σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ποιο μαυρο βρε παιδια?
Δεν ξερω αν ειδα αντιπροσωπευτικο crt, αλλα αυτος που ειδα ειχε μαυρο μονο σε καρτελα με ολη την οθονη μαυρο.
Αλλιως μολις εμφανιζοταν λιγο φως στην οθονη, το μαυρο γινοταν χειροτερο απο παλαιο lcd απο το blooming.......
Ασε που για να καταφερεις να δεις το οποιο λετε μαυρο, επρεπε να ξε-αληθωρισεις τα ματια σου απο τη πολυ κακη συγκλιση :frown:

Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

παντως Κωστα,για τον Sharp που λετε,αμα ειναι τοσο καλος,γιατι δεν πουλησε περισσοτερο?δεν βλεπω να τον εχει και κανενας εδω περα μου προκαλει εντυπωση και το λεω ειλικρινα οχι με διαθεση ειρωνιας.........:nounder:

Μήπως έχει να κάνει με τιμή , ανταγωνισμό και δίκτυο-α διανομής;

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ποιο μαυρο βρε παιδια?
Δεν ξερω αν ειδα αντιπροσωπευτικο crt, αλλα αυτος που ειδα ειχε μαυρο μονο σε καρτελα με ολη την οθονη μαυρο.
Αλλιως μολις εμφανιζοταν λιγο φως στην οθονη, το μαυρο γινοταν χειροτερο απο παλαιο lcd απο το blooming.......
Ασε που για να καταφερεις να δεις το οποιο λετε μαυρο, επρεπε να ξε-αληθωρισεις τα ματια σου απο τη πολυ κακη συγκλιση :frown:

Mαλλον ειδες σκαρτο κομματι.
Εγω ακομη θυμαμαι τη τελευταια φορα που ειδα Sony G90 , σωστα στημενο με D-Thetare kai μου επεσαν τα σαγονια.
Δεν εχω ξαναδει τοσο καλη εικονα συνολικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

παντως Κωστα,για τον Sharp που λετε,αμα ειναι τοσο καλος,γιατι δεν πουλησε περισσοτερο?δεν βλεπω να τον εχει και κανενας εδω περα μου προκαλει εντυπωση και το λεω ειλικρινα οχι με διαθεση ειρωνιας.........:nounder:
Δημητρη εχει να κανει με πολλα....!
1)τιμη....2 με 3 χιλαρικα διαφορα δεν ειναι λιγα για να μεινεις πισω σε πωλησεις.!!!!

2)Ποιος θα κατσει να ασχοληθει με την εικονα σαν ποιοτητα...!!!!

3)rainbow...

το 95% δεν ασχοληται με την ποιοτητα αλλα να παρει κατι που θα αρεσει στο ματι και να περναει ευχαριστα.....
Αυτο δεν ειναι λαθος...καλα κανει ο καθε ενας και περνει αυτο που γουσταρει.
Το λαθος ειναι να λες δημοσια κορυφη ενα μηχανακι που γουσταρεις...
Και μαλιστα να προσπαθεις να τεχκμηριωσεις κατι το οποιο δεν ισχυει...
Μα ειναι σοβαρα πραγματα απο ανθρωπους που ασχολουνται με το αθλημα αυτο........!!!!

Δηλαδη ειναι κακο να πεις τα +/- ενος προβολεα και να τα βαλεις κατω και να παρεις αυτο που σου ταιριαζει ποιο πολυ?
Υπαρχει περιπτωση να παρεις προβολεα που θα ειναι σε ολα καλυτερος?

Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις οτι καποιοι νομιζουν οτι πηραν το καλυτερο και μολις πεις κατι κατα για τον προβολεα της αρεσκιας τους ,σου ορμανε..!!!

Οσον αφορα τον sharp ειπα και μην τα ξαναλεω....
Εαν ειχε λιγο καλυτερο μαυρο και φως θα ηταν αναφορα.....εκτος βεβαια το rainbow που καποιους τους ταλαιπωρει...

