Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Den to polukatalava auto...
Ntropis pragmata gia ena proedro... Na eirvneuetai tous koinous thnitous...

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Και θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις Greeklish Κύριε από τις Βρυξέλλες!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Και θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις Greeklish Κύριε από τις Βρυξέλλες!!!

OK Παμε παλι λοιπον...

Δεν το πολυκαταλαβα αυτο...
Ντροπης πραγματα για ενα προεδρο...να ειρωνευεται τους κοινους θνητους...

Και οχι σε μονοτονικο αλλα σε ατονικο...-bye-

Αυτό ξέρετε ποιός το έχει φτιάξει?

40121637.jpg

Αποφάσισα να κάνω ένα χαζούλι τέστ , έβαλα γιά πηγή ένα απο τα καλήτερα laptop που θά μπορούσαμε να το κατατάξουμε με αναγωγή σέ HI-END (1920. 1200 ανάλυση hd.sound card klp klp computero νεοτερισμούς ) καί το πάντρεψα μέ ενα puss-pullατο el-84 ,τεχνολογία 1950 κατουσίαν , και το έβαλα να μουρμουράει mp3 τεχνολογία 2000 , .ΤΑ αποτελέσματα απο ενθαρρυντικά μέχρι
και αρκετά καλά (εχω την εντύπωση οτι players μέχρι 700 eyro τα πατούσε παιζοντας mp3!!!!!! , η διάφορα σε wave ηταν ακόμα μεγαλύτερη ) .Νομίζω πλέον οτι οι αλγόριθμοι ήρθαν να συμμετάσχουν γερά στο παιχνίδι, .Αυτό που μάρεσε όμως ειναι οτι ακούγοντας απο δίαφορα software players , ήταν διαφορές
όπως σάν αλαζες desktop players , μεχρι και προσομοίωση λυχνίας εκανε κάποιο
απαυτά ,
TI ΛΕΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ????? :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

ΑΜΑΝ με το ΜΡ3

:smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

Re: Απάντηση: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

ΑΜΑΝ με το ΜΡ3

:smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:
και dvdaudio άκουσα και πειραματικα upsample μεχρι τους 300κηζ εκεί να δείς πλάκα!!! to mp3 ειναι το δόλωμα !!!! :operator: :grinning-smiley-043

...όπως ακριβώς το είπες..."player-κάδρο"...όπως είναι και οι Plasma και οι LCD...-bye-

Απάντηση: MicroSeiki ...

Δεν βλέπω ενδιαφέρον για συνέχεια από τους ψηφιακούς... Σας τάλεγα εγώ αλλά δεν με πιστεύατε.

Και άλλο ένα πλεονέκτημα του ψηφιακού μέσου που δεν αναφέρθηκε μέχρι τώρα είναι το εξής: Ο 3χρονος γυιός μου έχει μάθει να βάζει τα CDs στο player.
Aν τον άφηνα να βάζει και τους δίσκους στο πικάπ... Μάλλον δεν θα είχα ούτε πικάπ ούτε δίσκους πλέον... :antlers:

Πρόεδρε δεν καταλαβαίνω σε τι είδους σύγκλιση αναφέρονται αυτά που προτείνεις. Μάλλον αποπροσανατολιστικά λειτουργούν (σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα) , σε ένα άλλο πιθανόν να έχουν για κάποιους ενδιαφέρον αλλά εδω.........

Πρόεδρε δεν καταλαβαίνω σε τι είδους σύγκλιση αναφέρονται αυτά που προτείνεις. Μάλλον αποπροσανατολιστικά λειτουργούν (σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα) , σε ένα άλλο πιθανόν να έχουν για κάποιους ενδιαφέρον αλλά εδω.........

Πίστεψέ με, έχει ΠΟΛΥ ενδιαφέρον για ΟΛΟΥΣ μας.

Ο στόχος μου είναι να ενημερώσω ότι η τεχνολογία κατασκευής των αναλογικών συστημάτων έχει φτάσει σε πολύ ηψηλά επίπεδα, ακόμα και σε custom η DIY παραγωγή, με αποτέλεσμα ο αναπαραγόμενος ήχος από αυτά να έχει ξεφύγει τελείως!!!

