Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

Απάντηση: Re: Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

αλήθεια σε πόση απόσταση φωτίζει ένας τέτοιος φακός; Και είναι κατευθυντικός ή έχει ευρεία διασπορά;

Τα (3) κατοπτράκια που έχει είναι "ρηχά" οπότε μάλλον διασπορά (flood) έχει περισσότερο...
Φυσικά, σε αποστάσεις 100μ ας πούμε κάνει "τοιχο" φωτεινό!
 
αλήθεια σε πόση απόσταση φωτίζει ένας τέτοιος φακός; Και είναι κατευθυντικός ή έχει ευρεία διασπορά;

Αυτος ο φακος ειναι ξεκαθαρα flood η ευρειας διασπορας οπως σωστα λες.
Αν τα λουμενς ειναι περιπου οσα αναγραφει, η εστω 15% λιγοτερα, τοτε πιστευω οτι η αποσταση που μπορει να φωτισει καλα ειναι ανετα 100+ μετρα, τα οποια ειναι υπεραρκετα για οποιαδηποτε γενικη χρηση.

Περιμενω ενα παρομοιο -budget- φακο σε λιγες μερες και θα πειραματιστω για να εχω ακριβη προσωπικη αποψη την οποια και θα αναφερω εδω στο νημα.
 
Καιρό γλυκοκοίταζα ενα δυνατό φακό για ειδική χρήση, πλέον και με τέτοια τιμή δεν αντιστάθηκα οπότε ο Sky Ray King 3* Cree XM-L U2 έρχεται!
του πηρα και στοιχεία UltraFire 18650 3.7V 3000mAh, ελπίζω να δέσουν σωστά.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.


BTW κωδικός LAUNCH δούλεψε κανονικά στο FASTTECH
 
γιατι? εχω ενα ζευγαρι 14500 trustfire και παιζουν 2-3 χρονια τωρα απροβλημάτιστα. Δες τις εχω ζορίσει βέβαια αλλα μια χαρά ως τώρα.


EDIT: ακυρωσα τα στοιχεία. ακουω προτάσεις λοιπόν (σε καλη τιμή πάντα) :)
 
Last edited:
γιατι? εχω ενα ζευγαρι 14500 trustfire και παιζουν 2-3 χρονια τωρα απροβλημάτιστα. Δες τις εχω ζορίσει βέβαια αλλα μια χαρά ως τώρα.

Oi 14500 ειναι δυσκολότερο να "αντιγραφούν"
Η Ultrafire με τις 3000/3600/4000 mAh ειναι περίπτωση!!!
 
παιδια αν δειτε τα τεστ του HKj θα δειτε οτι αυτες που πανε καλα στα φορτια ειναι οσες εχουν μεσα Σανυο 2600. Απολυτως λογικο γιαιτ οσοσ ανεβαινει η χωρητικοτητα σε μια χημεια μπαταριας η αντοχη στα φορτια πεφτει.
ΑΝ χωρανε οι XTAR 2600 ειναι μαματη επιλογη γιατι ερχονται σχεδον στην μιση τιμη των 3400.
 
οχι..αν δεις στα συγκριτικα δεν ειναι τοσο καλες.. Μονο αν εχουν μεσα στοιχεια Σανυο. το λενε οταν εχουν.
 
Θα ελεγα να αποφυγεις τον darth, αφενος γιατι δεν εχει κανενα review και βασικοτερα διοτι δεν ξερω ποσο καλος/αξιοπιστος μπορει να ειναι ο δακτυλιος. Περαν απο το γεγονος οτι ΔΕΝ ειναι βολικος για χρηση με το ενα χερι.
Δεν ειναι και αδιαβροχος οπως οι αλλοι δυο, αν λεει κατι αυτο.

Απο τους υπολοιπους δυο, θα προτιμουσα τον RUSTU ως ισχυτερο και διαφορετικοτερο ολων. Και να μην πιανει τα 4000 λουμενς, με 5 χμ λ Τ6 λεντακια, τι στο καλο, τα 2500λ τα εχει στο χερι. Μεγαλη φωτεινοτητα ουτως η αλλως.
Εχει πολυ ομορφο στυλ και το χερουλι βγαινει αν δεν σε βολευει.

Τον FandyFire UV-S5 τον περιμενω απο μερα σε μερα. Αν θες να περιμενεις, θα εχω αποψη απο πρωτο χερι.
 
για κοπια του rustu λενε τα χειροτερα κατω απο 1000lum στο blf:BXVZCBXZ6: (μου κανει εντυπωση...)
για τον darth υπαρχουν 2 review στο blfπου λενε τα καλυτερα!!!!και ενα στο cpf που λεει καλα πραγματα!
ο fandy ειναι σταθερη αξια σιγουρα lum απλα με χαλαει οτι δεν θα ειναι πολυ χρηστικος....το να τον κανω να αναβει στα 1800um για κανα 5 λεπτο και μετα να ζεματαει KAI να μην εχει και μεσαια σκαλα....ειναι μονο για SHOW OFF...:afro:
 
κοπια ποιανου φακου?

Βγαζει και η fandyfire παρομοιο (ολοιδιο θα ελεγα) οπου τα reviews μου φαινονται μια χαρα.
http://dx.com/p/fandyfire-5-x-cree-...28?rt=1&p=2&m=3&r=2&k=1&t=1&s=169850&u=146528

Για το πενταλεπτο και το ζεματισμα, επετρεψε μου να αμφιβαλλω μετα το τεστ που εκανα εχτες με τον επισης budget fandyfire Rook που με εντυπωσιασε πραγματικα!

Αναφορικα με τις αποψεις των διαφορων, εκτος αν προκειται για γνώστες, απλα τις ακουω. Και φυσικα δεν πιστευω οτι καποιοι θεωρουν οτι ενας φακος -ακριβουτσικος-με 5 χμ λ λεντς πιανει κατω απο 1000λ τη στιγμη που το DX τον αναφερει σαν 4000.
 
Last edited:
Ναι αλλα αλλο 650lum και αλλο 1800....αλλη ζεστη η μια και αλλη η αλλη .....
 
Ετσι ειναι, αλλα δεν εχουν το ιδιο μεγεθος κεφαλης οι φακοι που λεμε αρα ουτε την ιδια ικανοτητα απαγωγης θερμοτητος. O μεγαλος εχει 50%+ μεγαλυτερη διαμετρο.