σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ναπεις οτι γουσταρεις αυτο ....οχι να βγαζουμε μηχανηματα χειροτερα που στην ουσια εχουν ποιο πολλα συν απο πλην

Κωστα, εδω μεσα δεν "βγαζουμε" κανενα μηχανημα χειροτερο ή καλυτερο...
Μαζευομαστε, βλεπουμε μηχανακια κατω απο τις οσο το δυνατον καλυτερες συνθηκες, και στην συνεχεια λεει ο καθε ενας απο εμας την γνωμη του ενω οι επισκεπτες βγαζουν τα συμπερασματα τα τους...
Παντως, δεν εχουμε κανενα λογο να θαψουμε ή να ανεβασουμε κανενα μηχανακι, διοτι εδω μεσα αγοραζουμε προβολια, δεν πουλαμε....

Συμφωνω...
Και οχι μονο για τον Μπαμπη αλλα σε ολους που τον εχουν παρει και διαβαζουν το θεμα...

Ασε ρε, εχθες ξερεις τι μου ειπε? Οτι ειμαι κολλημενος με το ντιλα :flipout::flipout:...

Ναι .....
Να λετε την αποψη σας και πολυ σωστα κανετε.....
Να λετε την υποκειμενικη αλλα και την αντικειμενικη.....
Οχι οτι μας συμφερει και οποτε θελουμε......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Κωστα, εδω μεσα δεν "βγαζουμε" κανενα μηχανημα χειροτερο ή καλυτερο...
Μαζευομαστε, βλεπουμε μηχανακια κατω απο τις οσο το δυνατον καλυτερες συνθηκες, και στην συνεχεια λεει ο καθε ενας απο εμας την γνωμη του ενω οι επισκεπτες βγαζουν τα συμπερασματα τα τους...
Παντως, δεν εχουμε κανενα λογο να θαψουμε ή να ανεβασουμε κανενα μηχανακι, διοτι εδω μεσα αγοραζουμε προβολια, δεν πουλαμε....

Ναι .....

Ναι .....

Ψτ , να σου πω εσενα τωρα, αντε γιατι πηρες φορα :flipout:.

Μονο εδω ξερεις να κανεις θεωριες αδεκαστε Κωστα ??? :flipout: Πες τα κι αλλου αυτα, πες τα κι αλλου.....

Αντε να μην σ αρχισω τωρα ......-bye--bye-:flipout::flipout:

Ολα κατανοητα. Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ομως , ειναι που εχεις συνδεσει ετσι αυθαίρετα , το οποιο σχολιο για τον JVC , σαν σχολιο απεναντι στην αγορα σου και το τι σου αρεσει ......
Πιστευω οτι το εχεις παρει καπως στραβα αυτο , η οτι μονος σου τα μπερδευεις :o

Δεν μπερδεύω τίποτε Χρήστο.. Ξέρω πολύ καλά τι λέω...
Μόνο για τον προβολέα δεν μιλάμε. Βαράμε τον τοίχο για ν' ακούσουν τα ποντίκια.

Ψτ , να σου πω εσενα τωρα, αντε γιατι πηρες φορα :flipout:.

Μονο εδω ξερεις να κανεις θεωριες αδεκαστε Κωστα ??? :flipout:

Αντε να μην σ αρχισω τωρα ......-bye--bye-:flipout::flipout:

Μπα....
Τα λεω χυμα παντου.....δεν κολαω....
Οποιος γουσταρει.....ετσι ειμαι.....σωστος η λαθος.

Μιλαμε Μπαμπινο...μιλαμε...
ειναι 2 σε 1......:flipout:

Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ολα κατανοητα. Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ομως , ειναι που εχεις συνδεσει ετσι αυθαίρετα , το οποιο σχολιο για τον JVC , σαν σχολιο απεναντι στην αγορα σου και το τι σου αρεσει ......
Εγώ πάλι δεν έχω εκλάβει ποτέ κάτι τέτοιο από τα γραφόμενα του Μπάμπη.

Το αντίθετο μάλιστα.

Δηλαδη , αμφισβητεις το γεγονος οτι μολις γραφτει κατι για τον Ντιλα που δεν "αρεσει", χωρις να εχει γινει καμμια αναφορα σε χρηστες-που δεν υπαρχει και λογος μαλιστα- βγαινουν ολοι οι κατοχοι και ......τα παρακατω δεν στα λεω , τα ξερεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Εγώ πάλι δεν έχω εκλάβει ποτέ κάτι τέτοιο από τα γραφόμενα του Μπάμπη.