Ο στόχος μου είναι να ενημερώσω ότι η τεχνολογία κατασκευής των αναλογικών συστημάτων έχει φτάσει σε πολύ ηψηλά επίπεδα, ακόμα και σε custom η DIY παραγωγή, με αποτέλεσμα ο αναπαραγόμενος ήχος από αυτά να έχει ξεφύγει τελείως!!!

?????

Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Εδώ ο πρόεδρος εχει κάποια δίκια , εάν δεν ηπηρχαν ψηφιακά βηματίκα σερβομοτέρ να δίνουν κίνιση ακρίβείας PLL (γιατί ετσι δούλέυουν τα σύνχρονα
μοτέρ ) με μηδένικό σχεδόν θόρυβο ισως τα πλατώ να μην είχανε και μεγάλη τύχη σε βάθος χρόνου , και δεν είναι μόνο τά μοτέρ , είναι πολλά άλλα μοντέρνα τεχνολογικά τερτίπια που βοηθησαν τεχνολογία του 1930 να ζεί ακόμα , αλλα ο πρόεδρος δεν αναφέρθηκε πολυ σε αυτό , αρκέστηκε μονο στις φωτό

το θέμα είναι γιατί να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους κατασκεβές αφου ενα απλό
cdp εχει με την μία, καλητερα audio χαρακτη:guitarist: :guitarist: :coool: ριστικά!

Re: Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Εδώ ο πρόεδρος εχει κάποια δίκια , εάν δεν ηπηρχαν ψηφιακά βηματίκα σερβομοτέρ να δίνουν κίνιση ακρίβείας PLL (γιατί ετσι δούλέυουν τα σύνχρονα
μοτέρ ) με μηδένικό σχεδόν θόρυβο ισως τα πλατώ να μην είχανε και μεγάλη τύχη σε βάθος χρόνου , και δεν είναι μόνο τά μοτέρ , είναι πολλά άλλα μοντέρνα τεχνολογικά τερτίπια που βοηθησαν τεχνολογία του 1930 να ζεί ακόμα , αλλα ο πρόεδρος δεν αναφέρθηκε πολυ σε αυτό , αρκέστηκε μονο στις φωτό
Όπως επανειλημμένα έχω πει το πικάπ μπορεί να κουβαλάει τεχνολογία του 1930 αλλά εξελίσσεται συνεχώς μέχρι και σήμερα...Αντίθετα το ψηφιακό red book (cd) θεσπίστηκε το 1980 τότε που η τεχνολογία των ψηφιακών μέσων ήταν ανύπαρκτη και οι υπολογιστές ήταν σε εμβρυακό επίπεδο και μέχρι σήμερα το φορμά του παραμένει ΤΟ ΙΔΙΟ (44,100 ΗΖ / 16 ΒΙΤ / 20ΗΖ - 20ΚΗΖ ΑΠΟΚΡΙΣΗ).Ας σημειώσουμε ότι μια μέτρια κεφαλή έχει απόκριση 10ΗΖ - 45ΚΗΖ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

το θέμα είναι γιατί να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους κατασκεβές αφου ενα απλό
cdp εχει με την μία, καλητερα audio χαρακτη:guitarist: :guitarist: :coool: ριστικά!
Αναρωτιέμαι αν έχεις ακούσει ποτέ κάποιο καλό πικάπ...Άν ναι πες μας ποιο καθώς και με ποιο cd player το σύγκρινες...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Αναρωτιέμαι αν έχεις ακούσει ποτέ κάποιο καλό πικάπ...Άν ναι πες μας ποιο καθώς και με ποιο cd player το σύγκρινες...

hehehehehehehehe δεν έχει νόημα αδελφέ μου αυτό , απο dual 504 kai lin sondek μεχρι μεχρι , ta καλήτερα προ dat εχω ακόυσει δεν εχει νόημα αστο !
εχω ακούσει πολλα απο καλήτερα και τα χείροτερα καί απο τίς δυο πλευρές
απροβλημάτιστα και ξεκουραστα μουσικα ακουσματα ερχονται μονο από digital μηχανάκια πλέον !!! (το video το εχει λυσει αυτο το θέμα σto audio απομένούν λιγοι hard guys )
PS. ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ !

Last edited:
Status
Not open for further replies.