εχει καποια θεματακια μιας και δεν τον ειδα οπως επρεπε,αλλα με αυτα που ειδα κρινω οτι δεν κανω λαθος...Επειδη θα τον δω καλυτερα σε λιγο καιρο θα μπορω να σου πω σιγουρα ποσο καλος ειναι και που ποναει....
Φυσικα οχι με τα γουστα μου αλλα αν αυτο που δειχνει εχει πιστοτητα...

Παντως δεν εχει καμια σχεση με τον jvc....
Κατι σε παρομοιο ναι ....που μοιαζει ναι....

Το οτι εγραψε ο Greg Rogers(ο καλυτερος για πολλους η για ολους ..δεν με ενδιαφερει)οτι ειναι ποιο τριδιαστατος ο sharp ακομα και απο τον καινουριο jvc (hd100)δεν σου λεει κατι....ασχετα που δεν αναφερει τι και πως ....

Επισης κατα την αγορα dlp εισαι 90% σιγουρος οτι θα ειναι ενα καλο κομματι....ενω αν αγορασεις dila-sxrd-lcd εχεις 20% πιθανοτητα να εχεις καλο κομματι....δεν ισχυει αυτο...?η να μην το λεμε και αυτο?

Τες πα.....
Γινομαι κακος ...
Μαλλον δεν πρεπει να ασχολουμε ....
Δεν αρεσει οπως τα λεω ....
Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βλεπω αδικιες μεγαλες....
Το να κανεις ενα μηχανημα που δειχνει 8 και το κανεις 8.5 το καταλαβαινω και δεν μιλαω....αλλα το 8 να το κανεις 9.5 τρελενομαι....!!!!!τα περνω..:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

.....
Το λαθος ειναι να λες δημοσια κορυφη ενα μηχανακι που γουσταρεις...
Και μαλιστα να προσπαθεις να τεχκμηριωσεις κατι το οποιο δεν ισχυει...
Μα ειναι σοβαρα πραγματα απο ανθρωπους που ασχολουνται με το αθλημα αυτο........!!!!

Δηλαδη ειναι κακο να πεις τα +/- ενος προβολεα και να τα βαλεις κατω και να παρεις αυτο που σου ταιριαζει ποιο πολυ?
Υπαρχει περιπτωση να παρεις προβολεα που θα ειναι σε ολα καλυτερος?

Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις οτι καποιοι νομιζουν οτι πηραν το καλυτερο και μολις πεις κατι κατα για τον προβολεα της αρεσκιας τους ,σου ορμανε..!!!

.....

Κωστα, για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις, μπορεις να μας πεις συγκεκριμενα σε ποιον προβολεα αναφερεσαι και ποιοι ειναι οι ανθρωποι εδω μεσα που τους κατηγορεις για τα παραπανω;

Ωχου ρε Τάκη, τι το συνεχίζεις και εσύ;

Αφού είναι προφανές, εδώ και πολλά post, ότι η επικοινωνία έχει χαθεί.

Ο ένας λέει το ένα – ο άλλος το άλλο. Μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει interaction.

Τι το τραβάτε, δεν καταλαβαίνω.

Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι παραπάνω πέραν πιθανών νέων προστριβών;

Όλοι διάβασαν, έκριναν και καταστάλαξαν.

Ωχου ρε Τάκη, τι το συνεχίζεις και εσύ;

Ο ένας λέει το ένα – ο άλλος το άλλο. Μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει interaction.

Τι το τραβάτε, δεν καταλαβαίνω.

Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι παραπάνω πέραν πιθανών νέων προστριβών;

Η διαφορα μας Συριε ειναι οτι εγω δεν σπερνω λασπη "γενικως και αοριστως" λεγοντας ψευδη και πετοντας "σποντες" για αλλους συνφορουμιτες, αλλα οτι λεω το λεω με το θάρρος της γνώμης μου και χωρις να κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλο μου..
Ας μας πει λοιπον ο Κωστας, σε ποιους αναφερεται για να λαβει τις καταλληλες απαντησεις..
Αρκετα πια με τα υπονοούμενα..

Re: Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Η διαφορα μας Συριε ειναι οτι εγω δεν σπερνω λασπη "γενικως και αοριστως" λεγοντας ψευδη και πετοντας "σποντες" για αλλους συνφορουμιτες, αλλα οτι λεω το λεω με το θάρρος της γνώμης μου και χωρις να κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλο μου..
Ας μας πει λοιπον ο Κωστας, σε ποιους αναφερεται για να λαβει τις καταλληλες απαντησεις..
Αρκετα πια με τα υπονοούμενα..
Φυσική αντίδραση αλλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Θα ξεκαθαρίσει κάτι ή απλώς θα έχουμε νέους τσακωμούς και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια από την αρχή;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Φυσική αντίδραση αλλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Θα ξεκαθαρίσει κάτι ή απλώς θα έχουμε νέους τσακωμούς και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια από την αρχή;

Προσωπικα δεν επιθυμω κανενα τσακωμο..
Απαιτω ομως απο οποιονδήποτε εχει το θράσος να ξεστομιζει τετοιες κατηγοριες, να εχει τουλαχιστον την στοιχειωδη "τσιπα" ωστε να κατονομαζει αυτους που κατηγορει και να μην μας σερβίρει γενικολογες αοριστιες δημιουργώντας ασχημες εντυπωσεις στους επισκεπτες της κατηγοριας...

Συμφωνώ:ernaehrung004:....

Την άποψή μου γαι τη συγκεκριμένη συζήτηση κι έτσι όπως εξελίσεται την έχω πεί κάποιες μέρες νωρίτερα και βεβαίως εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη.

Ούτε εγώ έχω σκοπό να συνεχίσω άλλο αυτή τη συζήτηση γιατί απλά δεν είναι συζήτηση, είναι κάτι άλλο.

Θέλω όμως να πώ 2-3 κουβέντες για τους CRT.
Κάπου, σε κάποιο προηγούμενο post ο Κώστας έγραψε οτι είμαι CRT-άκιας.
Όχι, δεν είμαι CRT-άκιας, στην ουσία δεν είμαι τίποτε, δεν έχω ομάδα, δεν είμαι οπαδός, απλά έχω κάποιες προτεραιότητες στην εικόνα κι αυτές ακολουθώ. Όχι απαρέκλιτα, στην πορεία αλλάζω άποψη, διαφοροποιούμαι αλλά όχι σημαντικά.
Στο κάτω-κάτω, όπως έχω ξαναπεί, μόνο τα μουλάρια δεν αλλάζουν άποψη.
Την εποχή που μιλούσαμε με τον Κώστα για CRT, γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια, στην βιντεοπροβολή υπήρχαν μόνον οι CRT.. Tελεία...
Όλοι οι ψηφιακοί προβολείς ήταν από μετρίως μέτριοι έως απαράδεκτοι. Το μόνο που μπορούσες να πείς οτι είχαν καλύτερο ήταν φώς και ευκρίνεια. Τίποτε άλλο.
Στην πορεία, με την εγκατάλειψη των CRT και την αλματώδη βελτίωση των ψηφιακών τα πράγματα άλλαξαν αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι οι CRT δεν έχουν ακόμα εξεραιτική εικόνα, και βέβαια στο μαύρο εξακολουθούν να είναι μπροστά.
Αυτό που αναγνωρίζω είναι οτι είναι τρομερά δύσκολο να δείς κάποιο προβολέα CRT να είναι ρυθμισμένος σωστά και να παίζει και σωστά. Κι αν τον δείς σήμερα μπορεί να μην παίζει σωστά αύριο.
Είναι πολύ δύσκολο το άθλημα και θέλει τρομερές γνώσεις και γαϊδουρινή υπομονή για να μπορείς να έχεις πάντα ετοιμοπόλεμο έναν CRT προβολέα.
Αυτός είναι και ο λόγος που στην Ελλάδα μπορεί να δείς 5-6 CRT και να μην σου αρέσει κανένας. Γιατί όσο καλός είναι ένας CRT όταν παίζει σωστά τόσο κακός γίνεται όταν παίζει στο γάμο του Καραγκιόζη.
Δεν έχω δεί πολλούς CRT να παίζουν σωστά, για την ακρίβεια έχω δεί μόνο 2 αλλά αυτοί οι 2 κυριολεκτικά σκότωναν.

