σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Η αναφορα μου εχει να κανει με τον προβολεα και μονο...
Το οτι γραφετε οπως μας συμφερει και οποτε θελουμε ειναι δεδομενο μην αρχιζω και αναφερομαι.....απλα εδειξα στον Γιαννη μια περιπτωση..

Κωστα ενω γινεται μια ωραια συζητηση, πετας κατι πραγματα προσβλητικα για τους αλλους......αν πιστευεις οτι ο Τακης η οποιοσδηποτε αλλος εδω δεν ειναι ειλικρινης σάυτα που λεει και εχει καποιο -ακατανοητο σε μενα- συμφερον(????)να αποκρυπτει η δεν ξερω τι αλλο,τοτε το ιδιο καλιστα μπορρει να ισχυριστει κανεις και για σενα........προσωπικα γνωριζω εσενα και τον Τακη και ειμαι βεβαιος οτι δεν ισχυει για κανεναν κατι τετοιο,θα σε παρακαλουσα ως (θελω να πιστευω)φιλος σου να σταματησεις αυτους τους υπαινιγμους........αυτο που ξερω εγω ειναι οτι και εσυ και ο Τακης εχετε ισχυρες αποψεις και εχετε το χαρακτηριστικο να τις υποστηριζετε εντονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC

Κωστα ενω γινεται μια ωραια συζητηση, πετας κατι πραγματα προσβλητικα για τους αλλους......αν πιστευεις οτι ο Τακης η οποιοσδηποτε αλλος εδω δεν ειναι ειλικρινης σάυτα που λεει και εχει καποιο -ακατανοητο σε μενα- συμφερον(????)να αποκρυπτει η δεν ξερω τι αλλο,τοτε το ιδιο καλιστα μπορρει να ισχυριστει κανεις και για σενα........προσωπικα γνωριζω εσενα και τον Τακη και ειμαι βεβαιος οτι δεν ισχυει για κανεναν κατι τετοιο,θα σε παρακαλουσα ως (θελω να πιστευω)φιλος σου να σταματησεις αυτους τους υπαινιγμους........

Μα εγω ρε Δημητρη δεν ειπα οτι δεν ειναι ειλικρινης καποιος....

Και δεν προσβαλω κανεναν...
Πες μου ποιο σημειο ειναι προσβλητικο για να καταλαβω....?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC

Αν μου επιτρεπεις , θα σου πω εγω.....

Το ansi contrast υπαρχει ανεκαθεν και ειναι αυτο που δινει σωστη απεικονιση μιας εικονας .....
Αν το ανακαλυψες τωρα η πριν ενα χρονο δεν φταιω εγω....
............................

...................................

Και μην μου συγκρινης τον sharp 21000 με τον jvc γιατι υπαρχει μεγαλη διαφορα υπερ του sharp.....εχω δει και τους δυο ...ο sharp ειναι χρωματικα καλυτερος + καλυτερο gamma + καλυτερη συγκλιση +καλυτερη ομοιομορφια +φακο + ansi contrast......και εσυ δεν ειδες διαφορα,τι να σου πω.!!!!!
Μπορω να μπω στα ματια σου.....:ernaehrung004:

...................

Αν μου επιτρεπεις , θα σου πω εγω.....

κοιτα τι γραφει....

Τώρα θα σούλεγα κάτι αλλά έχε χάρη που σ' αγαπάω... Εδώ κι ένα χρόνο ανακαλύψαμε οτι και το ANSI contrast...
κι αν δεν έχει ο προβολέας....
νάσου ο εισαγγελέας... :jester:
Άσε μας ρε Κώστα....
Είδα και τον Sharp 21000 με το ψηλότερο ANSI contrast της αγοράς πώς παίζει...
Κι όταν οι άλλοι ανεβάσουν ANSI contrast θα βρείτε κάτι άλλο να μας λέτε για την υπεροχή των DLP...
"-Καλός προβολέας αλλά.. ρε παιδί μου... Άμα δεν έχει τροχό... δεν βλέπεις αυτά που πρέπει... "
icon10.gif
icon10.gif
Μπορω να ξερω τo πως αντιλαμβανετε ο καθε ενας την εικονα...
Εξαλλου ο Μπαμπης θελει κατι συγκεκριμενο στην εικονα...

