Super-Φακοι led, 2000+ lumens!!

Και εγω ηταν να παρω εναν BLACKSHADOW TERMINATOR....μετα εγειρα προς TN30 (και ενω εχω ηδη δυο ΤΚ70) αλλα εκανα το κλικ τελικα στoν ΤΜ26 βγηκε 202 ευρω απο την προσφορα του illuminationsupply..... σημερα τον ταχυδρομησανε με USPS Intl First Class. Ελπιζω να μην κολλησει στο τελωνειο!!!

Πηρες οτι πιο εντυπωσιακο και νεωτερο κυκλοφορει στα μεγαλα κυβικα!!

Αντε καλως να σου ερθει να μας πεις και δυο λογια εντυπωσεων.

ce6at o Nitecore είναι όντως φοβερός και ήθελα να τον πάρω αλλά μιας κι έχω κι άλλες αγορές να κάνω είπα να μην το παρατραβήξω αλλά δεν λέω μεγάλα λόγια. Πάντως ότι θα βάλω και φακούς στο κεφάλι μου (ε στο ντουλάπι μου) δεν το περίμενα λες και δεν μου έφθαναν το Home Cinema, το ενυδρείο και διάφορα άλλα.

Βρε διάβασε το νήμα, μόνο κατασκευή budget δεν είναι ο συγκεκριμένος κι έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής μέσα κι έξω. Αυτός είναι και λόγος που τον πήρα.

Ααα... δεν καταλαβα οτι τον αγορασεις ηδη, νομιζα οτι εψαχνες ακομα!! Καλοριζικος τοτε!!!

Ελπιζω να ανταποκρινεται στο review που οντως ειναι πολυ καλο για το φακο. Ειναι και αυτος πολυ εντυπωσιακος και ιδιαιτερος φακος.

Περιμενω εντυπωσεις απο σενα, γιατι απο το διαδικτυο εχω χορτασει παπαριες. Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του λεει, και παιζουν και συμφεροντα επιπλεον..

Αρα ο,τι κρινεται απο μας τους ιδιους εδω, ειναι πολυ πιο αξιοπιστο απ'οτι ακουμε στο BLF klp.

Ο φακός θα έρθε σχετικά σύντομα, οι μπαταρίες από Fastech δεν ξέρω πότε θα έρθουν κι έχω μόνο 2 18650 AW IMR 2000 εδώ που ίσως δουλεψουν για δοκιμή μέχρι να έρθουν οι 4 Panasonic.
Πάντως ο Nitecore δεν ήξερα ότι έβγαινε μονο 202 Ευρώ νόμιζα ότι είχε $400. Καλύτερα γιατί θα τον είχα πάρει! LoL!

Δες τι "κοκκινησα στο ποστ μου".

Άρα δεν σου φτάνει αυτό! Θες κι άλλα features. Fair enough. Όπως είπα όμως σκοπεύω να πάρω και τον Tk75 που είναι διαφορέτικός κι αυτό από κάποιον που έχει και τους δυο.

Georgesod:

Για πλάκα, και για τον κήπο ή για πλάκα. Βασικά για πλάκα.χαχαχα. Ε να μην έχω ένα φωτεινό φακό? Πάντως δεν φταίω εγώ! Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει και κολάω, ένα φακό πήρα (Ultrafire C8) με $13 και ξαφνικά κόλλησα. Φταίει αυτός ο καταραμένος ο iCharger που πήρα κι έμπλεξα με τις 18650 για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Πηρες οτι πιο εντυπωσιακο και νεωτερο κυκλοφορει στα μεγαλα κυβικα!!

Αντε καλως να σου ερθει να μας πεις και δυο λογια εντυπωσεων.[/QUOTE

Ευχαριστω Χιωτη, μολις ερθει θα σας πω. Θελω πολυ να τον συγκρινω με τον ΤΚ70!!!

Ο φακός είναι είδη Ελλάδα που μου έκανε εντύπωση αλλά τον έστειλαν μέσω ΕΛΤΑ Courier οπότε εξηγείται. Δηλαδή αύριο ή μεθαύριο τον έχω. Οι μπαταρίες τώρα......καλά κρασιά.

Αν δουλεύει με τις 2Χ 18650 AW IMR 2000mah που έχω για δοκιμή θα μπορέσω να τον δω αν όχι με βλέπω να τσιμπάω από εδώ καμία ακόμα γιατί θα σκάσω!

Νομιζω οτι ο καλυτερος all around super φακος σημερα, με εξαιρετικο throw και μεγαλο flood, ειναι ο Fenix TK75 των 2600 λουμενς που παρεμπιπτοντως τα κραταει για 20 ολοκληρα λεπτα (και οχι μονο για λιγα, οπως οι υπολοιποi).
Μεγαλο αβανταζ ειναι οτι δουλευει και με 2χ18650 στην αναγκη καθως οτι μπορεις να του προσθεσεις το εξτρα battery holder το οποιο του διπλασιαζει την διαρκεια. To turbo mode παει στις 3 ωρες και το high (1100lumens) στις 8!!

Νομιζω οτι η ποιοτητα και η αξιοπιστια Fenix θεωρειται δεδομενη.

Fenix-TK75-Flashlight-Batteries.jpg

Είναι ο επόμενος φακός μου μαζί με εξτρα battery holders. Αύριο παραλαμβάνω τον Blackshadow Terminator κι επειδή οι μπαταριες (4Χ Panasonic 18650 3400mah) από Fasttech θα αργήσουν πήρα άλλες δυο AWIMR 2000mah που ήθελα ούτως ή άλλως οπότε θα παίξει για την ώρα με 4 τέτοιες. Περιμένω είδη και parallel charging boards γιατί φτιάχνω κουτιά φόρτισης για 4αδες 18650 με balancing όπότε θα μπορώ να φορτίζω έως και 20 Χ 18650 συγχρόνως. Όταν θα έρθει η ώρα του TK75 θα του έχω τις υποδομές έτοιμες...χαχα.