Τώρα για τα ψηφιακά.
Προσωπικά δεν έχω πεί ποτέ αυτός παίζει "σωστά". Έχω χρησιμοποιήσει τη λέξη "σωστό χρώμα" αλλά "αυτός παίζει σωστά" δεν το έχω πεί ποτέ.
Αντίθετα έχω πεί πολλές φορές "αυτός μου αρέσει". Καί ο προβολέας που είπα τελευταία φορά "αυτός μου αρέσει" ήταν ο Infocus 82. Aν είχε και καλό μαύρο....
Δεν είπα το ίδιο όμως ούτε για τον Sharp 21000 ούτε για τον Marantz 15 κι ας είχαν κάποια στοιχεία πάρα πολύ καλά, συνολικά δεν με ενθουσίασαν.
Αυτά όμως είναι δικές μου κρίσεις και εκτιμήσεις, είναι τι αρέσει σ' εμένα και ποτέ δεν έμπλεξα αυτό που αρέσει σ' εμένα με το "σωστό". Θα το ξαναπώ για πολοστή φορά αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να γνωματεύσω το σωστό και το λάθος. Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι το τί μου αρέσει και τι όχι.
Σίγουρα υπάρχουν καλά και κακά πράγματα σε όλους τους προβολείς. Κανένας δεν είναι τέλειος. Κι επειδή ο τέλειος προβολέας δεν υπάρχει ο καθένας διαλέγει αυτόν που είναι πιό κοντά στα γούστα του, αυτόν που τα ελαττώματά του τον ενοχλούν λιγότερο.
Αυτό το βρίσκω λογικό και το καταλαβαίνω.
Όταν όμως εσύ βρέ Κώστα που μου μιλάς για σωστό και είσαι, πολύ σωστά, εναντίον της, έστω και μικρής, ανομοιομορφίας φωτεινότητας ενός προβολέα πάς καί πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις Firehawk έ, αυτό δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά.

Last edited:

Προσωπικά δεν έχω πεί ποτέ αυτός παίζει "σωστά". Έχω χρησιμοποιήσει τη λέξη "σωστό χρώμα" αλλά "αυτός παίζει σωστά" δεν το έχω πεί ποτέ.
Αντίθετα έχω πεί πολλές φορές "αυτός μου αρέσει".

Αυτά όμως είναι δικές μου κρίσεις και εκτιμήσεις, είναι τι αρέσει σ' εμένα και ποτέ δεν έμπλεξα αυτό που αρέσει σ' εμένα με το "σωστό". Θα το ξαναπώ για πολοστή φορά αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να γνωματεύσω το σωστό και το λάθος. Αυτό που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι το τί μου αρέσει και τι όχι.

Σίγουρα υπάρχουν καλά και κακά πράγματα σε όλους τους προβολείς. Κανένας δεν είναι τέλειος. Κι επειδή ο τέλειος προβολέας δεν υπάρχει ο καθένας διαλέγει αυτόν που είναι πιό κοντά στα γούστα του, αυτόν που τα ελαττώματά του τον ενοχλούν λιγότερο.

Σε μερικές σειρές ... τα είπες όλα....
+1000000....
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Καιρος ειναι να κανουμε κατι πιο επικοδομητικο, μερικα συγκριτικα και παρουσιασεις ας πουμε ...

Γι αυτο ειναι το φορουμ, κι οχι για αντιπαραθεσεις χωρις νοημα.

Καί ο προβολέας που είπα τελευταία φορά "αυτός μου αρέσει" ήταν ο Infocus 82. Aν είχε και καλό μαύρο....

Σε σχέση με άλλους dlp έχει χειρότερο μαυρο δηλαδή Μπάμπη ή τον συγκρίνεις με τον Jvc?