Το μπλεξιμο Χρηστο ειναι οτι θεωρουμε αυτο που αγορασαμε και το καλυτερο.
Και οι crtαδες το ιδιο λενε γιατι εχουν καλυτερο μαυρο και απο τον hd 100..
Αυτο σημαινει οτι εχουν και την καλυτερη εικονα....
Μην τρελαθουμε....
Ας ξεκολλησουν ολοι και να δουν την αληθεια....ασχετα εαν δεν τους αρεσει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και

Κωστα,σου εβαλα πιο πανω quote, δηλαδη οταν λες στον αλλο οτι τα λεει οπως τον συμφερει και οποτε θελει,δεν ειναι προσβλητικο αυτο?αλλα ας εχει,αφου λες οτι δεν εχεις σκοπο να προσβαλεις κανενα,εμενα μου φτανει,παντως στο εγραψα γιατι βλεπεις οτι κι αλλοι αυτην την εντυπωση αποκομιζουν......

εγω απο την ολη κουβεντα και της γονιμες αντιπαραθεσεις μεταξυ Sony 200 Dila 100 και Sharp 21000 αποφασισα

να αγορασω τον BenQ 5000

καλα μην βαρατε!!!!!

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και θα εκτιμήσω πολύ την όποια απάντηση, αλά επι της ουσίας του ερωτήματός μου.
Εστω ότι κάποιος θέλει να αγοράσει έναν προβολέα και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο, και έστω ότι μιλάμε γιά προβολείς της ίδιας κατηγορίας τιμής
Ο πρώτος του δείνει καλύτερη εικόνα γενικά στα μάτια του, υστερώντας στις καρτέλες μετρήσεων και σε κάποια σημεία.
Ο δεύτερος έχει καλύτερη συμπεριφορά στις μετρήσεις ,αλά χειρώτερο αποτέλεσμα στην πράξη γιά τα μάτια του υποψήφιου αγοράστή.
Ποιόν απο τους δύο πιστεύετε ότι θα πρέπει να αγοράσει;

Τον πρώτο ΦΥΣΙΚΑ! Γιατί περι ορέξεως κολοκυθόπητα, και στη συγκεκριμενη περίπτωση τα ματια του υποψήφιου αγοραστή έχουν και τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βαρύτητα από οποιοδήποτε συγκριτικό! :a0210:

Επίσης, ενα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ λαθος που κανουν καποιοι, ειναι ότι συγκρινουν τα παντα βαση τιμης (ότι δηλαδή το πιο ακριβό θα ειναι και πιο καλό, ο,τι πληρωνεις παιρνεις και αλλες τετοιες θεωρίες της χαλιμάς....)

Δεν ισχυει παντα αυτό, γιατί τότε, ΔΕΝ θα υπήρχε κανενας μα κανενας λογος να υπαρχουν προσφορές, ή να μετράμε δείκτες τιμής/απόδοσης, ή ξερω εγώ και τι αλλο.....:damnyou:

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ο πρώτος του δείνει καλύτερη εικόνα γενικά στα μάτια του, υστερώντας στις καρτέλες μετρήσεων και σε κάποια σημεία.
Ο δεύτερος έχει καλύτερη συμπεριφορά στις μετρήσεις ,αλά χειρώτερο αποτέλεσμα στην πράξη γιά τα μάτια του υποψήφιου αγοράστή.
;

Γίνεται αυτό?

Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Γίνεται αυτό?