θα θελα να ακουσω κ να δω τις εντυπωσεις σου! θα περιμενω! συγκρινε τους κ με τον Skyray King που εχουμε, να εχουμε ετσι μια αναλογια!

Mου ερχεται ενας ΤΚ75 απο DinoDirect σε καμμια δεκαρια μερες και θα τον τσεκαρω οχι μονο με τον SRK και Fandyfire αλλα και με τον Thrunite TN30 των 3000 λουμενς.
Βεβαιως και με τους Thrunite ΤΝ31 & Catapult αναφορικα με το throw, που θα εχει και πιο ενδιαφερον.

Τον έχω και τον χρησιμοποιώ απο 6-12-2012 (Fenix TK75) με τις AmpMax 3,7V 3400mah panasonic inside.
Είναι όντως πανέμορφος, μικρός, αξιόπιστος και πολύ δυνατός φακός. ΟΜΩΣ...δεν δουλεύει με CR123A και για μένα αυτό είναι μειονέκτημα. Επίσης όσο αφορά το turbo mode, προσωπικά είναι απογοητευτικά τα 20 λεπτά λειτουργίας. Με το που πέσουν οι μπαταρίες, το turbo κρατάει μόλις 2-3 δευτερόλεπτα και αμέσως πηγαίνει στα 1100 lumen και έπειτα στα 400 και πάει λέγοντας.
Δεν κατάλαβα γιατί οι φακοί πρέπει να διαβάζουν χρόνο ή τάση και όχι θερμοκρασία??? Να συγκρίνω με τον Olight SR50 ο οποίος θα καταναλώσει τις μπαταρίες μέχρι τέλους, δουλεύοντας κανονικά τα mode που διαθέτει, απλά με χαμηλότερη ένταση φωτός φυσικά.
Με συγχωρείται που είμαι καυστικός και αυτό δεν σημαίνει πως ο TK75 δεν είναι ένας απ' τους καλύτερους φακούς που έχω, αλλά οι νυχτερινές μου εξορμήσεις διαρκούν σχεδόν ολόκληρη τη νύχτα και αυτό με κάνει να χρησιμοποιώ σαν κύριο φακό κάποιον άλλο, όχι πάντως τον εν λόγω.

Σταυρο, αν κραταει 1ωρα και 15 λεπτα στο τουρμπο με φρεσκιες βεβαια μπαταριες (συμπεριλαμβανομενου του 20λεπτου, πριν πεσει σκαλα οπως γραφουν τα specs), τοτε εγω θα ειμουν πολυ ευχαριστημενος.
Και αν με το εξτρα battery holder, πιανει στην high σκαλα τις 8 ωρες, δεν το συζηταμε!!

Ουτως η αλλως αυτα τα νουμερα διαρκειας διαφημιζει η εταιρεια (oπως και οτι δεν παιζουν οι RC123A), και νομιζω οτι ειδικα με τις Panasonic 3400, θα τα ξεπερνα κιολας.

Νομιζω οτι εχεις υποτιμησει το φακουδακι :)

To tk75 ειναι πλέον μια αρκετά ώριμη πλέον σχεδίαση της εταιρείας . Προσωπικά πιστεύω πως αγγίζει το τέλειο, δεδομένου πως προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό και ανάγκες! Θα συμφωνούσα για τις cr123 αλλά το κόστος πάει πολύ ψηλά στη χρήση τους, στο φακό ίσως να πρόσθετα και πίσω ένα ατσάλινο δαχτυλίδι, μπροστά έχει , ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν είναι ατσάλι!

Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις απ' τους κατόχους και χειριστές φακών, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά χαρακτηριστικά τους, έτσι όπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας μας.
Οι απαιτητικοί πελάτες και οι ακόμα πιο απαιτητικές επιδόσεις, κάνουν τις εταιρείες να τελειοποιούν τα προιόντα τους και η "τελειοποίηση" ευτυχώς έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.
Χιώτη, Εργοτέλη να ξέρετε πως είμαι ευτυχής που είμαι μέλος αυτής της κατηγορίας του forum και μπορούμε με κάθε σεβασμό και αγάπη να λέμε τη γνώμη μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο όρος τελειοποίηση είναι υπερβολικός, το σωστότερο είναι να πω ότι βρίσκω το τκ75 πιο ολοκληρωμένη συνολικά σχεδίαση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, για τα δικά μου γούστα φυσικά. Πιστεύω ωστόσο πως προσπαθεί η φενιξ να καλύψει όσο το δυνατό μεγαλύτερη γκάμα πελατών. Βλέπω πως με το ΤΚ75 πέτυχε να χωρέσει σε μικρό πακέτο, πολλά λούμεν, πολλά λουξ, καλό κύκλωμα+κουμπιά+επίπεδα, και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή,οπότε για μένα είναι ιδανικός συνδυασμός!
Πάντως, επειδή καταλαβαίνω ίσως πως η γνώμη μου και μερικών άλλων φίλων εδώ μέσα μετράει πολύ σα πολύψαγμένοι στο χώρο, αυτό που θα ζητούσα από το καθένα νέο μέλος εδώ είναι να προσέχει τι αγοράζει ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του,να μην εμπιστεύεται το καθενα μας τυφλά στο τι πρ τίνουμεκαι είμαστε εδώ να αναλύσουμε όλες τις απόψεις για τα αγαπημένα μας παιχνίδια!!!