Όταν όμως εσύ βρέ Κώστα που μου μιλάς για σωστό και είσαι, πολύ σωστά, εναντίον της, έστω και μικρής, ανομοιομορφίας φωτεινότητας ενός προβολέα πάς καί πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις Firehawk έ, αυτό δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά.

Το μικρης Μπαμπινο ανομοιμορφιας τι εννοεις....?
Τι θελω να πω.....
Ο καθε ενας μπορει για καποιους λογους να μην μπορει να δει αυτο που βλεπει καποιος αλλος.........η μπορει να μην τον πειραζει το μεγεθος του προβληματος.....
Αυτο τον κανει αυτοματα να πει οτι ειναι τελειος ο προβολεας....!!!!!!!
Συμφωνεις η διαφωνεις....?

Δυστυχως εχουν χαθει πολλα γραπτα λογο χαζομαρας,αλλαγων site κ.λ.π.
Εαν λοιπον μπορουσες να πας πισω και να διαβασεις τι γραφω γι'αυτην την οθονη και για αλλες.....δεν θα με ρωτουσες τωρα....
Οπως επισης θα βλεπαμε τι γραφωταν πριν ενα με εναμυσι χρονο και τι τωρα.

Εαν παλι Μπαμπινο επαιρνα σημερα οθονη θα επαιρνα παλι αυτη.....!!!!!
Το γιατι δεν χρειαζετε νομιζω να το αναφερω....

Επισης μην ξεχνας οτι βλεπω σε ενα προβολεα 5ετιας....!!!
Οπως καταλαβαινεις ωραια η καλη εικονα,αλλα μαρεσει και το στορυ παρα πολυ που δεν κοιταω το αποτελεσμα της εικονας.....
Δεν πιστευω να νομιζεις οτι δεν μπορω να διαθεσω εστω και 1500 ευρω για να παρω ενα προβολι .......!!!!!!!!

Οποτε.....ρεζουμε....
Εγω σπιτι μου μπορει να βλεπω οτι θελω(το εγραψα και σε αλλο post σε αυτο κιολας το θεμα)
Εδω μεσα δεν μπορω να γραφω μαλ!$%!@!!%@!και αυτα που γουσταρω....
Κοιταω να ειμαι οσο γινετε ποιο αντικειμενικος....βαζω και λιγο σπραιτ στο κρασι μου.;)

Οποτε....
Οταν ξεκολησουν καποιοι(ξερουν αυτοι)και δουν τα πραγματα ποιο απλα χωρις ανταγωνισμο,γραφωντας το αντικειμενικο αλλα και το υποκειμενικο αποτελεσμα ενος προβολεα τοτε ολα θα γινουν μια χαρα....

Και πουσε.....
Οταν κανετε συγκριτικα μην τα κανετε γαργαρα και μονο για παρτη σας......
.....(βλ sharp-jvc)

Πειτε και σε εμας τιποτα....!!!!βαλτε και καμια φοτο;)

Last edited:
Κωστα μου επιτρεπεις κατι ?

το Σαββάτο θα είμαστε εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21743

παρε μαζι και τον Παναγιωτη που επισης εκτιμουμε αν το επιθυμεί να τα πουμε απο κοντά

καλη καρδια να υπαρχει Κωστα και απο αυτη εχουμε μπολικη

ααα και τρελλα για το αθλημα απ αυτην να δεις !!!!!

