Υπενθυμίζω λίγο το άνοιγμα αυτού του thread:
Σε οποιοδήποτε άλλο forum της Υδρογείου αν άνοιγε τέτοιο θέμα, αυτόματα θα μεταφερόταν από τους διαχειριστές στην κατηγορία PC...
Εδώ βέβαια (στην "εκλεκτική και ιδιόρυθμη" High End κατηγορία σας) όχι μόνον αυτό δεν έγινε αλλά υπήρξαν και υπονοούμενα ότι εγώ προσπαθούσα να αποπροσανατολίσω το θέμα βάζοντας αναλογικά συστήματα (οποία αμαρτία!!! έξω από δω τα αναλογικά κατά τον κομπλεξικό κο Κόγια η εποχή τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί!!!)
Δείτε μόνον εδώ http://aca.gr/event06-11.htm στο περασμένο High End Show πόσα αναλογικά έλαβαν μέρος (με τον αριθμό τους να αυξάνει, χρόνο με τον χρόνο...)
Μην νομίζετε λοιπόν ότι υπάρχει πλέον διάθεση (και από μένα και από άλλους...) να συνεχίζουμε εδώ...
ΥΓ: Κε Κόγια, για την λέξη "κομπλεξικό" περιμένω μήνυση όπως αλλού έχετε υπονοήσει για το άτομό μου...
TO σύστημα που τσέκαρα δεν ήτανε ένα απλο pcaki με δυο μεγαφωνάκια ,
πάντρεψα ενα πανακριβο λάπτοπ με ενα καλο συνδιασμό ενισχιτου λυχνίας και ηχείων αρκετα ακριβών (για τα μέτρα μου πάντα, ) προσπαθώντας να βγάλω κάποια σημπεράσματα , και εδώ δεν μιλάμε για περίπτωση bs 29eyrv , ολο το σετακι που είναι στις photo κοστιζει γύρω στα 7χιλιαρικα και ετσι το αντιμετώπισα!!!! σαν σύστημα που να μπορουσε να σταθει μονο του και να στοιχιζει τόσο ,εξου και η μετριοπαθέστατη κριτική μου , τωρα εαν πρέπει να παει στη κατηγορία με τα πισια! ειναι αλλο θέμα !!!!
KAI ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !