.

Ότι και να λέτε η ένταση είναι που ξεβρακώνει τα πάντα. Και η ένταση είναι αυτή που επιβάλλει βαρβάτα ηχεία σε επαγγελματικές εταιρείες.

Στα 80-85db στη συντριπτική πλειοψηφία παίζουν μέλι γάλα. Στα 110-120db ποιος τολμάει; Σε πολλά ηχεία θα εκτοξεύονται οι κόνοι και τα tweeter μαζί.
Ποιο ηχείο Hifi-Hiend με ευαισθησία 84-88db μπορεί να παίξει 110-120db..😁;

χαχααχαχχααχ
(αναμένετε πρήξιμο περί καλωδίων, θα ζητήσω συμβουλές συντόμως)
Με τα ΥΥ που παίζουν τα παιδιά μια χαρά θα είσαι..
(Απλά πέταξε τα μαύρα και άσε τα μαγικά ακούσματα)..😁😁😁

Ποιο ηχείο Hifi-Hiend με ευαισθησία 84-88db μπορεί να παίξει 110-120db..😁;
Χωρίς πλάκα, αυτό δεν είναι ευαισθησία, αλλά αναισθησία. Ούτε για αστείο δεν θα έπαιρνα τέτοια ηχεία για να ζητάνε μετά έναν υποσταθμό της ΔΕΗ σε ρεύματα και ανάλογους ενισχυτές για να παίξουν αξιοπρεπώς.

Χωρίς πλάκα, αυτό δεν είναι ευαισθησία, αλλά αναισθησία. Ούτε για αστείο δεν θα έπαιρνα τέτοια ηχεία για να ζητήσει μετά έναν υποσταθμό της ΔΕΗ σε ρεύματα και ανάλογους ενισχυτές για να παίξουν αξιοπρεπώς.
Και όμως, τα περισσότερα ηχεία ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ευαισθησίας..
Ειδικά αυτά που έχουν μικρά Wooferακια..😁