Και πουσε.....
Οταν κανετε συγκριτικα μην τα κανετε γαργαρα και μονο για παρτη σας......
.....(βλ sharp-jvc)

Αυτό το προσπερνάω, κάνω οτι δεν το είδα για να μην απαντήσω ανάλογα....
Και δεν κάναμε τίποτε γαργάρα, υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που δεν έγινε παρουσίαση, τον διάβασες παραπάνω αλλά προφαβώς τον αγνοείς εσκεμένα γιατί θες ανα πεία αυτό που θέλεις.
Προσβάλεις όμως μέ αυτό το τρόπο, εκτός αν δεν το καταλαβαίνεις.
Την άποψή μου για τον προβολέα στην έχω γράψεις εδώ μέσα αρκετές φορές. Λές αν γινόταν τότε η παρουσίαση να έγραφα κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω τώρα;
Όσο για τα 1500 E κι άν έχεις ή δεν έχεις να διαθέσεις για προβολέα δεν καταλαβαίνω, που κολλάει αυτό; Ποιός ανακατεύτηκε με τα οικονομικά σου και με το αν θα αγοράσεις προβολέας ή όχι;
Εγώ σου μίλησα για μια συγκεκριμένη οθόνη και για τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί. Με την απάντησή σου βεβαίως δεν μου εξηγείς, μάλλον με μπερδεύεις.
Από τη μία μου μιλάς για "σωστό" κι από την άλλη μου μιλάς για μιά οθόνη που του της εικόνας της πηδάει τη μαμά...
Μας λές από τη μία οτι ο τάδε προβολέας είναι καλός για το 95% των θεατών επειδή είναι άσχετοι και θα πάρουν αυτό που τους αρέσει κι όχι το σωστό, κι από την άλλη εσύ που ανήκεις στο 5% μας λές "Οπως καταλαβαινεις ωραια η καλη εικονα,αλλα μαρεσει και το στορυ παρα πολυ που δεν κοιταω το αποτελεσμα της εικονας....." :eek:
Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντως ο κόσμος, όχι όλοι αλλά το 95% όπως λές, θα αγοράζει τον προβολέα που τους αρέσει κι όχι τον "σωστό". Όπως και θα συνεχίζει να πηγαίνει στα εστιατόρια που μαγειρεύουν πιό νόστιμα κι όχι σ' όποια μαγειρεύουν πιό "σωστά".
Δεν απαξιώνω μ' αυτά που γράφω αυτό που εσύ θεωρείς "σωστό", στο έχω ξαναγράψει, σε πάρα πολλά απ' όσα λές συμφωνώ απόλυτα αλλά διαφωνώ στη σημασία που τους δίνεις.
Κανένας δεν σου εξασφαλίζει οτι ένας απόλυτα "σωστός" προβολέας στα πατερνάκια θα είναι και ο καλύτερος προβολέας overall και μάλιστα για όλους.
Όπως κανένας δεν σου εξασφαλίζει οτι μιά γυναίκα με τέλειες αναλογίες θα είναι πιό όμορφη, πιό ελκυστική από κάποια άλλη που δεν έχει αυτό που λέμε "τέλειο σώμα".
Ο προβολέας, όπως και μιά γυναίκα, πρέπει να έχει κι αυτό το κάτι που θα σου κάνει "κλίκ", αυτό που θα σε κάνει τελικά να επιλέξεις.
Μήν το παραβλέπεις αυτό, για κάποιους είναι πολύ σημαντικό.

Επειδή πιστεύω ότι παρατράβηξε το παρών thread και γέμισε μυνήματα που ουδεμία σχέση έχουν με τον τίτλο του και τη σημασία του, θα παρακαλούσα να σταματήσουν επιτέλους οι αντιπαραθέσεις και να συνεχιστεί το θέμα επί της ουσίας.

Κώστα Κεφάλα, εάν επιθυμείς, εφόσον από αυτά που φαίνεται ότι δηλώνεις διαφωνείς κάθετα με την κρίση των περισσοτέρων, άνοιξε ένα νέο θέμα σχετικά με την κρίση ενός προβολέα, τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάζουμε, εξήγησέ μας τι είναι πρέπον για εσένα, πως πρέπει να είναι η σωστή αναπραγωγή, κ.ο.κ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ωφέλήσει όλα τα μέλη μας.

Μπορείς ακόμη να ανοίξεις ένα θέμα σχετικά με τα 'τραγικά' προβλήματα του HD-1, που πιθανώς να αγνοούμε πλήρως και να μας ανοίξεις τα μάτια επιτέλους.

