SUN AUDIO SV2A3 - GIANT TERMINATOR!?!

Status
Not open for further replies.
91 peak σε απόσταση ακρόασης και με υποφερτή παραμόρφωση. Δεν είναι κακό για κάποιον που του αρέσει να ακούει χαμηλά.
Βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο για αυτά τα ηχεία! Κάτι κορνάτο ή full range στα 95 db τουλάχιστον είναι ότι πρέπει.

Γιώργο μου βλέπω είδες το φως το αληθινό και ακούς τώρα από λάμπες; -bye-

Με απλα μαθηματικα θα ελεγα για 89db ευαισθησια 95 db τοπ σε ενταση ακροασης.

Ακριβώς. Και αυτό αν είναι σωστά μετρημένη η ευαισθησία των Kharma, δηλαδή σε όλο το φάσμα αναπαραγωγής, και όχι π.χ. στο 1KHz.

Βρε παιδια τωρα μολις μπηκα στο site του ολλανδου που εχει παραθεσει ο Μιχαλης Σπερτος..

3120 ευρω τον εχει τον ενισχυτη!! Και 1900 αμονταριστο σε κιτ.

Επισης διευκρινιζει οτι τα υλικα του κιτ ειναι σαφως χειροτερα απο εκεινα του ετοιμου ενισχυτη που χρησιμοποιω εγω για demo..

Μη κοιτας τι γραφεi στο site ο Ολλανδος.
Στην πραγματικοτητα μπορει να κανει καλυτερες τιμες και μαλιστα σε επαγγελματιες.
Ξεχασμενο στοκ ειπες ?
Στην καλυτερη περιπτωση εχει κανα δυο μηνες λιστα αναμονης, εκτος και αν πετυχεις την στιγμη που μολις εχει παραλαβει.
Οι τιμη σου δεν ειναι καθολου ασχημη.
Το να διαθετεις στοκ και demo κομματι κοστιζει οπως και να το κανουμε. Εαν υπαρχει καποιο Upgrade στα δικα σου δεν εχεις παρα να το αναφερεις συγκεκριμενα.
Για την αποκλειστικη αντιπροσωπευση την σημερον ημερα μαλλον θα αστειευσαι, την στιγμη που ο καθενας ψωνιζει απο οπου βρει καλυτερα.
Το ενισχυτακι ειναι πολυ καλο για συγκεκριμενο κοινο.
Ομως, οσο πιο φωναχτερο το Ηχειο τοσο το καλυτερο.
Το ακουσα και εγω με 89dB Ηχειο, αλλα ειχα απο διπλα και κατι δικα μου Ενισχυτικα, και ... καταλαβαινεις.

Αυτα ... ελπιζω να μη γινει -κακο- σηριαλ.

Last edited:
Είπαμε στον Γιώργο να γράψει δυό πράγματα για την νέα εταιρεία που αντιπροσωπεύει και το συγκεκριμένο μηχάνημα.Ολοι οι αντιπρόσωποι έχουν το ίδιο δικαίωμα.Το έκανε- άν και το παρατράβηξε κάνοντας την σύντομη παρουσίαση...δοξολογία ενα πράγμα.:flipout:

Απο εκεί και πέρα,το κάθε μέλος-πολύ περισσότερο άν το έχει ακούσει-γράφει την γνώμη του κι έχει απόλυτο δικαίωμα σ' αυτή,χωρίς παρεμβολές κι αντεκλήσεις....

Μη κοιτας τι γραφεi στο site ο Ολλανδος.
Στην πραγματικοτητα μπορει να κανει καλυτερες τιμες και μαλιστα σε επαγγελματιες.
Ξεχασμενο στοκ ειπες ?
Στην καλυτερη περιπτωση εχει κανα δυο μηνες λιστα αναμονης, εκτος και αν πετυχεις την στιγμη που μολις εχει παραλαβει.
Οι τιμη σου δεν ειναι καθολου ασχημη.
Το να διαθετεις στοκ και demo κομματι κοστιζει οπως και να το κανουμε. Εαν υπαρχει καποιο Upgrade στα δικα σου δεν εχεις παρα να το αναφερεις συγκεκριμενα.
Για την αποκλειστικη αντιπροσωπευση την σημερον ημερα μαλλον θα αστειευσαι, την στιγμη που ο καθενας ψωνιζει απο οπου βρει καλυτερα.
Το ενισχυτακι ειναι πολυ καλο για συγκεκριμενο κοινο.
Ομως, οσο πιο φωναχτερο το Ηχειο τοσο το καλυτερο.
Το ακουσα και εγω με 89dB Ηχειο, αλλα ειχα απο διπλα και κατι δικα μου Ενισχυτικα, και ... καταλαβαινεις.

Αυτα ... ελπιζω να μη γινει -κακο- σηριαλ.

Δεν αστειευομαι καθολου κ.Σπερτο.

Ηδη υπηρξε συνεννοηση με τους Ιαπωνες και....καταλαβαινετε οτι θα υπαρξουν οι αντιστοιχες συνεπειες σε οποιον Ευρωπαιο (Ολλανδο η Ιταλο κτλ) θελησει να παραβιασει τον δικο μας χωρο αντιπροσωπευσης.

Δεν θα ειχε κανενα νοημα να φερω την εταιρια για να εχω ανταγωνισμο ακομα και απο το εξωτερικο..

Το οτι το ετοιμο μηχ/κι ειναι καλυτερο σε υλικα (πυκνωτες) το αναφερει και ο Ολλανδος στο site του, δεν το λεω μονο εγω.

Τωρα οσον αφορα τα φωναχτερα ηχεια, σε γκαζια ναι οντως μπορει να ειναι καλυτερα, σε.....μαγεια ομως?
Απλα καμια σχεση με τον συνδιασμο με το Kharma..

Επαναλαμβανω επισης οτι η εταιρια προς θεου δεν εξαντλειται σε αυτο το μοντελλο! Αν τα 3,5 watt της οδηγουν ετσι, δηλαδη τα 8 watt του στερεοφωνικου τελικου με τις 300Β ΠΩΣ θα οδηγουν???

Δεν αστειευομαι καθολου κ.Σπερτο.

Ηδη υπηρξε συνεννοηση με τους Ιαπωνες και....καταλαβαινετε οτι θα υπαρξουν οι αντιστοιχες συνεπειες σε οποιον Ευρωπαιο (Ολλανδο η Ιταλο κτλ) θελησει να παραβιασει τον δικο μας χωρο αντιπροσωπευσης.

Δεν θα ειχε κανενα νοημα να φερω την εταιρια για να εχω ανταγωνισμο ακομα και απο το εξωτερικο..

Το οτι το ετοιμο μηχ/κι ειναι καλυτερο σε υλικα (πυκνωτες) το αναφερει και ο Ολλανδος στο site του, δεν το λεω μονο εγω.

Τωρα οσον αφορα τα φωναχτερα ηχεια, σε γκαζια ναι οντως μπορει να ειναι καλυτερα, σε.....μαγεια ομως?
Απλα καμια σχεση με τον συνδιασμο με το Kharma..

Επαναλαμβανω επισης οτι η εταιρια προς θεου δεν εξαντλειται σε αυτο το μοντελλο! Αν τα 3,5 watt της οδηγουν ετσι, δηλαδη τα 8 watt του στερεοφωνικου τελικου με τις 300Β ΠΩΣ θα οδηγουν???

Με τα Kharma θα εχουν σταθμες 98db...

Κύριε Θεοφιλάκο προφανώς εννοείτε ότι αυτός ο ενισχυτής με τα Kharma 3,2 μπορεί να αποδώσει απαραμόρφωτα σε εντάσεις, χρησιμοποιώντας απόλυτα νούμερα, ως 96db - 97db. Γιατί πέραν αυτού αν τα ηχεία είναι όντως 89db και τα Watt του ενισχυτή 2 Χ 3,5W δεν δύναται να ανέβουν υψηλότερα.

Αν λοιπόν κάποιος θέλει να 'φθάνει' σε εντάσεις άνω των 100db δεν θα χρειαστεί αντίστοιχα κάποιο καλό ηχείο άνω των 95db?

Κυριε Παπαγεωργιου δεν εχετε αδικο..

Αν και νομιζω οτι οποιος ενδιαφερεται να αγορασει ενα τετοιον ενισχυτη γνωριζει εκ των προτερων οτι δεν θα "του τα χωσει" με μεγαλα φορτωμενα συμφωνικα, heavy metal κτλ.

