supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Copy paste απο αλλον αλλα συμφωνω απολυτα
Ευχαριστουμε Στεργιε που τρεχεις για εμας
Προτιμω μαυρα
Τα χρημματα εχεις προβλημα εαν τα βαλω αυριο;
Κάποιος μας καταράστηκε.
Βλέπω ότι από 4-4 η διαθεσιμότητα πήγε 30-4!!!
Παρακαλώ όσοι δεν κάνατε κατάθεση να μη το κάνετε μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε.
Σε πρώτη φάση θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω αν όντως ισχύει το 30.04.
Αν δε βγει άκρη θα ψάξουμε από άλλο μαγαζί (το κόβω λίγο δύσκολο να πάρουμε την ίδια τιμή).
Αν επιβεβαιωθεί ότι πάμε για τέλη του μήνα θα θέλω να ξέρω ποιος διατίθεται να περιμένει και ποιος όχι, έτσι ώστε να κάνω τις επιστροφές των χρημάτων στα παιδιά που ήδη έκαναν κατάθεση.
Καλημέρα στους φίλους αγωνιστές της μαζικής αυτής αγοράς!
Μου φαίνεται απίστευτο το ότι δεν έχω νέα από τον thomann, παλιότερα μέχρι και τηλέφωνο με πήρε Έλληνας που δούλευε εκεί. Μάλλον τους έπιασε κρίση και τον διώξανε.
Προτείνω να προχωρήσουμε με τις καταθέσεις για να καταχωρήσω την παραγγελία (για τα μαύρα που είναι πιο κοντά στις ημερομηνίες) και να περιμένουμε...
Φοβάμαι ότι γίνεται ντόρος με αυτά τα ακουστικά και αν δε τα "κλείσουμε" από τώρα μόλις έρθουν στις 15 του μηνού θα μείνουμε με τις...καταθέσεις στο χέρι.
Και εκτός από αυτά είναι και οι φίλοι που ζήτησαν έξτρα τζιβιτζιλίκια, μην έχουμε κανα πρόβλημα και απο εκεί...
Οπότε περιμένω τους φίλους που δεν κατέθεσαν το ποσό να το κάνουν, να κάνω την τελευταία λίστα με τα προϊόντα ακριβώς για τον καθένα και να προχωρήσουμε.
Στεργιε αν δεν προλαβω σημερα θα καταθεσω μεχρι αυριο το αργοτεροτερο στον λογαριασμο σου.
Προτεινω να δωσεις μια καταληκτική ημερομηνια για τις καταθεσεις...
Καλημερα Στεργιο,ειμαι και εγω μεσα για την αγορα.
Ειμαι Γιαννενα και εχω paypal.Τι πρεπει να κανω?
Ευχαριστω!
Έχεις απόλυτο δίκιο, οπότε ας ορίσουμε καταληκτική ημερομηνία την αυριανή Πέμπτη 3-4 μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι που είναι ανοιχτές οι τράπεζες.
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου Στεργιο,αυριο καταθετω 28 ευρω σε μια απο τις δυο τραπεζες που γραφεις και δηλωνω και το username μου σαν ονομα αποστολεα.Μετα στα Γιαννενα θα ερθουν με πληρωμη παραληπτη μεσω ΕΛΤΑ?
πες ποτε θα ρίξεις παραγγελιά μπας και χώσω τίποτα μέσα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.