Όμως φρόντισε να είσαι αντικειμενικός και με παραδείγματα για να το καταλάβουμε.

Λυπάμαι πραγματικά όταν άνθρωποι σαν και εσένα, με τις γνώσεις σου, να είναι τόσο 'πορωμένοι' και απόλυτοι.

Λυπάμαι επίσης το γεγονός ότι αυτές οι γνώσεις δεν μοιράζονται απροβλημάτιστα στο γενικό σύνολο, όπως θα έπρεπε, αλλά διατυπώνονται με έναν απόλυτο τρόπο που αυτοσκοπό έχει την προσβολή των άλλων.

Παρακαλώ όπως συνεχιστεί το θέμα με σεβασμό προς τον συντάκτη του.

Επειδή πιστεύω ότι παρατράβηξε το παρών thread και γέμισε μυνήματα που ουδεμία σχέση έχουν με τον τίτλο του και τη σημασία του, θα παρακαλούσα να σταματήσουν επιτέλους οι αντιπαραθέσεις και να συνεχιστεί το θέμα επί της ουσίας.

..................................................................

Παρακαλώ όπως συνεχιστεί το θέμα με σεβασμό προς τον συντάκτη του.

Επαναφερω λοιπον το θεμα και το αρχικο του μηνυμα.....

Μια επικαιρη και πρωτοτυπη συγκριση που φανερωνει την περισσοτερο σκοτεινη και πιο κινηματογραφικη εικονα των Sony προβολεων!

Ανοιγει με την εφαρμογη powerpoint , ή powerpoint viewer.

http://rapidshare.com/files/87687447/W200-HD1.pps.html :2thumb22sup:

....οπως επισης και το παρακατω μυνημα........

Και αν θελετε να επανελθουμε στο θεμα, θα πω το πως βλεπω εγω τον τιτλο του θεματος βαση οσα εχω δει απο τον JVC κι εχω διαβασει για τον SONY...

Διαφορα στον φακο υπερ του Sony.
Διαφορα στην κατασκευη και το lens shift σε σχεση με τη συγκλιση υπερ του Sony.(με μονη διαφορα οτι ο JVC εχει και οριζοντια ρυθμιση στο lens shift)
Δυνατοτητα ρυθμισης συγκλισης σε 140τοσα σημεια στο Sony, o JVC δεν εχει ( ο οποιος 1 στους 7 , με αυτα που ξερω δεν εχει θεμα συγκλισης).
Δυνατοτητα ρυθμισης gamma σε 140τοσα σημεια στο Sony(για διορθωση ομοιομορφιας πανελ), o JVC δεν εχει.
Δυνατοτητα ρυθμισης γενικο gamma και ειδικα ανα RGB στο Sony, ο JVC δεν εχει(ο οποιος εχει μετρηθει οτι μετα απο καποιες ωρες εχει θεμα).
Χρηση λαμπας xenon με οτι συνεπαγετε στην εικονα σε αντιπαραθεση με κλασικη UHP λαμπα που φορα ο JVC.
Χρηση δυναμικης ιριδας στο SONY κατι που δεν διαθετει ο JVC.(παλι με οτι συνεπαγετε)
Υπαρξη CMS στον SONY με μονη ελλειψη της ρυθμισης μιας εκ των τριων διαστασεων του χρωματος, σε αντιθεση με την "σχεδον" ελλειψη CMS στον JVC.
Απο αυτα που εχω διαβασει ο JVC εχει καλυτερο μαυρο (και δεν εχω κανενα λογο να μην το πιστεψω) απο το SONY που υστερει και σε θεματα contrast λογω μαυρου και ιριδας.

Τελος , ο ενας εχει 10τοσα χιλιαρικα και αλλος 4τοσα....

Ειναι τιποτα απο τα παραπανω που εχω καταλαβει λαθος ?

Σημ. Δεν εχω αποψη για το μηχανημα (vw200) γιατι δεν τον εχω δει οπως ειπα.

Κωστη, περιμενω το σχολιο σου επ'αυτου !

Καλημερα!