Ο ιδιος ο ενισχυτης θα σου πει (ευγενικα) οχι.

Το μονο που εχω να πω εγω ειναι οτι και με το Kharma αλλα ακομα περισσοτερο με το πολυ πιο δυσκολο Acoustic Zen Adagio, ο ενισχυτης "επιασε" εντασεις, κατω απο τις οποιες επρεπε να μιλησουμε μεγαλοφωνα με τους συνακροατες μου για να συνεννοηθουμε..

Το πιο σημαντικο δεν ειναι οι εντασεις που δυναται να αποδωσει ομως, αλλα το ποσο πληρης ειναι ηχητικα σε αυτες τις εντασεις σε ολο το φασμα των συχνοτητων..

Σας πληροφορω λοιπον οτι απο τον ενισχυτη αυτο δεν λειπει τιποτα ηχητικα οταν παιζει εντος οριων.

Ειναι ταχυτατος, διαφανος, αναλυτικοτατος, με τεραστια στερεοφωνικη εικονα και το κυριοτερο απο ολα γεμιζει το ηχειο εχοντας γεματη ρυθμικη βαση και απιστευτο κυριολεκτικα χαμηλο για την ισχυ του.

Θα ήθελα πολύ να τον κουμπώσω στα ATC που ξέρω και πως παίζουν...
Αν και φοβάμαι ότι θα τον καταπιούν πριν καταφέρουμε να ακούσουμε το οτιδήποτε...

Τουλάχιστον μία 300Β που δοκιμάσαμε τη φτύσανε στον καναπέ και ακόμη δεν έχει συνέρθει... :flipout:

Αλλα ας τα αφησουμε αυτα.

Βεβαιως και οσοι θελουν να ακουσουν τον ενισχυτη ειναι ευσπροδεκτοι και καλοδεχουμενοι.

Ο ενισχυτης βρισκεται σε μονιμη επιδειξη στο showroom μας.

Αυτα.

Θα περάσω να τον ...ξανακούσω με ηχείο 89-90 db μπας και πάρω απο Οκτώβρη το πηρούνι μου και έρθω και τον τσιμπήσω :)

Παιδιά πραγματικά, μου έχει μείνει το feel από το 2003 που τον άκουσα home. Είναι κάτι το οποίο ωφείλει κάποιος να το ακούσει και πιθανότατα να ασχοληθεί σε βάθος με το ματσάρισμά του.

Διοργάνωσε ένα general audition του SV κάποιο Σάββατο πρώι...!

εσύ παιδί μου με τους διαόλους που έμπλεξες ,,, δεν έχει ενισχυτές η αγορά για σένα:grinning-smiley-043:flipout::flipout:

Προς θεού κύριοι, "διαολιζόμαστε" γιατί έχουμε ή μας αρέσουν ηχεία που αρνούνται να παίξουν με 3,5 βαττ?
Φαντάζεστε να διαλέγουμε ηχεία με αυτό τον γνώμονα? Αλοίμονο!.

Προς θεού κύριοι, "διαολιζόμαστε" γιατί έχουμε ή μας αρέσουν ηχεία που αρνούνται να παίξουν με 3,5 βαττ?

Μην του δίνετε σημασία...
Εγκάθετος του μονόδρομου είναι...
Έβαλα τον ενισχυτή του στα ATC να του δείξω πως παίζει πραγματικά η 300Β και από τότε δε με χωνεύει... Για ούζο πάω και μου σερβίρει ψωμί με ελιές... :flipout:

Παιδιά γνωρίζετε ότι τελευταία είναι της μόδας, ΙΔΙΩΤΕΣ που είναι οι.... ίδιοι από μέσα από εταιρίες βγάζουν κατόπιν συννενοήσης ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ στο e-bay ως μεταχειρισμένο, το χτυπάς, το παίρνεις και αν μάθει κανείς τίποτα πάρτε με τηλέφωνο. Αυτό είναι λίγο-πολύ κακή μάστιγα για τις εταιρίες, διότι ο αντιπρόσωπος που διαφημίζει και πιθανών ξοδεύει και ωφείλει να ξοδέψει και σε διαφήμιση για το προϊόν , πρέπει να κάνει και τον πράκτωρ αγοράς γειτoνικών και μή χωρών , ανιχνεύοντας δηλ. ποιός Ευρωπαίος ή Τούρκος ή Κύπριος ή δεν ξέρω αλήτης-retailer ή αντιπρόσωπος (δυσκολότερα) κάνει σκόντο 10-15 τις εκατό και...βγάλε στην τιμή μεθοδεύοντας πολιτική αρπαχτής μέσω e-bay, audiomarkt ακόμη και audiogon για 230V αλλά και άλλων υπό-δικτυακών μέσων πώλησης δήθεν μεταχειρισμένων.
Φυσικά , το τελικό κόστος πρέπει να είναι ανάλογο με αυτό που δικαιολογεί και ταυτίζεται με την τιμή εισαγωγής του προϊόντος από τρίτες χώρες συν το ΦΠΑ δυστυχώς , αυτό δηλαδή που ταυτίζεται με το ποσό που θα έδεινε κάποιος για factory-direct αγορά με όλα τα έξτρα των φόρων plus ΦΠΑ... μια από τα ίδια αλλά πρέπει να τα αναφέρουμε....Ε...εαν υπερβαίνει αυτού τότε τα πράγματα μπερδεύονται.Μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοω τίποτα, αντιθέτως, η τιμή του Music Lover είναι σε λογικά πλαίσια και σαφέστατα θα αγόραζα το έτοιμο από Ελλάδα εαν και εφόσον περιέχει και ελαφρώς καλύτερα parts όσον αφορά καλώδια, rca και ίσως και την πινελιά του τεχνικού σχιστομάτη. Ο 'από μηχανής θεός' βοηθός...

Last edited:
Κυριε Παπαγεωργιου δεν εχετε αδικο..

Αν και νομιζω οτι οποιος ενδιαφερεται να αγορασει ενα τετοιον ενισχυτη γνωριζει εκ των προτερων οτι δεν θα "του τα χωσει" με μεγαλα φορτωμενα συμφωνικα, heavy metal κτλ.

Ο ιδιος ο ενισχυτης θα σου πει (ευγενικα) οχι.

Το μονο που εχω να πω εγω ειναι οτι και με το Kharma αλλα ακομα περισσοτερο με το πολυ πιο δυσκολο Acoustic Zen Adagio, ο ενισχυτης "επιασε" εντασεις, κατω απο τις οποιες επρεπε να μιλησουμε μεγαλοφωνα με τους συνακροατες μου για να συνεννοηθουμε..

Ναι δεν διαφωνώ ότι κάποιος πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος για να προχωρήσει σε μια τέτοια αγορά.

Απλά επειδή έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία όπως θα γνωρίζετε στις λυχνίες, πιστεύω ότι η μαγεία παραμένει και σε μια καλή υλοποίηση ηχείου 95db ή 100db.

Όπως π.χ. με τα Zu Definition MK2, τα Usher D2, τα Avantgarde Trio ή τα Tannoy Westminster Royal S.E. κ.α.π.

Αυτές είναι απλά κάποιες αναφορές σε ηχεία που έχει τύχει να ακούσω με πολύ μικρούς λαμπάτους Single Ended και Push Pull.

Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί κάποιος να ζήσει μαγικές στιγμές με μια καλή τριοδική υλοποίηση με λυχνίες Α3. Απλά πρέπει να τη 'βοηθήσουμε' και εμείς όσο μπορούμε.

Και επειδή ακριβώς αναφέρετε ότι είναι ένας εξαιρετικός ενισχυτής με 'γεμάτο' και 'πλούσιο' ήχο, δεν θα ήταν ακόμη καλύτερα να μπορούσε κάποιος να τον ακούσει σε Live στάθμες?

Μην του δίνετε σημασία...
Εγκάθετος του μονόδρομου είναι...
Έβαλα τον ενισχυτή του στα ATC να του δείξω πως παίζει πραγματικά η 300Β και από τότε δε με χωνεύει... Για ούζο πάω και μου σερβίρει ψωμί με ελιές... :flipout:

Δηλαδη Μιχαλη, αν θελουμε να δουμε πως "παιζουν πραγματικα" οι ενισχυτες μας, θα πρεπει να τους βαλουμε στα ηχεια σου ?

Βρε συ, θα μας μοιραζεις και πιστοποιηση :flipout:?

Status
Not open for further replies.