Superlux HD 681 evo Power Buy II

Στέργιε διακρίνω μεγάλες αρετές management.
Τόσο που με βάζεις σε σκέψεις για συμμετοχή...

Copy paste απο αλλον αλλα συμφωνω απολυτα
Ευχαριστουμε Στεργιε που τρεχεις για εμας

Προτιμω μαυρα
Τα χρημματα εχεις προβλημα εαν τα βαλω αυριο;

Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Copy paste απο αλλον αλλα συμφωνω απολυτα
Ευχαριστουμε Στεργιε που τρεχεις για εμας

Προτιμω μαυρα
Τα χρημματα εχεις προβλημα εαν τα βαλω αυριο;

Παιδιά εντάξει, δε κάνω και τίποτα ιδιαίτερο!

Προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε την παραγγελία πριν τις 15.04 (αν καταλήξουμε σε μαύρα που μάλλον προς τα εκεί παει το πράγμα).

Εντωμεταξύ αυτοί δεν απάντησαν ακόμη κάτι που είναι απορίας άξιο!

Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Ουτε εγω εχω βαλει τα χρηματα !!!

Κάποιος μας καταράστηκε.

Βλέπω ότι από 4-4 η διαθεσιμότητα πήγε 30-4!!!

Παρακαλώ όσοι δεν κάνατε κατάθεση να μη το κάνετε μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε.

Σε πρώτη φάση θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω αν όντως ισχύει το 30.04.

Αν δε βγει άκρη θα ψάξουμε από άλλο μαγαζί (το κόβω λίγο δύσκολο να πάρουμε την ίδια τιμή).

Αν επιβεβαιωθεί ότι πάμε για τέλη του μήνα θα θέλω να ξέρω ποιος διατίθεται να περιμένει και ποιος όχι, έτσι ώστε να κάνω τις επιστροφές των χρημάτων στα παιδιά που ήδη έκαναν κατάθεση.

Περιμενω να δουμε

(απαντω στο #102 του gech παραπανω)

δεν εχω βαλει και εγω χρηματα ,περιμενω ,τα προτιμω λευκα αλλα δεν με πειραζει και μαυρα !

Τουλάχιστον δεν θα είναι πράσινα...

Περιμένω κι εγώ να δοθεί το τελικό σύνθημα για την κατάθεση.

Καλημέρα στους φίλους αγωνιστές της μαζικής αυτής αγοράς!

Μου φαίνεται απίστευτο το ότι δεν έχω νέα από τον thomann, παλιότερα μέχρι και τηλέφωνο με πήρε Έλληνας που δούλευε εκεί. Μάλλον τους έπιασε κρίση και τον διώξανε.

Προτείνω να προχωρήσουμε με τις καταθέσεις για να καταχωρήσω την παραγγελία (για τα μαύρα που είναι πιο κοντά στις ημερομηνίες) και να περιμένουμε...

Φοβάμαι ότι γίνεται ντόρος με αυτά τα ακουστικά και αν δε τα "κλείσουμε" από τώρα μόλις έρθουν στις 15 του μηνού θα μείνουμε με τις...καταθέσεις στο χέρι.

Και εκτός από αυτά είναι και οι φίλοι που ζήτησαν έξτρα τζιβιτζιλίκια, μην έχουμε κανα πρόβλημα και απο εκεί...

Οπότε περιμένω τους φίλους που δεν κατέθεσαν το ποσό να το κάνουν, να κάνω την τελευταία λίστα με τα προϊόντα ακριβώς για τον καθένα και να προχωρήσουμε.

Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Καλημέρα στους φίλους αγωνιστές της μαζικής αυτής αγοράς!

Μου φαίνεται απίστευτο το ότι δεν έχω νέα από τον thomann, παλιότερα μέχρι και τηλέφωνο με πήρε Έλληνας που δούλευε εκεί. Μάλλον τους έπιασε κρίση και τον διώξανε.

Προτείνω να προχωρήσουμε με τις καταθέσεις για να καταχωρήσω την παραγγελία (για τα μαύρα που είναι πιο κοντά στις ημερομηνίες) και να περιμένουμε...

Φοβάμαι ότι γίνεται ντόρος με αυτά τα ακουστικά και αν δε τα "κλείσουμε" από τώρα μόλις έρθουν στις 15 του μηνού θα μείνουμε με τις...καταθέσεις στο χέρι.

Και εκτός από αυτά είναι και οι φίλοι που ζήτησαν έξτρα τζιβιτζιλίκια, μην έχουμε κανα πρόβλημα και απο εκεί...

Οπότε περιμένω τους φίλους που δεν κατέθεσαν το ποσό να το κάνουν, να κάνω την τελευταία λίστα με τα προϊόντα ακριβώς για τον καθένα και να προχωρήσουμε.

Καλημερα Στεργιο,ειμαι και εγω μεσα για την αγορα.
Ειμαι Γιαννενα και εχω paypal.Τι πρεπει να κανω?
Ευχαριστω!

Στεργιε αν δεν προλαβω σημερα θα καταθεσω μεχρι αυριο το αργοτεροτερο στον λογαριασμο σου.

Προτεινω να δωσεις μια καταληκτική ημερομηνια για τις καταθεσεις...

Παίδες, συμβουλεύω να προχωρήσετε και να τοποθετήσετε την παραγγελία ... όπως είπε ο Στέργιος, είναι πιθανότατο ότι με το που θα κάνει παραλαβή ο Τόμαν, να ξανα-εξαφανισθούν αυθημερόν ... από πέρυσι που μαζί με τον Dalanik και τον Skakinen πήραμε τα πρώτα 3 ζευγάρια, τα ακουστικά ουδέποτε είναι σε συνεχές απόθεμα ... έρχονται, εξαφανίζονται, πάλι στο περίμενε, κ.ο.κ. ... η τιμή του Τόμαν είναι σούπερ, θυμάμαι όταν είχα ανακινήσει το θέμα, σε κάτι άμαζον και λοιπούς, είχε από 45 ευρώ και πάνω .. τώρα δεν ξέρω πια τι γίνεται, αλλά ο Τόμαν γενικώς είναι οικονομικός ...

Last edited:

Στεργιε αν δεν προλαβω σημερα θα καταθεσω μεχρι αυριο το αργοτεροτερο στον λογαριασμο σου.

Προτεινω να δωσεις μια καταληκτική ημερομηνια για τις καταθεσεις...

Έχεις απόλυτο δίκιο, οπότε ας ορίσουμε καταληκτική ημερομηνία την αυριανή Πέμπτη 3-4 μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι που είναι ανοιχτές οι τράπεζες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Καλημερα Στεργιο,ειμαι και εγω μεσα για την αγορα.
Ειμαι Γιαννενα και εχω paypal.Τι πρεπει να κανω?
Ευχαριστω!

φίλε marmaga δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω μέσω paypal γιατί θα μου κρατήσουν ποσοστό για τη μεταφορά (γιατί θα φαίνομαι πωλητής ενώ φυσικά δεν είμαι) αλλά και για τη μεταφορά από το paypal σε λογαριασμό μου) τι νομίζατε ότι είναι το paypal, φιλανθρωπικό ίδρυμα? χεχεχε

μόνο με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας πειραιώς ή alpha που αναγράφονται εδώ (είναι το eshop του καταστήματός μου):

http://www.packit.gr/gr/descriptions.asp?mode=1

πες ποτε θα ρίξεις παραγγελιά μπας και χώσω τίποτα μέσα...

Re: Απάντηση: Re: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Έχεις απόλυτο δίκιο, οπότε ας ορίσουμε καταληκτική ημερομηνία την αυριανή Πέμπτη 3-4 μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι που είναι ανοιχτές οι τράπεζες.

Πολυ καλα.

Φτιαξε και μια updated λιστα να ξερουμε που βρισκομαστε.

Αυριο το πρωι θα καταθεσω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου Στεργιο,αυριο καταθετω 28 ευρω σε μια απο τις δυο τραπεζες που γραφεις και δηλωνω και το username μου σαν ονομα αποστολεα.Μετα στα Γιαννενα θα ερθουν με πληρωμη παραληπτη μεσω ΕΛΤΑ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Superlux HD 681 evo Power Buy II

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου Στεργιο,αυριο καταθετω 28 ευρω σε μια απο τις δυο τραπεζες που γραφεις και δηλωνω και το username μου σαν ονομα αποστολεα.Μετα στα Γιαννενα θα ερθουν με πληρωμη παραληπτη μεσω ΕΛΤΑ?

Φίλε μου θα δουμε ποιος είναι ο πιο οικονομικος τροπος για να ερθουν τα ακουστικα στα γιαννενα!

Στεργιε κατεθεσα
(στην alpha), με αιτιολογία: Ntinos P για superlux

Ευχαριστω προκαταβολικώς !