Το αντίθετο μάλιστα.

Φαντασου να μην τα εβαζα και σε bold.

Ξαναδιαβασε αυτα που εβαλα σε bold απο το μηνυμα του Μπαμπη και πες μου μετα οτι καταλαβαινεις κατι αλλο....

Δηλαδη , αμφισβητεις το γεγονος οτι μολις γραφτει κατι για τον Ντιλα που δεν "αρεσει", χωρις να εχει γινει καμμια αναφορα σε χρηστες-που δεν υπαρχει και λογος μαλιστα- βγαινουν ολοι οι κατοχοι και ......τα παρακατω δεν στα λεω , τα ξερεις.
Χρήστο, έχω την εντύπωση ότι μάλλον εσύ βλέπεις τα πράγματα (και μάλιστα αυτά που αφορούν συμπεριφορές και πεποιθήσεις άλλων) από συγκεκριμένη οπτική γωνία…

Χρήστο, έχω την εντύπωση ότι μάλλον εσύ βλέπεις τα πράγματα (και μάλιστα αυτά που αφορούν συμπεριφορές και πεποιθήσεις άλλων) από συγκεκριμένη οπτική γωνία…

Ναι, αλλα ουτε εγω σου εχω δωσει στοιχεια για να το εκλαβεις ετσι.

Αμα εχεις να πεις κατι πες το, αν οχι, αστο , μην παιζουμε με τις λεξεις τωρα.

Δοξα το θεο , το Μπαμπη τον γνωριζω αρκετα καλα και δεν νομιζω να χρειαζεται δικηγορους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ναι, αλλα ουτε εγω σου εχω δωσει στοιχεια για να το εκλαβεις ετσι.

Αμα εχεις να πεις κατι πες το, αν οχι, αστο , μην παιζουμε με τις λεξεις τωρα.

Δοξα το θεο , το Μπαμπη τον γνωριζω αρκετα καλα και δεν νομιζω να χρειαζεται δικηγορους...

Καλώς ή κακώς, εγώ έτσι το έχω εκλάβει, τι να κάνουμε δλδ; Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό δεν αλλάζει το πώς βλέπω τώρα τα πράγματα. Και τώρα λέω αυτό που τώρα καταλαβαίνω.

Και πριν δεν αναφέρθηκα αν εσύ καλώς ή καλώς έχεις αντίστοιχα εκλάβει τα γραφόμενα του Μπάμπη απλώς και πάλι αναφέρθηκα πως εγώ τα έχω εκλάβει (απλώς με αφορμή το δικό σου σχόλιο).

Τα πράγματα είναι τόσο απλά και καθαρά. Ούτε με τις λέξεις παίζω, ούτε δικηγόρος θέλω να γίνω (δόξα τω θεώ έχουμε από δαύτους :p). Γιατί θέλουμε να τα μπερδεύουμε;

Τεσπά, ίσως κακώς το σχολίασα. Ο καθένας βλέπει και κρίνει για τον εαυτό του. Ας μην το συνεχίσουμε και χαλάσουμε το thread.

Last edited:

Κανενα προβλημα..

θα σε περιποιηθω στη πιτα :p

Αυτό φοβάμαι ότι δεν το γλυτώνω.

Ελπίζω να μην έχεις και ‘παρέα’ (όχι πως μόνος μου σε ‘κουμαντάρω’ δλδ αλλά λέμε τώρα…)

:p

Αυτό φοβάμαι ότι δεν το γλυτώνω.

Ελπίζω να μην έχεις και ‛παρέα’ (όχι πως μόνος μου σε ‛κουμαντάρω’ δλδ αλλά λέμε τώρα…)

Ετσι οπως το πας με τις πιτσες , σε λιγο θα με κουμανταρεις ...:flipout::p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σύγκριση μεταξυ Sony W200 και JVC HD-1.

Ετσι οπως το πας με τις πιτσες , σε λιγο θα με κουμανταρεις ...:flipout::p
Τα παράπονά σου στους ''δικηγόρους''.

Εμείς σουβλάκια θέλαμε.

ΥΓ ''Η κάμερα μου προσθέτει 5 κιλά'' tm