Αν γίνεται λέει;....φυσικά και γίνεται, αν πιστέψουμε (που δεν έχουμε λόγο..)να μην πιστέψουμε παιδιά απο εδω που έχουν ασχοληθεί πολύ με τις περιβόητες καρτέλλες μετρήσεων.
Εγω απλά έβαλα το ερώτημα...γιατί άλλα τα μάτια του λαγού, και άλλα της κουκουβάγιας!!!
Φυσικά θα μου πείτε, μα είναι δυνατόν κάποιος να επιλέξει γιά αγορά τον δεύτερο.Δεμ ξέρω εαν αυτό είναι σίγουρο, μιά και ο ψυχολογικός παράγοντας του στύλ, εγω έχω τον καλύτερο θεωρητικά προβολέα...ίσως να μετράει περισσότερο.Οπως επίσης ίσως να μετράει περισσότερο όταν το μεγαλύτερο κάψιμο της λάμπας γίνεται όχι σε ταινίες, αλά σε καρτέλες μετρήσεων και συνεχών ρυθμίσεων!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Αν γίνεται λέει;....φυσικά και γίνεται, αν πιστέψουμε (που δεν έχουμε λόγο..)να μην πιστέψουμε παιδιά απο εδω που έχουν ασχοληθεί πολύ με τις περιβόητες καρτέλλες μετρήσεων.
Εγω απλά έβαλα το ερώτημα...γιατί άλλα τα μάτια του λαγού, και άλλα της κουκουβάγιας!!!
Φυσικά θα μου πείτε, μα είναι δυνατόν κάποιος να επιλέξει γιά αγορά τον δεύτερο.Δεμ ξέρω εαν αυτό είναι σίγουρο, μιά και ο ψυχολογικός παράγοντας του στύλ, εγω έχω τον καλύτερο θεωρητικά προβολέα...ίσως να μετράει περισσότερο.Οπως επίσης ίσως να μετράει περισσότερο όταν το μεγαλύτερο κάψιμο της λάμπας γίνεται όχι σε ταινίες, αλά σε καρτέλες μετρήσεων και συνεχών ρυθμίσεων!!!

Γιαννη πες αλευρι...Ο Κεφαλας σε γυρευει,καλα πας γυρευοντας μου φαινεται.:twoguns:.....αφου ξερεις τι θα σου πει και αντε να του πεις οτι εχει αδικο:p
οτι δεν υπαρχουν καλοι προβολεις που κολλανε στα πατερνακια αλλα ανθρωποι που δεν βλεπουν τα τρια κακα της μοιρας τους...........:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Γιαννη πες αλευρι...Ο Κεφαλας σε γυρευει,καλα πας γυρευοντας μου φαινεται.:twoguns:.....αφου ξερεις τι θα σου πει και αντε να του πεις οτι εχει αδικο:p
οτι δεν υπαρχουν καλοι προβολεις που κολλανε στα πατερνακια αλλα ανθρωποι που δεν βλεπουν τα τρια κακα της μοιρας τους...........:flipout:

Δημήτρη είσαι σίγουρος ότι μιλάω μόνο γιά τον Κεφάλα;:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Δημήτρη είσαι σίγουρος ότι μιλάω μόνο γιά τον Κεφάλα;:ernaehrung004:

μιλας,δε μιλας θα σουρθει Κεφαλας απο κει που δεν τον περιμενεις:flipout:

παντως χωρις πλακα τωρα,η μανια του Βογιατζακη και του Κεφαλα με τα πατερνακια ισως εχει μια δοση υπερβολης,αλλα απ'την αλλη πιστευω οτι υπαρχει κοσμος που κακως δεν δινει την απαραιτητη σημασια στα πατερνακια,γιατι τι ειναι το πατερνακι?ειναι αυτο που αν δεν το δεις εκτων προτερων ,θα το ανακαλυψεις στον προβολεα σου οταν θα ειναι καπως αργα.....(θαναι στο ταβανι σου δηλαδη)